TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Hotel Palma
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL PALMA

Hotel Palma er et fremragende 3-stjernet hotel med en perfekt beliggenhed. Her bor du godt, hvis du ønsker at være tæt på både byliv og strand. Hotellet tilbyder på indbydende poolområde, hvor du kan nyde en forfriskende dukkert eller slappe af i Poolbaren med kølige drikkevarer og eksotiske cocktails, som du frit kan tanke op i, da dit ophold er med All-Inclusive.

Den centrale placering sikrer, at alt er inden for gåafstand på højst 1500 meter – hvad enten det er den smukke sandstrand eller den livlige strandpromenade spækket med barer, diskoteker, restauranter og shoppingmuligheder.

FACILITETER

Poolområdet fungerer som samlingspunktet for de mange DUF-Gæster, som bor på hotellet. Til poolområdet er der selvfølgelig tilknyttet en poolbar, hvorfra der serveres kolde drinks. Her kan du frit forsyne dig i det angivne tidsrum, da dit ophold selvfølgelig er med All-Inclusive. Der er derfor mulighed for en rigtig god forfest inden aftenernes strabadser starter. .

Derudover har hotellet også en stor buffetrestaurant hvor alle måltiderne, som du har adgang til gennem dit all-inclusive armbånd, serveres fra en stor og indbydende buffét

VÆRELSERNE

Værelserne på Palma er rummelige og smagfuldt indrettede. De er alle udstyret med eget toilet og bad, satellit-tv, aircondition, køleskab, telefon og en dejlig balkon. Den trestjernede standard afspejles i værelsernes høje komfort. Mange af værelserne har balkon med udsigt over poolområdet, så hvis du er heldig kan det være, at du får et af disse værelser. Hvert værelse har plads til to personer med mulighed for en ekstra opredning, så i alt tre personer kan overnatte.

ALL-INCLUSIVE

På Hotel Palma nyder du godt af All-Inclusive. Det betyder, at alle måltider er betalt på forhånd, og du har adgang til en åben bar hele ugen. Det inkluderer morgenmad, frokost, og aftensmad samt snacks i løbet af dagen.

All-Inclusive-skemaet:

  • Morgenmad: 08.00 - 10.00
  • Frokost: 12.00 - 14.00
  • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  • Snacks: 10:30 – 11:00 og 15:30 – 16:30
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
    (Soft drinks og lokalt produceret spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)

OBS: Vi tager forbehold for, at de ovenstående tider og udvalget kan variere fra sæson til sæson efter hotellets skøn.


Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
All-Inclusive Ungdomshotel, 3+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller strand.

Om kategoriseringen "All-Inclusive Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser i perioder kan have et stort antal værelser på hotellet hvor der bor unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 3+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien All-Inclusive Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 3 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Depositum:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at hotellet ved check-in kan opkræve et depositum på mellem 20 - 50 € per person ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses tilbageleveres intakt og uden skader og mangler. Vi anbefaler, at man kan lægge depositummet i kontanter ved indcheckning.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her