Sunny Beach
Bulgarien

Om Sunny Beach

Bulgariens fedeste turistrejsemål!

DET ULTIMATIVE FESTPARADIS

DUF-Rejser er ekspert i rejser for unge i sommerferien til Sunny Beach. Sunny Beach er, og har været det i flere år, et af de mest populære rejsemål for unge festglade mennesker. Sunny Beach er med det varme klima og de vilde fester, altid garant for en fantastisk rejse. Med de lave priser, de store diskoteker og de mange mennesker, er scenen sat for en uge i festlighedernes tegn. En uge du sent vil glemme. Bestiller du allerede idag er du sikret en fantastisk rejse til Bulgarien, Sunny Beach. 

FAKTA

Sæson:  Juni til August

Valuta: Bulgarske Leva eller €uro (€)

Sprog:  Bulgarsk

Strøm:  230 volt (Ens med DK)

Hav:  Sortehavet

 

Rejs til Sunny Beach og oplev det hele til den halve pris. Sunny Beach tilbyder, udover et fantastisk natteliv, en dejlig lang sandstrand, til dage hvor du bare gerne vil ligge og slappe af. Der er dog ikke udelukkende afslapning på stranden, da du også vil blive mødt af diverse sjove tilbud i det dejlige blå vand. Her er det oplevelser som vandscootere, vandski og ture på bananbåd, der især tiltrækker folks opmærksomhed. 

HOTELLER

Alle vores hoteller er placeret omkring Flower Street med kort gåafstand til Den Glade Viking og mange af de andre populære barer og diskoteker. Hotellerne er nøje udvalgt, så der er noget for enhver smag.

Hele tre af hotellerne i Sunny Beach er ungdomshoteller. Det betyder, at du ikke behøver at vente på, at det bliver aften, inden du starter festen op. På ungdomshotellerne starter festlighederne nemlig allerede om dagen med aktiviteter og fest omkring poolen - selvfølgelig sammen med en masse festglade unge fra hele Europa. Ungdomshotellerne er et godt valg, hvis du bare ikke kan få fest nok på ungdomsrejsen.

Vores ungdomshoteller i år er: Ungdomshotel Svejest, Partyhotel Chaika Beach & vores nye Partyhotel Diamond

All-Inclusive Sunny Beach

For mange er det vigtigt bare at kunne tage på ferie uden at skulle tænke noget praktisk. Derfor har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af All-Inclusive rejser til Sunny Beach. 

Se hotellet her

OM DAGEN I SUNNY BEACH

Sunny Beach har gennem de sidste mange år udviklet sig til et af de mest yndede og foretrukne feriemål for turister fra hele Europa - specielt populært er Sunny Beach som feriemål blandt unge Skandinavere. Og det er der mange grunde til…

Den enorme 7 km lækre og finkornede sandstrand, de gode shopping muligheder, billige restauranter og frem for alt: et pulserende natteliv i verdensklasse. Alt dette har gjort Sunny Beach har gjort til vores mest populære rejsemål.

Livet om dagen i Sunny Beach foregår sædvanligvis enten ved poolen på dit hotel eller på stranden. Strandområdet byder på et væld af vandsportsaktiviteter såsom paragliding, bananbåd eller jetski. På stranden er der også muligt at tage et hyggeligt spil beachvolley eller en anden sjov strandsport med vennerne. Sunny Beach har også en rigtig fed gokartbane og paintballbane!

Skal det være rigtig vildt, kan du skrue adrenalinniveauet op på max - hvis du altså tør - med en tur i en Slingshot (omvendt bungee jump), hvor du bliver slynget højt op i luften på et brøkdel af et sekund.

OM NATTEN I SUNNY BEACH

Nattelivet i Sunny Beach er over de sidste mange år for alvor blevet resortets varemærke, hvilket er en af de vigtige årsager til den stærkt voksende internationale popularitet som Sunny Beach har fået.

I nattelivet findes alt hvad hjertet begærer, hvad enten man er til eksklusive cocktailbarer, hyggelige strandbarer eller store diskoteker i den absolut europæiske topklasse. Det mest populære diskotek i Sunny Beach er selvfølgelig Den Glade Viking.

På Den Glade Viking har vi hos DUF-Rejser naturligvis sørget for, at du som gæst også har ekstremfordele med dit VIP-Kort. Du har blandt andet gratis entré, rabatter i baren og naturligvis gratis adgang til toiletfaciliteterne, som man normalt elles betaler for.

FESTPAKKER

Hvis du vil have den perfekte ungdomsferieoplevelse, så anbefaler vi at du vælger en af vores festpakker i Sunny Beach. Du kan vælge imellem en basispakke og en luksuspakke med endnu flere arrangementer. Pakkerne består bl. a. af skumparty, pool party eller en pubcrawl. Du får virkelig meget for pengene og bestiller du allerede inden afrejse, så kan du spare helt op til 30 % i forhold til prisen, når du er ankommet til destinationen.

Lær mere om vores festpakker her

I det hele taget er vi hos DUF-Rejser stolte af at byde dig velkommen til den vildeste ungdomsferie og en uge du aldrig glemmer, hvor du på tværs af de skandinaviske lande vil få venner for livet. DUF-Rejser er eksperter i ungdomsrejser og til sæsonen 2018 sælger vi billige rejser til Sunny Beach med garanti for de vildeste fester!

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere