Alanya
Tyrkiet

Om Alanya

Et ferieparadis for unge

LEGENDARISKE ALANYA

Flere og flere unge skandinavere valfarter hvert år til Alanya for at nyde sommeren, festerne og hinandens selskab. Faktisk har Alanya de seneste år været en af danskernes foretrukne feriemål. Bestiller du allerede i dag er du sikret en helt igennem fantastisk rejse til Alanya. 

I Alanya kan DUF-Rejser byde velkommen til et virkelig lækkert og eksklusivt feriested, som vil passe helt perfekt til vores mange gæster - både vores trofaste stamgæster og dem, der skal afsted på en DUF-ferie for første gang i deres liv. Vi samarbejder med mange af de internationale barer samt de mindre lokale stamsteder i Alanya, så vi både kan tilbyde vores gæster nogle helt unikke muligheder, en suveræn behandling og selvfølgelig masser af fordele. 

FAKTA

Sæson:  Juni til August

Valuta:  Tyrkiske Lira (TRY) eller €uro (€)

Sprog:  Tyrkisk

Strøm:  230 volt (Ens med DK)

Hav:  Sortehavet, Det Ægæiske Hav og Middelhavet

HOTELLER

Alanya ligger på den tyrkiske sydkyst med direkte adgang til Middelhavet. Der findes mange fantastiske områder i Alanya, men DUF-Rejser har valgt at fokusere på hoteller i området omkring den enormt populære Kleopatra Strand, da det er det perfekte sted for unge, der vil gi’ den max gas og have det sjovt både dag og nat.

Alle vores hoteller specialudvalgt, så de er hyggelige, i god stand og placeret med kort afstand til stranden. I 2018 har vi valgt Ungdomshotel Ramira som ungdomshotel i Alanya. Vælger du dette hotel, så garanterer vi en fantastisk sommer i selskab med andre danske DUF-rejsende, du aldrig nogensinde glemmer!

All-Inclusive Alanya

Når man er på ferie, så er det vigtigt at bare kunne slappe af, og læne sig tilbage uden at tænke for meget på praktik. Derfor tilbyder vi en lang række billige all-inclusive rejser til Alanya. 

Se hotellet her

OM DAGEN I ALANYA

Alanya er et kæmpe område, der virkelig byder på mange aktiviteter. Kleopatra stranden i Alanya skal opleves! Stranden er kendt som Alanyas bedste strand, og det er ikke uden grund - 3,5 kilometer perfekt strand med fint, lyst sand og et minimum af klipper og sten i vandet På stranden er der et væld af aktiviteter, som speedbådsture, jetski, tennis, fodbold og selvfølgelig beachvolley. Vores rejser til Alanya er nøje planlagt med udvalgte hotellet tæt på netop denne berømte strand.

OM NATTEN I ALANYA

Når mørket falder på, og klubberne åbner, bliver de flotte strande og det turkisblå hav erstattet af et brag af en fest. Alanya er kendt for sit festlige natteliv med uendelige muligheder for at danse til den nyeste popmusik og smage en masse spændende drinks. Hele byen fester og danser, mens de mange lys og den kendte middelalderborg er med til at forstærke oplevelsen af, at det her er noget helt andet end at feste i Danmark!

De fleste større barer og diskoteker er placeret i området omkring havnen, hvor bådene er fyldt med farverige lys og feststemte mennesker, der danser og hygger sig under månens lys. 

FESTPAKKER

Hvis du vil have den perfekte ungdomsferieoplevelse, så anbefaler vi at du vælger en af vores festpakker i Alanya. Du kan vælge imellem en basispakke og en luksuspakke med endnu flere arrangementer. Pakkerne består bl. a. af skumparty, pool party eller en pubcrawl. Du får virkelig meget for pengene og bestiller du allerede inden afrejse, så kan du spare helt op til 30 % i forhold til prisen, når du er ankommet til destinationen.

Lær mere om vores festpakker her

I det hele taget er vi hos DUF-rejser stolte af at byde dig velkommen til den vildeste ungdomsferie og en uge du aldrig glemmer, hvor du på tværs af de skandinaviske lande vil få venner for livet.

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere