JANUARUDSALG MED RABATTER HELT OP TIL 60%:  SPAR MERE END 5.000,- PER PERSON

Partyhotel #letsparty
Ungdomshotel TRH Magaluf
Mulighed for All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

OM HOTEL TRH

Hotel TRH er et 4-stjernet hotel i hjertet af Magaluf. Hotellet er skræddersyet til unge, hvilket kommer til udtryk ved beliggenheden, stemningen og servicen på hotellet. Det er hotellet du skal vælge, hvis du vil have den ultimative partyferie. Hotellet ligger så tæt på bargaden, hvor vi fester natten lang, at man næsten kan kravle hjem. Bedre beliggenhed findes ikke i Magaluf. Stranden ligger 3 minutters gang fra hotellet, og der er massere af shops, restauranter og barer omkring hotellet. Bor du her, så du alt du behøver og mere til, indenfor kort rækkevidde.

FACILITETER

Hotellet blev nyrenoveret i 2019, hvilket betyder at det fremstår top-moderne. Der er et lækkert poolområde, hvor der er liggestole til fri afbenyttelse. Hver dag bliver der spillet lækre sommerbeats, som bidrager til den unikke atomsfære. som TRH omfavner. Det er muligt at spille bold i poolen, beer-pong på bordtennisbordet eller blot nyde godt af de seks All-inclusive-drinks fra baren.

LEJLIGHEDERNE

Alle lejligheder er vildt lækre. Det er muligt at bo mellem to til fire personer i hver lejlighed. Der er rigeligt med plads, og god mulighed for at nyde kolde drinks på den tilhørende balkon. Alle lejligheder har et værelse og en stue. På værelset er der en dobbeltseng, og i stuen laves en ekstra opredning til to personer, hvis I bor tre eller fire i samme lejlighed. Dette kan anbefales, da der er mange penge at spare på TRH, når I bor flere sammen i en lejlighed. Alle badeværelserne er rummelige og selvfølgelig også nyrenoveret.

Morgenmad eller All-Inclusive

På TRH er morgenmad inkluderet i grundprisen. For kun 1.099 kr. er det muligt at opgradere til All-Inclusive, og du får alle måltider og drikkevarer inkluderet hele ugen, hertil 6 drinks med alkohol per dag og fri bar i vand og sodavand. Det er nemt, bekvemt og lækkert! Standarden og niveauet på Ungdomshotel TRH er rigtig høj, så dette anbefales. Du vil bestemt ikke fortryde det!

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 08.00 - 10.30
  • Morgensnacks: 10.30 - 12.00
  • Frokost: 13.00 - 15.30
  • Eftermiddagssnacks: 16.30 - 17.30
  • Aftensmad: 19.00 - 20.30
  • Fri bar i samtlige softdrinks: 11.00 - 19.00

    I tillæg hertil serveres der totalt 6 lækre cocktails med alkohol per dag til frokosten og aftensmaden. 3 til hvert måltid. (Dette er reguleret og styret af Mallorcansk lovgivning.)
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

NB: På Mallorca skal alle turister betale en obligatorisk turistskat til hotellet under check-in. I 2022 udgjorde skatten 3,5€ pr. person pr. nat.

Vi gør opmærksom på at i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og mange gæster skal ud og ind på samme dag, kan der forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere