Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Byhotel #tætpåbyen
Hotel Tsaravets
Morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL TSAREVETS

Et hotel, der ligger perfekt hvis man ønsker at kombinere sin ferie med fest, afslapning, mange bekendtskaber og så til meget billige penge. På Tsaravets bor du centralt til en rigtig god pris! Hotellet ligger godt placeret med sine kun 400 meter til den lækre strandpromenade og med under 400 meter til Den Glade Viking og resten af de mange barer og diskoteker, der fylder Golden Sands. 200 meter fra hotellet ligger der en gade med en masse restauranter og bl.a. en Mc Donalds

FACILITETER

Poolområdet er lille og hyggeligt og indbyder til et godt socialt fællesskab. I forlængelse af poolen ligger poolbaren, man kan benytte sig af hvis med tilvælger All-inclusive.

VÆRELSERNE

På hotellet oplever du at værelserne er nydelige, men simpelt indrettede. Værelserne indeholder hvad du skal bruge i løbet af din ferie, og der er mulighed for at bo 2-3 personer på et værelse. Alle værelserne indeholder en altan, hvor nogle har udsigt til havet. 

All-Inclusive

På Tsaravets er morgenmad inkluderet i dit ophold. Du har dog mulighed for at bestille All-Inclusive for KUN 499 kr. for hele ugen. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar. Det svarer til 71 kr. pr. dag!

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 08.00 - 10.00
  • Frokost: 12.00 - 14.00
  • Snacks: 16.00 - 17.00
  • Aftensmad: 18.00 - 20.00
  • Fri bar: 12.00 - 22.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

NB: Den officielle hotel kategori for Tsaravets er 2 stjerner, men ved DUF kategoriserer vi hotellet som et 3-stjernet hotel grundet beliggenhed, All-Inclusive udvalget og værelserne.

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere