Hotel Tsaravets
All-inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL TSAREVETS

Et hotel, der ligger perfekt hvis man ønsker at kombinere sin ferie med fest, afslapning, mange bekendtskaber og så til meget billige penge. På Tsaravets får du en fantastisk oplevelse sammen med de andre unge danskere til en rigtig god pris! 

BELIGGENHED

Hotellet ligger godt placeret med sine kun 400 m til den lækre strandpromenade og med under 400 m til Den Glade Viking og resten af de mange barer og diskoteker, der fylder Golden Sands. 200 meter fra hotellet ligger der en gade med en masse restauranter bl.a. Mc Donalds.

FACILITETER

Poolområdet er lille og hyggeligt og indbyder til et godt socialt fællesskab til alle de andre glade DUF gæster. I forlængelse af poolen ligger der også en poolbar man kan benytte sig af hvis man har tilkøbt All-Inclusive.

VÆRELSERNE

På hotellet oplever du at værelserne er nydelige, men simpelt indrettede. Værelserne indeholder hvad du skal bruge i løbet af din ferie, og der er mulighed for at bo 2-3 personer på et værelse. Alle værelserne indeholder en altan, hvor nogle har udsigt til havet. 

PENSION

Opholdet på Hotel Tsaravets er som udgangspunkt med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe All Inclusive. Hvis du ønsker at vælge All Inclusive skal du vælge værelsestypen: "Dobbeltværelse med All Inclusive".

All Inclusive skemaet*:

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Middagsmad: 12:00 - 14:00
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30
  • Fri bar i lokale alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer: 11.00 - 20.00
    (Lokal spiritus såsom: vodka, whisky, gin, rom, vin og øl m.m.)

**OBS!**Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning, og er således intet DUF-Rejser kan påvirke. 

 


 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere