Få ALL INCLUSIVE TIL KUN 10 KR!  Tjek tilbuddet her

Ungdomshotel
Club Sun Palace
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

CLUB SUN PALACE

Club Sun Palace i Sunny Beach er et 4-stjernet hotel ungdomshotel med alt det bedste og lidt til. Skal du bo lækkert og forkæle dig selv lidt ekstra på din næste rejse til Sunny Beach, så er Club Sun Palace det hotel du skal vælge. God stemning, kanon pool, All-Inclusive og en masse andre unge ferieglade mennesker.

FACILITETER

Club Sun Palace er beliggende super centralt og du finder både strand, restauranter, barer og Den Glade Viking på mindre end 5 minutters gang fra hotellet. Hotellets poolområde omfavner alle og udstråler kæmpe ferievibe. Med god musik, kolde drinks fra din All-inclusive og det Bulgarske sommervejr, så rammer Club Sun Palace lige den stemning, som sender dig hjem fra Sunny Beach med en ekstra god oplevelse. På Club Sun Palace har du ligeså let tilgang til fest og farver, som du har til Chill og Tan.

VÆRELSERNE

Vil i bo 4 eller 5 personer sammen, så er Club Sun Palaces lækre Studios eller lejligheder stærkt anbefalingsværdige. Det er også muligt at bo 2 og 3 personer sammen. Det er meget rummelige værelser og lejligheder, hvor der selvfølgelig også er aircondition, balkon, køleskab og TV. På værelserne har i også eget badeværelse med toilet.


ALL-INCLUSIVE

I Løbet af dagen kan i give den gas i Club Sun Palaces All-Inclusive ved den store pool, med solsenge til fri afbenyttelse for hotellets gæster.

I All-Inclusive indgår følgende:
  • Morgenmad fra kl. 08.00-10.00
  • Frokost fra kl. 12.30-14.30
  • Aftensmad fra kl. 18.00-21.00
  • Snacks mellem måltiderne fra kl. 16.00-17.00
  • Fri bar fra kl. 11.00-22.00
    (Lokal spiritus såsom: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin, sodavand, juice mv.) 
Bemærk at tiderne og udvalget kan ændre sig fra uge til uge. All-Incluisve gælder først fra I er checket ind.

Club Sun Palace er til dig, som elsker at ferien lige har lidt ekstra og godt kan lide at det er let at komme til og fra byens begivenheder. Stemning, beliggenhed og kvalitet er klasse på dette hotel i Sunny. Beach.

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Hotellerne er oftest fuldt booket og mange gæster skal finde ind og ud af hotellet på en og samme dag. Vi beder jer derfor have tålmodighed.
Ved tidlige morgen fly kan man ofte check ind tidligere end kl 14:00. Så snart værelserne er klar, kan man check ind.


Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere