Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Ungdomshotel
Ungdomshotel Sun Palace
Tilkøb All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL SUN PALACE

Ungdomshotel Sun Palace i Sunny Beach er et 4-stjernet Ungdomshotel med alt det bedste og lidt til i centrum af Sunny Beach. Skal du bo lækkert og forkæle dig selv lidt ekstra på din næste rejse til Sunny Beach, så er Ungdomshotel Sun Palace det hotel du skal vælge. Her oplever du en fantastisk god stemning, en stor og lækker pool, mulighed for All-Inclusive og en masse andre unge ferieglade mennesker.

FACILITETER

Ungdomshotel Sun Palace er beliggende super centralt i Sunny Beach, og du finder både strand, restauranter, barer og Den Glade Viking i mindre end 5 minutters gang fra hotellet. Den Glade Viking (Diskoteket) ligger for eksempel blot 100 meter længere nede af gaden! 

Hotellets poolområde omfavner alle og udstråler en kæmpe ferievibe. Med god musik, kolde drinks fra poolbaren og den bagende sol fra det  Bulgarske sommervejr, så rammer Club Sun Palace lige den stemning, som sender dig hjem fra Sunny Beach med en ekstra god oplevelse. På Ungdomshotel Sun Palace har du ligeså let tilgang til fest og farver, som du har til Chill og Tan.

VÆRELSERNE

Ungdomshotel Sun Palace tilbyder lækre værelser, som er renoveret for få år siden og derfor er stærkt anbefalingsværdige. Det er  at bo 2 og 3 personer sammen på et værelse. Det er meget rummelige værelser og lejligheder, hvor der selvfølgelig også er aircondition, balkon, køleskab og TV. På værelserne har i også eget badeværelse med toilet.

TILKØB ALL-INCLUSIVE

Som udgangspunkt er dit ophold på Ungdomshotel Sun Palace uden måltider og drikkevarer. De fleste som bor her vælger derfor at tilkøbe All-Inclusive, som kun koster 1.099 kr.

I Løbet af dagen kan i give den gas i Ungdomshotel Sun Palaces All-Inclusive ved den store pool, med solsenge til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Det koster kun 1.099 kr for HELE ugen, og det kan simpelthen ikke betale sig at lade være. All-Inclusive til 1.099 kr tilvælges nemt og enkelt under bestillingen.

I All-Inclusive indgår følgende:
  • Morgenmad fra kl. 07.30 - 10.00
  • Sen morgenmad/brunch fra 10.30 - 11.30
  • Frokost fra kl. 12.00 - 14.00
  • Aftensmad fra kl. 18.30 - 21.30
  • Fri bar fra kl. 11.00 - 21.00
    (Lokal spiritus såsom: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin, sodavand, juice mv.) 
Bemærk at tiderne og udvalget kan ændre sig fra uge til uge. All-Incluisve gælder først fra I er checket ind.

Ungdomshotel Sun Palace er til dig, som elsker at ferien lige har lidt ekstra og godt kan lide at det er let at komme til og fra byens begivenheder. Stemning, beliggenhed og kvalitet er klasse på dette hotel i Sunny. Beach.Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel, 4 stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4 stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 4 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Depositum:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at hotellet ved check-in opkræver et depositum på mellem 20 - 50 € per person ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses tilbageleveres intakt og uden skader og mangler. Vi anbefaler, at man kan lægge depositummet i kontanter ved indcheckning.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her