TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Partyhotel #letsparty
Party Hotel Golden Sands
Morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

PARTY HOTEL GOLDEN SANDS

Party Hotellet Golden Sands er til dig, som ønsker den ubetinget bedste ungdomsferie, hvor du bor og fester under samme tag. Hotellet ligger i bar gaden Party Street og er placeret oven på diskotek Den Glade Viking. På hotellet bor der kun unge mennesker, hvilket giver en unik ungdommelig stemning. Hotellet er placeret midt i Golden Sands - direkte i partyzonen og tæt på stranden. På strandpromenaden findes utallige strandbarer, restauranter og ferieshops.

FACILITETER

Party hotellet har to fede poolområder med liggestole til fri afbenyttelse. Det ene poolområde ligger i forlængelse af Den Glade Viking, hvor der er hver dag spilles lækker sommermusik. Det er her alle DUF-rejsers gæster mødes i løbet af dagen, i mens der nydes kolde drinks. Det andet poolområde ligger på bagsiden af hotellet og er til dig, som gerne vil have afslapning og hygge i dagstimerne. 

VÆRELSERNE

Som et ægte ungdomshotel er hotellets værelser særdeles enkelt indrettede. Det er moderne dobbeltværelser, hvor man kan bo to eller tre personer sammen. Alle værelser har desuden eget bad, toilet og balkon. 

Er du til en ferie med luksus, kan du vælge at bo på et af vores VIP-Deluxe dobbeltværelser, hvor er der skruet op for detaljerne og charmen. Fra Deluxe værelserne har du desuden adgang til en større terrasse, hvor der på den ene side af hotellet findes et spabad.

All-Inclusive

På Party Hotel Golden Sands er dit ophold med morgenmad, men du har mulighed for at tilvælge All-Inclusive for KUN 899 kr for hele ugen. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 08.00 – 12.00
  • Frokost: 12.00 - 14.00
  • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  • Fri bar: 10.00 - 20.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.).

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Party Hotellet er til dig, som elsker fest, farver og sjove dage. Det er vores mest populære hotel i Golden Sands, og vi glæder os igen i år til, at byde vores gæster velkommen til et hotel med fuld fart på!

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere