Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Magaluf
Mallorca

Billige rejser til Magaluf

Mallorca - middelhavets fedeste festø!

Magaluf Mallorca

Hos DUF-Rejser udvælger vi nøje vores rejsemål ud fra række bestemte kriterier, som vi VED er vigtige for vores gæster. Der skal være varmt, og meget gerne en 30+ grader i dagstimerne og så skal det være nemt at komme frem. Der skal være lækre sandstrande, hvor man kan slikke sol og få sig en forfriskende dukkert i noget vidunderligt klart vand. Der skal være et udbud af ungdomshoteller til en rimelig pris, som ligger i kort afstand til natteliv i Magaluf, shopping og strand. Sidst men ikke mindst, ja så skal der selvfølgelig være et natteliv som sparker røv! Magaluf på Mallorca har simpelthen det hele, og er derfor værdig at komme på kortet over destinationer som vi her hos DUF-Rejser har valgt at tilbyde rejser til. Magaluf All Inclusive er også generelt i rigtig høj kvalitet, hvor netop Mallorca er kendt for deres uovertrufne køkken. Rejser Mallorca byder på fantastisk vejr, lækker mad og kølige drinks - og Magaluf er et fantastisk for unge, der elsker fest og vildt natteliv.

FAKTA

Sæson: Maj til August

Valuta: Euro (€)

Sprog:  Spansk

Strøm:  230 volt (Ens med DK)

Hav:  Middelhavet

 

Magaluf tilbyder en perfekt kombination af kvalitet, godt vejr, lave priser, gode hoteller og et heftigt natteliv. Som et ekstra plus, så er flyvetiden til Magaluf kun 3 timer! 

HOTELLER

I Magaluf er alle vores hoteller udvalgt på baggrund af kriterier som kvalitet, stemning, atmosfære og beliggenhed. Alle vores hoteller ligger i gåafstand til natteliv og strand, så man ikke behøver begive sig ud på et større taxaeventyr når man skal ud og opleve livet i Magaluf.

Vi har et bredt udvalg af hoteller som matcher enhver smag. Alt lige fra rendyrkede ungdomshoteller med fuld skrald på, til fine luksushoteller for de mere kræsende, til hoteller som også egner sig til dem som blot vil ned på en afslappende solferie.

Er du på udkig efter et ultimativt ungdomshotel som er fyldt med unge danskere, så vil vi anbefale Ungdomshotel TRH Magaluf.

Se vores ungdomshotel her: Ungdomshotel TRH Magaluf

All-Inclusive Magaluf

Mange vælger at tage på en all-inclusive rejse til Magaluf. Med DUF-Rejser er der mulighed for at vælge et billigt hotel både med eller uden all-inclusive. Det gode i Magaluf er dog, at standarden på All-Inclusive generelt er særdeles god. Og husk, selv afbudsrejser Magaluf kan ofte være med All Inclusive inkluderet i prisen, så der er mulighed for masser af gratis drinks og måltider.

I følge spansklovgivning må hotellerne i Magaluf servere totalt 6 lækre cocktails med alkohol per dag 3 til frokosten og aftensmaden.
Der er forsat alt det, vand, sodavand juice, kaffte mv. som du kan drikke. Du kan læse mere om i hvilket tidsrum på under det enkelte hotel. 

OM DAGEN I MAGALUF

Hvis man keder sig i Maglauf, så er det i den grad selvforskyldt. Magaluf byder på et gitantisk udvalg af forskellige dagsaktiviteter for alle målgrupper.

På alle vores hoteller er der selvfølgelig en top-stemning i løbet af dagen, hvor det helt unikke DUF fællesskab bliver dyrket gennem aktiviteter som f.eks vandpolo, beerpong eller en kold drink ved poolkanten.

Ved stranden, som der faktisk er 2 af i Magaluf (i daglig tale Magaluf stranden eller Son Matias stranden) kan man slå sig ned på en af de mange liggestole og nyde den bagende sol, tage dukkert eller deltage i diverse vandsportsaktiviteter såsom Vandscooter, Paragliding, Banaboat og meget mere.

NATTELIV I MAGALUF

I Magaluf findes et uovertruffet og fuldstændig vanvittigt natteliv, som du ikke oplever nogen andre steder. Langs den knap 1 km lange bargade i Magaluf, også kaldet ”The Strip”, finder du mere end 60 barer og diskoteker. Her er små hyggelige barer, engelske pubs, kareokebarer, fine cocktailbarer til store natklubber og diskoteker.

I direkte forlængelse af den store bargade ”The Strip” finder du den skandinaviske bargade, hvor der er et fint udvalg af små hyggelige skandinavisk ejede barer og diskoteker. Her finder du steder som Viking bar, Offpist, E4:an, Gjøkeredet og den store Tivoli Nightclub.

Ønsker du at gå lidt mere internationalt, ja så har Magaluf en af de største natklubber i hele Europa. I Magaluf findes BCM Planet Dance nightclub som huser mere end 4.000 gæster og er internationalt anderkendt med en flot placering som nr. 4 bedste natklub i verden (2016).

FESTPAKKER

Er du på jagt efter den uforglemmelige ungdomsferieoplevelse, så bør du tilvælge vores festpakker i Magaluf. Du kan vælge basispakke som giver adgang til 3-4 fester. Nede på destinationen kan du tilmelde dig endnu flere arrangementer ved dine guider. I festpakkerne indgår fester og arrangementer f.eks skumfest, pool party eller partyboat. Du får fuld værdi for pengene, og tilvælger du en festpakke til din bestilling inden afrejsen, ja så kan du spare helt op til 20 % i forhold til den pris du skal betale i Magaluf hos vores guider. Nogle gange bliver der i perioder også tilbudt endnu større pakker, men disse kan kun købes på selve destinationen. Hvis du har en mindre pakke hjemmefra, og ønsker at deltage i endnu flere af vores mange arrangementer, så er det altid muligt at opgradere festpakken til en større på destination, til en meget fordelagtig pris!

Lær mere om vores festpakker her

Så hos DUF-Rejser glæder vi os meget til at byde dig velkommen til Magaluf og en ungdomsferie du aldrig vil glemme. Vi er Danmarks største rejsebureau som specialiserer sig i billige rejser til Magaluf.

Ungdomsferie til Magaluf, eller faktisk alle der rejser til Mallorca, er tæt på en garanti for en uforglemmelig ferieoplevelse. Magaluf har nemlig ALT hvad du som ung feriegæst måtte efterlyse! Og top den så med All Inclusive i Magaluf, så er rammerne sat for en hel fantastisk uge i solen.

BÆREDYGTIGHED

På øen Mallorca, hvor Magaluf ligger, går man utrolig meget op i grøn omstilling og bæredygtighed. Derfor har de lokale myndigheder på Mallorca besluttet at opkræve alle gæster på øen en såkaldt ”Eco-tax”, som går til at finansiere bevaringen af den smukke natur og den grønne omstilling på øen.

Denne ”Eco-Tax” kaldes også ”turist-skat” og ligger på 3-5 euro per person/nat, og betales direkte af dig som gæst til hotellet ved ankomst. Turistskatten er obligatorisk.

Dejlig oplevelse

"Det var en dejlig oplevelse af rejse med DUF rejser til magaluf! Vi blev taget så godt imod af de søde guider, bl.a søde stella! da vi ankom til hotellet blev vi taget imod af søde Karoline, hun hjalp med tjek in og hjalp med kufferterne op på værelset. Jeg vil sige jeg kun har gode oplevelser, guiderne gjorde virkelig noget ud af turen og oplevelsen. Jeg har festet og hygget mig meget. Karoline gjorde en helt speciel service jeg aldrig har set før, jeg siger bare FANTASTISK guide! Hun har dælme fortjent en pris. Stella lagde jeg virkelig også mærke til, hun gjorde virkelig også noget for stemningen hver aften! De er så dejlige mennesker og gjorde opholdet helt fantastisk! Tak til jer og DUF for en fed tur."

- Laura Hellesøe

Det sku da sjovt

"Så er drengene og jeg lige kommet hjem fra den fedeste tur til Magaluf. Den bedste beslutning vi nogensinde kunne tage var at købe vip kort og blive en del af duf teamet og møde de mest fantastiske guides. Hver og en af dem var med til at gøre vores ferie 100 gange federe ved at sørge for en fantastisk energi og nogle hjernedødt fede events. Vil gerne takke fra mine og mine venners vegne for en oplevelse for livet"

- Rasmus Pagh

MAGALUFFF

"Vi havde den fedeste tur til Magaluf med Duf. Guiderne er super søde og har en mega fed energi. Især Silja, Mia, Karoline og Chris var helt klart nogle der var med til at gøre turen endnu federe for mine veninder og jeg. Kan helt klart anbefale at tage afsted!"

- Katrine Thomsen

Fedeste tur

"Så vi lige kommet hjem, fra 7 af de fedeste dage i magaluf. Hvor vi festede igennem, og havde det møjgrineren.
Især med deres vip pakke, den skal du bare købe, så får du den fedeste ferie.
Guiderne gør også bare, ens tur 1000 gange vildere. De fester igennem med dig, sørger for du ikke keder dig. Personlig syntes jeg Silja, thais og Erik var de fedeste guides, de gjorde bare lige det ekstra. Det var 100% det værd. Mega god oplevelse herfra anbefales til alle:)"

- Andreas Schmidt

Magaluf

"Er lige kommet hjem fra en mega fed ferie i Magaluf Man blev taget godt imod i lufthavnen fra starten af, af de søde guider. De var med til at gøre hele oplevelsen markant bedre. Der var styr på det hele, og flere fester på samme dag, som var mega fede. Alt i alt mega fed ferie, så kan klart anbefale Duf rejser og især Magaluf"

- Signe Marie Jensen

Konge Ferie til Magaluf

"Konge Ferie til Magaluf. Selvom vi ikke boede på hotellet,som alle andre, købte vi armbånd som gav adgang til alle de valgte arrangemanger.
Guiderne var helt fantastiske! Åbne og klar til at hjælpe. Der var valgt et vildt program hele ugen med bl.a bådtur og fester
Alt i alt en fantastisk ferie som duf kun var med til at gøre bedre."

- Simon Vinther

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel TRH Magaluf var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4-stjernet hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk beliggenhed...

Se hotellet her