Partyhotel #letsparty
Party Hotel Golden Sands
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

PARTY HOTEL GOLDEN SANDS

Party Hotellet Golden Sands er til dig, som ønsker den ubetinget bedste ungdomsferie, hvor du bor og fester under samme tag. Hotellet ligger i bar gaden Party Street og er placeret oven på diskotek Den Glade Viking. På hotellet bor der kun unge mennesker, hvilket giver en fantastisk og ungdommelig stemning.

BELIGGENHED

Fra ungdomshotellet er der kun 300 meter til Golden Sands lækre strand. Her findes en lang strandpromenade med utallige strandbarer, restauranter og ferieshops. Ved stranden er der desuden mulighed for at prøve de mange vandfaciliteter såsom ”bananen” og parasailing.

FACILITETER

Som et ægte ungdomshotel er hotellets værelser særdeles enkelt indrettede og har to fede poolområder med liggestole til fri afbenyttelse. Det ene poolområde ligger i forlængelse af Den Glade Viking, som har poolbar i selve swimmingpoolen og er samlingspunktet for alle DUF-rejsers gæster. Det andet poolområde ligger på bagsiden af hotellet og er til dig, som gerne vil have afslapning og hygge i dagstimerne. 

VÆRELSERNE

På hotellet findes moderne dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer sammen. Alle værelser har desuden eget bad, toilet og balkon. 

Er du til en ferie med luksus, kan du vælge at bo på et af vores Deluxe dobbeltværelser, hvor er der skruet op for detaljerne og charmen. Fra Deluxe værelserne har du desuden adgang til en større terrasse, hvor der på den ene side af hotellet findes et spabad.

PENSION

På Party Hotel Golden Sands er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet:

Morgenmad/Brunch: 08:00 – 12:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 10:00 - 20:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere