AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Alanya
Tyrkiet

Ungdomsrejser - Alanya

Et ferieparadis for unge
Sol og strand

LEGENDARISKE ALANYA

Flere og flere unge danskere rejser hvert år til Alanya for at nyde varmen, festerne og hinandens selskab. Alanya har de seneste år været en af danskernes foretrukne feriemål. Bestiller du en rejse til Alanya får du gode strande, oplevelser og et fantastisk natteliv.

I Alanya kan DUF-Rejser byde velkommen til et virkelig lækkert og eksklusivt feriested, som vil passe helt perfekt til vores mange gæster. Både dem der søger fest og farver hver dag, og dem som kommer ned for at mærke det unikke sammenhold på destination. Vi samarbejder med mange af de skandinaviske barer, gode restauranter med god service, samt de mindre lokale stamsteder i Alanya. Vi kan derfor tilbyde vores gæster nogle helt unikke muligheder, en suveræn behandling som Alanya er kendt for og selvfølgelig masser af fordele. 

FAKTA

Sæson:  Juni til August

Valuta:  Tyrkiske Lira (TRY) eller €uro (€)

Sprog:  Tyrkisk

Strøm:  230 volt (Ens med DK)

Hav:  Sortehavet, Det Ægæiske Hav og Middelhavet

HOTELLER

Alanya ligger på den tyrkiske sydkyst med direkte adgang til Middelhavet. Der findes mange fantastiske områder i Alanya, men DUF-Rejser har valgt at fokusere på hoteller i området omkring den enormt populære Kleopatra Strand, da det er det perfekte sted for unge, der vil gi’ den max gas og have det sjovt både dag og nat.

Alle vores hoteller specialudvalgt, så de er hyggelige, i god stand og placeret med kort afstand til stranden. I 2020 har vi valgt Ungdomshotel Kleopatra Micador som ungdomshotel i Alanya. Vælger du dette hotel, så garanterer vi en fantastisk sommer i selskab med andre danske DUF-rejsende, du aldrig nogensinde glemmer!

All-Inclusive Alanya

Når man er på ferie, så er det vigtigt at bare kunne slappe af, og læne sig tilbage - uden at tænke for meget, udover andet end at have det sjovt. Derfor tilbyder vi en lang række billige all-inclusive rejser til Alanya. 

Ungdomshotel Micador

Se hotellet her

OM DAGEN I ALANYA

Alanya har et fantastisk sortiment af muligheder. Kleopatra stranden i Alanya skal opleves! Stranden er kendt som Alanyas bedste strand, og det er ikke uden grund - 3,5 kilometer perfekt strand med fint, lyst sand og et minimum af klipper og sten i vandet. På stranden er der et væld af aktiviteter, som speedbådsture, jetski, tennis, fodbold og selvfølgelig beachvolley turnering. Vores rejser til Alanya er nøje planlagt med udvalgte hotellet tæt på netop denne berømte strand.

OM NATTEN I ALANYA

Når mørket falder på og klubberne åbner, bliver de flotte strande og det turkisblå hav erstattet af et brag af en fest. Alanya er kendt for sit festlige natteliv med uendelige muligheder, for at danse til den nyeste danske popmusik og smage på en masse spændende drinks. Hele byen fester og danser, mens de mange lys og den unikke feriestemning er med til at forstærke oplevelsen af, at det her er noget helt andet end at feste i Danmark!

Alle de store barer og diskoteker er placeret i området omkring havnen, hvor bådene er fyldt med farverige lys og feststemte mennesker, der danser og hygger sig under månens lys. 

FESTPAKKER

Hvis du vil have den perfekte ungdomsferieoplevelse, så anbefaler vi at du vælger en af vores festpakker i Alanya. Du kan vælge imellem vores basispakke eller luksuspakke med endnu flere arrangementer og events. Pakkerne består bl. a. af Fight Night, bådtur og en pubcrawl. Du får virkelig meget for pengene og bestiller du pakken hjemmefra, så kan du spare helt op til 20 % i forhold til prisen, når du er ankommet til destinationen.

Lær mere om vores festpakker her.

I det hele taget er vi hos DUF-rejser stolte af, at byde dig velkommen til en vild ungdomsferie i Alanya. Du får en uge, som du aldrig glemmer, hvor du vil få venner og minder for livet.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere