AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

Magaluf
Mallorca

Billige rejser til Magaluf

Mallorca - middelhavets fedeste festø!

Magaluf Mallorca

Hos DUF-Rejser udvælger vi nøje vores rejsemål ud fra række bestemte kriterier, som vi VED er vigtige for vores gæster. Der skal være varmt, og meget gerne en 30+ grader i dagstimerne. Der skal være lækre sandstrande, hvor man kan slikke sol og få sig en forfriskende dukkert i noget vidunderligt klart vand. Der skal være et udbud af ungdomshoteller til en rimelig pris, som ligger i kort afstand til natteliv, shopping og strand. Sidst men ikke mindst, ja så skal der selvfølgelig være et natteliv som sparker røv! Magaluf på Mallorca har simpelthen det hele, og er derfor værdig at komme på kortet over destinationer som vi her hos DUF-Rejser har valgt at tilbyde rejser til. Magaluf All Inclusive er også generelt i rigtig høj kvalitet, hvor netop Mallorca er kendt for deres uovertrufne køkken. Rejser Mallorca byder på fantastisk vejr, lækker mad og kølige drinks - og Magaluf er et fantastisk for unge, der elsker fest og vildt natteliv.

FAKTA

Sæson:  Juni til August

Valuta: Euro (€)

Sprog:  Spansk

Strøm:  230 volt (Ens med DK)

Hav:  Middelhavet

 

Magaluf tilbyder en perfekt kombination af kvalitet, godt vejr, lave priser, gode hoteller og et heftigt natteliv.

HOTELLER

I Magaluf er alle vores hoteller udvalgt på baggrund af kriterier som kvalitet, stemning, atmosfære og beliggenhed. Alle vores hoteller ligger i gåafstand til natteliv og strand, så man ikke behøver begive sig ud på et større taxaeventyr når man skal ud og opleve livet i Magaluf.

Vi har et bredt udvalg af hoteller som matcher enhver smag. Alt lige fra rendyrkede ungdomshoteller med fuld skrald på, til fine luksushoteller for de mere kræsende, til hoteller som også egner sig til dem som blot vil ned på en afslappende solferie.

Er du på udkig efter et ultimativt ungdomshotel som er fyldt med unge danskere, så vil vi anbefale Ungdomshotel TRH Magaluf.

Se vores ungdomshotel her: Ungdomshotel TRH Magaluf

All-Inclusive Magaluf

Mange vælger at tage på en all-inclusive rejse til Magaluf. Med DUF-Rejser er der mulighed for at vælge et billigt hotel både med eller uden all-inclusive. Det gode i Magaluf er dog, at standarden på All-Inclusive generelt er særdeles god. Og husk, selv afbudsrejser Magaluf kan ofte være med All Inclusive inkluderet i prisen, så der er mulighed for masser af gratis drinks og måltider.

I følge spansklovgivning må hotellerne i Magaluf servere totalt 6 lækre cocktails med alkohol per dag 3 til frokosten og aftensmaden.
Der er forsat alt det, vand, sodavand juice, kaffte mv. som du kan drikke. Du kan læse mere om i hvilket tidsrum på under det enkelte hotel.

 

OM DAGEN I MAGALUF

Hvis man keder sig i Maglauf, så er det i den grad selvforskyldt. Magaluf byder på et gitantisk udvalg af forskellige dagsaktiviteter for alle målgrupper.

På alle vores hoteller er der selvfølgelig en top-stemning i løbet af dagen, hvor det helt unikke DUF fællesskab bliver dyrket gennem aktiviteter som f.eks vandpolo, beerpong eller en kold drink ved poolkanten.

Ved stranden, som der faktisk er 2 af i Magaluf (i daglig tale Magaluf stranden eller Son Matias stranden) kan man slå sig ned på en af de mange liggestole og nyde den bagende sol, tage dukkert eller deltage i diverse vandsportsaktiviteter såsom Vandscooter, Paragliding, Banaboat og meget mere.

NATTELIV I MAGALUF

I Magaluf findes et uovertruffet og fuldstændig vanvittigt natteliv, som du ikke oplever nogen andre steder. Langs den knap 1 km lange bargade i Magaluf, også kaldet ”The Strip”, finder du mere end 60 barer og diskoteker. Her er små hyggelige barer, engelske pubs, kareokebarer, fine cocktailbarer til store natklubber og diskoteker.

I direkte forlængelse af den store bargade ”The Strip” finder du den skandinaviske bargade, hvor der er et fint udvalg af små hyggelige skandinavisk ejede barer og diskoteker. Her finder du steder som Viking bar, Offpist, E4:an, Gjøkeredet og den store Tivoli Nightclub.

Ønsker du at gå lidt mere internationalt, ja så har Magaluf en af de største natklubber i hele Europa. I Magaluf findes BCM Planet Dance nightclub som huser mere end 4.000 gæster og er internationalt anderkendt med en flot placering som nr. 4 bedste natklub i verden (2016).

FESTPAKKER

Er du på jagt efter den uforglemmelige ungdomsferieoplevelse, så bør du tilvælge en af vores festpakker i Magaluf. Du kan vælge imellem en basispakke og en luksuspakke med endnu flere arrangementer. I festpakkerne Pakkerne indgår fester og arrangementer f.eks skumfest, pool party eller partyboat. Du får fuld værdi for pengene, og tilvælger du en festpakke til din bestilling inden afrejsen, ja så kan du spare helt op til 20 % i forhold til den pris du skal betale i Magaluf hos vores guider. Nogle gange bliver der i perioder også tilbudt endnu større pakker, men disse kan kun købes på selve destinationen. Hvis du har en mindre pakke hjemmefra, og ønsker at deltage i endnu flere af vores mange arrangementer, så er det altid muligt at opgradere festpakken til en større på destination, til en meget fordelagtig pris!

Lær mere om vores festpakker her

Så hos DUF-Rejser glæder vi os meget til at byde dig velkommen til Magaluf og en ungdomsferie du aldrig vil glemme. Vi er Danmarks største rejsebureau som specialiserer sig i billige rejser til Magaluf.

Ungdomsferie til Magaluf, eller faktisk alle rejser Mallorca, er tæt på en garanti for en uforglemmelig ferieoplevelse. Magaluf har nemlig ALT hvad du som ung feriegæst måtte efterlyse! Og top den så med All Inclusive i Magaluf, så er rammerne sat for en hel fantastisk uge i solen.

 BÆREDYGTIGHED

På øen Mallorca, hvor Magaluf ligger, går man utrolig meget op i grøn omstilling og bæredygtighed. Derfor har de lokale myndigheder på Mallorca besluttet at opkræve alle gæster på øen en såkaldt ”Eco-tax”, som går til at finansiere bevaringen af den smukke natur og den grønne omstilling på øen.

Denne ”Eco-Tax” kaldes også ”turist-skat” og ligger på 3-5 euro per person/nat, og betales direkte af dig som gæst til hotellet ved ankomst. Turistskatten er obligatorisk.

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere