AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Ungdomshotel
Ungdomshotel TRH Magaluf
Morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

OM UNGDOMSHOTEL TRH

Hotel TRH er et 4-stjernet hotel i hjertet af Magaluf. Hotellet er skræddersyet til unge, hvilket kommer til udtryk ved beliggenheden, stemningen og servicen på hotellet. Det er hotellet du skal vælge, hvis du vil have den ultimative partyferie. Hotellet ligger så tæt på bargaden, hvor vi fester natten lang, at man næsten kan kravle hjem. Bedre beliggenhed findes ikke i Magaluf. Stranden ligger 3 minutters gang fra hotellet, og der er massere af shops, restauranter og barer omkring hotellet. Bor du her, så du alt du behøver og mere til, indenfor kort rækkevidde.

FACILITETER

Hotellet blev nyrenoveret i 2019, hvilket betyder at det fremstår top-moderne. Der er et lækkert poolområde, hvor der er liggestole til fri afbenyttelse. Hver dag bliver der spillet lækre sommerbeats, som bidrager til den unikke atomsfære. som TRH omfavner. Det er muligt at spille bold i poolen, beer-pong på bordtennisbordet eller blot nyde godt af de seks All-inclusive-drinks fra baren.

LEJLIGHEDERNE

Alle lejligheder er vildt lækre. Det er muligt at bo mellem to til fire personer i hver lejlighed. Der er rigeligt med plads, og god mulighed for at nyde kolde drinks på den tilhørende balkon. Alle lejligheder har et værelse og en stue. På værelset er der en dobbeltseng, og i stuen laves en ekstra opredning til to personer, hvis I bor tre eller fire i samme lejlighed. Dette kan anbefales, da der er mange penge at spare på TRH, når I bor flere sammen i en lejlighed. Alle badeværelserne er rummelige og selvfølgelig også nyrenoveret.

Tilkøb All-Inclusive

På TRH er morgenmad altid inkluderet i grundprisen, men for kun 1.299 kr kan du opgradere til All-Inclusive. Det betyder at du får alle måltider og drikkevarer inkluderet hele ugen, hertil 6 drinks med alkohol per dag og fri bar i vand og sodavand, kaffe og the m.m.. Det er nemt, bekvemt og lækkert! Standarden og niveauet på Ungdomshotel TRH er rigtig høj(også på maden!), så all-inclusive tilvalget anbefales varmt anbefales. Det er et tilvalg som du bestemt ikke vil fortryde

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 08.00 - 10.30
  • Morgensnacks: 10.30 - 12.00
  • Frokost: 13.00 - 15.30
  • Eftermiddagssnacks: 16.30 - 17.30
  • Aftensmad: 19.00 - 20.30
  • Fri bar i samtlige softdrinks: 11.00 - 19.00

    I tillæg hertil serveres der totalt 6 lækre cocktails med alkohol per dag til frokosten og aftensmaden. 3 til hvert måltid. (Dette er reguleret og styret af Mallorcansk lovgivning.)
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

NB: På Mallorca skal alle turister betale en obligatorisk turistskat til hotellet under check-in. I 2023 udgjorde skatten 3,5€ pr. person pr. nat.

Vi gør opmærksom på at i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og mange gæster skal ud og ind på samme dag, kan der forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighedVi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel, 4+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 4 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel TRH Magaluf var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4-stjernet hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk beliggenhed...

Se hotellet her