Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Sunny Beach
Bulgarien

Billige rejser til Sunny Beach

Bulgariens fedeste turistrejsemål!
Sol, hygge, pool

DET ULTIMATIVE FESTPARADIS

DUF-Rejser har i mange år været førende indenfor ungdomsbranchen. Vi kan derfor efterhånden godt kalde os eksperter indenfor området, når det omhandler at skabe de bedste rammer for din ungdomsferie til Sunny Beach! Sunny Beach har i flere år været et af de mest besøgte og populære rejsemål for unge festglade mennesker. Sunny Beach har med et varmt klima, sprøde dagsaktiviteter og det VILDESTE natteliv, altid en garanti for en uforglemmelig ferie! Med de lave priser, de store diskoteker og mange mennesker, er scenen sat for en ferie i festlighedernes tegn. Vi lover det bliver en ferie du sent vil glemme, hvis turen går til Sunny Beach. Bestil allerede i dag, hvis du vil være sikker på at få en fantastisk rejse til Bulgarien, Sunny Beach.

Sunny Beach All Inclusive er også generelt muligt til en meget fordelagtig pris, hvor netop Sunny Beach er kendt for deres overflod af drikkevarer. Rejser Sunny Beach byder på fantastisk vejr, lækre omgivelser og kølige drinks - og er et fantastisk rejsemål for unge, der elsker fest og vildt natteliv.

FAKTA

Sæson:  Juni til August

Valuta: Bulgarske Leva

Sprog:  Bulgarsk

Strøm:  230 volt (Ens med DK)

Hav:  Sortehavet

 

Flyvetiden til Sunny Beach er kort, og vejen hertil er nem og bekvkem. Rejs til Sunny Beach og oplev det hele til den halve pris. Sunny Beach tilbyder, udover et fantastisk natteliv, en dejlig lang sandstrand, til dage hvor du bare gerne vil ligge og slappe af. Der er dog ikke udelukkende afslapning på stranden, da der også er mulighed for at lave en masse aktiviteter i det dejlige blå vand. Her er det oplevelser som vandscootere, vandski og ture på bananbåd, der især tiltrækker folks opmærksomhed.

HOTELLER

De fleste af vores hoteller er placeret omkring Flower Street. De ligger derfor i relativ kort afstand til Den Glade Viking og mange af de andre populære barer og diskoteker. Hotellerne er nøje udvalgt, så der er noget for enhver smag.

Du kan finde hoteller uden pension, med morgenmad, med all-inclusive eller - alt efter hvad du ønsker på din ferie! Nogle af hoteller ligger midt på bargaden, Flower Street, andre er placeret lige ned til stranden og andre for enden af Flower Street eller lidt væk - så du har altså meget forskelligt at vælge imellem.

Vores absolut mest populære ungdomshoteller i år er: Ungdomshotel Izola Pradise og Ungdomshotel Yavor Palace

All-Inclusive Sunny Beach

For mange af vores rejsende er det vigtigt, bare at kunne tage på ferie uden at skulle tænke på andet end at have det sjovt. Derfor har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af All-Inclusive rejser til Sunny Beach. Og husk, selv afbudsrejser Magaluf kan ofte være med All Inclusive inkluderet i prisen, så der er mulighed for masser af gratis drinks og måltider.

OM DAGEN I SUNNY BEACH

Sunny Beach har gennem de sidste mange år udviklet sig til et af de mest yndede og foretrukne feriemål for turister fra hele Europa - specielt populært er Sunny Beach, som feriemål blandt unge Skandinavere. Og det er der mange grunde til…

Den enorme 7 km lækre og finkornede sandstrand, de gode shopping muligheder, billige restauranter og frem for alt: et pulserende natteliv i verdensklasse. Alt dette har gjort Sunny Beach til vores mest populære rejsemål de sidste mange år.

Livet om dagen i Sunny Beach foregår sædvanligvis enten ved poolen på dit hotel eller på stranden. Strandområdet byder på et væld af vandsportsaktiviteter såsom paragliding, bananbåd eller jetski. På stranden er der også muligt at tage et hyggeligt spil beachvolley eller en anden sjov strandsport med vennerne. Sunny Beach har også en rigtig fed gokartbane og paintballbane!

Skal det være rigtig vildt, kan du skrue adrenalinniveauet op på max - hvis du altså tør - med en tur i en Slingshot (omvendt bungee jump), hvor du bliver slynget højt op i luften på et brøkdel af et sekund.

OM NATTEN I SUNNY BEACH

Nattelivet i Sunny Beach er over de sidste mange år for alvor blevet resortets varemærke, hvilket er en af de vigtige årsager til den stærkt voksende internationale popularitet som Sunny Beach har fået.

I nattelivet findes alt hvad hjertet begærer, hvad enten man er til eksklusive cocktailbarer, hyggelige strandbarer eller store diskoteker i den absolut europæiske topklasse. Det mest populære diskotek i Sunny Beach er selvfølgelig Den Glade Viking.

På Den Glade Viking har vi hos DUF-Rejser naturligvis sørget for, at du som gæst også har ekstremfordele med dit VIP-Kort. Du har blandt andet gratis entré, rabatter i baren og naturligvis gratis adgang til toiletfaciliteterne, som man normalt ellers betaler for.

FESTPAKKER

Hvis du vil have den perfekte ungdomsferieoplevelse, så anbefaler vi at du vælger en af vores festpakker i Sunny Beach. Ved bestilling af rejsen kan du tilvælge basispakke, som giver adgang til 3-4 fester. Hvis du ønsker flere fester og arrangementer, så kan disse tilkøbes ved guiderne nede på destinationen. Pakkerne består bl. a. af skumparty, poolparty og en legendarisk pubcrawl. Du får virkelig meget for pengene og bestiller du hjemmefra, så kan du spare helt op til 20 % i forhold til prisen, når du er ankommet til destinationen.

Lær mere om vores festpakker her

I det hele taget er vi hos DUF-Rejser stolte af at byde dig velkommen til den vildeste ungdomsferie og en uge du aldrig glemmer, hvor du på tværs af de skandinaviske lande vil få venner for livet. DUF-Rejser er eksperter i ungdomsrejser og til sæsonen 2024, sælger vi billige rejser til Sunny Beach med garanti for de vildeste fester!

Ungdomsferie til Sunny Beach, eller faktisk alle rejser Bulgarien, er tæt på en garanti for en uforglemmelig ferieoplevelse. Sunny Beach har nemlig ALT hvad du som ung feriegæst måtte efterlyse! Og top den så med All Inclusive i Sunny Beach så er rammerne sat for en hel fantastisk uge i solen.

Verdens fedeste uge i SUNNY BEACH

"Verdens fedeste uge i SUNNY BEACH. Vi var 6 veninder afsted og købte ekstreme armbåndet og hold nu fast en fed ferie vi fik
Alle pengene værd og det hele blev virkelig sparet hjem i fri bar. Der var jo næsten fri bar hele tiden. Virkelig god guide service af alle guiderne, som altid var hjælpsomme. Kæmpe skud ud til Semine og Sandra. Vi ses til reunion i dk"

- Caroline Mikkelsen

Pisse fed uge

"Stjerne uge i Sunny Beach med et vanvittigt guideteam der altid var friske og klar til at starte en fest, Silke var aldrig at finde uden et smil på læben.
Derudover klasse gennemførte events! Vi ses igen næste år"

- Rasmus Gernsøe

Den sygeste uge i Sunny med Duf-rejser

"Den sygeste uge i Sunny med Duf-rejser. De bedste fester og især skud ud til champagneshower og partybåden. Verdens bedste guider som elsker, at feste med deres gæster og giver god service."

- Sofie Larsen

Igen til næste år

"Wow hvor har jeg bare ikke fortrudt et eneste sekund, at jeg købte en ferie til Sunny Beach med mine veninder
Vi blev mødt i lufthavnen af guiderne og købte Extreme armbånd + vip kort og vi har virkelig sparet mange penge
Guiderne er virkelig søde og hjælper en når man har brug for det. Det var en 10/10 oplevelse
Vi ses til reunion."

- Line

Vi ses til reunion

"Verdens festdage tur til Sunny Beach!! Vi købte deres ekstreme armbånd og hold nu lige op, hvor var der meget fri bar inkluderet! Vi har været afsted i en uge og har næsten ikke brugt nogle penge på alkohol fordi vi altid var flittige til, at drikke af den frie bar!
Ekstreme armbåndet og vip kortet er alle pengene værd og vi skal have det hele igen til næste år! Guiderne er virkelig søde og har en kæmpe god energi. De hjælper en når man har brug for det og er altid klar på, at sparke en fest igang.
Tusind tak for en verdens klasse ferie
Vi ses til reunion i dk!"

- Katrine

Bedste ferie med DUF!

"Bedste ferie med DUF!
Kæmpe anbefaling, det har været den sjoveste uge her i sunny Beach!
Fede fester og gode guider, især guiden Emma! Hun var virkelig en god guide!"

- Aage Jensen

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her