Byhotel #tætpåbyen
Hotel Tsaravets
All-inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL TSAREVETS

Et hotel, der ligger perfekt hvis man ønsker at kombinere sin ferie med fest, afslapning, mange bekendtskaber og så til meget billige penge. På Tsaravets får du en fantastisk oplevelse sammen med de andre unge danskere til en rigtig god pris! 

BELIGGENHED

Hotellet ligger godt placeret med sine kun 400 m til den lækre strandpromenade og med under 400 m til Den Glade Viking og resten af de mange barer og diskoteker, der fylder Golden Sands. 200 meter fra hotellet ligger der en gade med en masse restauranter bl.a. Mc Donalds.

FACILITETER

Poolområdet er lille og hyggeligt og indbyder til et godt socialt fællesskab til alle de andre glade DUF gæster. I forlængelse af poolen ligger der også en poolbar man kan benytte sig af hvis man har tilkøbt All-Inclusive.

VÆRELSERNE

På hotellet oplever du at værelserne er nydelige, men simpelt indrettede. Værelserne indeholder hvad du skal bruge i løbet af din ferie, og der er mulighed for at bo 2-3 personer på et værelse. Alle værelserne indeholder en altan, hvor nogle har udsigt til havet. 

PENSION

På Tsaravets er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All-Inclusive skemaet:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokal spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)


 


 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere