Alanya

Alanya

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filterUngdomshotel Ramira

(All Inclusive)

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 800 m
NATTELIVNATTELIV: 900 m
BARBAR: Ja

Priser pr. person Udsolgt
Afrejse d. 11-12-2017
Personer på 0 Værelse
SE HOTEL

Hotel Caligo

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 20 m
NATTELIVNATTELIV: 500 m
BARBAR: Ja

Priser pr. person Udsolgt
Afrejse d. 11-12-2017
Personer på 0 Værelse
SE HOTEL

Ungdomshotel Narcis

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 900 m
NATTELIVNATTELIV: 200 m
BARBAR: Nej

Priser pr. person Udsolgt
Afrejse d. 11-12-2017
Personer på 0 Værelse
SE HOTEL

Kleopatra Life

(All Inclusive)

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 30 m
NATTELIVNATTELIV: 1500 m
BARBAR: Ja

Priser pr. person Udsolgt
Afrejse d. 11-12-2017
Personer på 0 Værelse
SE HOTEL

Balik

(All inclusive)

POOLPOOL: Nej
STRANDSTRAND: m
NATTELIVNATTELIV: m
BARBAR: Nej

Priser pr. person Udsolgt
Afrejse d. 11-12-2017
Personer på 0 Værelse
SE HOTEL

Azak

(Halvpension)

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 50 m
NATTELIVNATTELIV: 700 m
BARBAR: Ja

Priser pr. person Udsolgt
Afrejse d. 11-12-2017
Personer på 0 Værelse
SE HOTEL

Kleopatra Micador

(ALL-INCLUSIVE)

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 200 m
NATTELIVNATTELIV: 800 m
BARBAR: Ja

Priser pr. person Udsolgt
Afrejse d. 11-12-2017
Personer på 0 Værelse
SE HOTEL

Kleopatra Melissa Hotel

(All-inclusive)

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 50 m
NATTELIVNATTELIV: 800 m
BARBAR: Ja

Priser pr. person Udsolgt
Afrejse d. 11-12-2017
Personer på 0 Værelse
SE HOTEL

Lonicera City

(All Inclusive)

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 100 m
NATTELIVNATTELIV: 500 m
BARBAR: Ja

Priser pr. person Udsolgt
Afrejse d. 11-12-2017
Personer på 0 Værelse
SE HOTEL
Om Alanya


DUF-REJSER ER GLADE FOR AT BYDE VELKOMMEN TIL ALANYA, TYRKIET

Alanya er et af de absolut største ferieparadiser for unge i nyere tid. Hvis man endnu ikke har besøgt Alanya, så er det virkelig på høje tid at komme afsted. Flere og flere unge skandinavere valfarter hvert år til Alanya for at nyde sommeren, festerne og hinandens selskab. Faktisk har Alanya de seneste to år været danskernes foretrukne feriemål.

DUF-Rejser havde deres første ungdomsrejser til Tyrkiet i 2014 – men det er på ganske kort tid blevet en kæmpe succes. Derfor fortsætter vi selvfølgelig med at tilbyde og udvikle på vores ungdomsrejser til Tyrkiet.

I Alanya kan DUF-Rejser byde velkommen til et virkelig lækkert og eksklusivt feriested, som vil passe helt perfekt til vores mange gæster - både vores trofaste stamgæster og dem, der skal afsted på en DUF-ferie for første gang i deres liv. Vi samarbejder med mange af de internationale barer samt de mindre lokale stamsteder i Alanya, så vi både kan tilbyde vores gæster nogle helt unikke muligheder, en suveræn behandling og selvfølgelig masser af fordele. Blandt andet kan vi tilbyde vores DUF VIP-kort som et billigt tilkøb, der giver et hav af fordele og besparelser såsom gratis entré, rabatter og en masse andet.

Læs mere om DUF VIP-kort her

HOTELLERNE I ALANYA

Alanya ligger på den tyrkiske sydkyst med direkte adgang til Middelhavet. Der findes mange fantastiske områder i Alanya, men DUF-Rejser har valgt at fokusere på hoteller i området omkring den enormt populære Kleopatra Strand, da det er det perfekte sted for unge, der vil gi’ den max gas og have det sjovt både dag og nat.

Alle vores hoteller specialudvalgt, så de er hyggelige, i god stand og placeret med kort afstand til stranden. Ingen af dem ligger langt fra centrum, men hvis du vil have super nem adgang til et sted, hvor du kan falde om sidst på natten, så skal du vælge et af de hoteller, der er placeret tættest på centrum og bargaden.

Hvert år udvælger vi et af vores hoteller til at være årets ungdomshotel. Hvis du vil have mulighed for fest og sjov hele døgnet, og du er i tvivl om, hvilket hotel du skal vælge, så er årets ungdomshotel en sikker vinder. Her behøver du ikke vente på, at mørket sænker sig. Festen starter nemlig allerede i dagstimerne.

I 2015 har vi valgt Kleopatra Blue Life som ungdomshotel i Alanya. Vælger du dette hotel, så garanterer vi en fantastisk sommer i selskab med andre danske DUF-rejsende, du aldrig nogensinde glemmer!

STRANDEN + AKTIVITETER

Kleopatra stranden i Alanya skal opleves! Stranden er kendt som Alanyas bedste strand, og det er ikke uden grund - 3,5 kilometer perfekt strand med fint, lyst sand og et minimum af klipper og sten i vandet. Det er her, de unge søger hen, da vandet hurtigt bliver dybt, og stranden derfor ikke er optimal til børn. Det betyder til gengæld, at den er perfekt til badning og vandsport. Så hvis du vil have pulsen lidt op i løbet af dagen, så er Alanya det perfekte sted at prøve en tur på en banan efter en speedbåd eller en tur på jetski.

Den dybe strand giver desuden mulighed for et væld af sjove aktiviteter, og dem har Alanya rigtig mange af i løbet af dagen, hvis du altså ikke hellere vil ligge ved poolen eller stranden (og det er der skam ikke noget i vejen med). For dem, der gerne vil have gang i den om dagen, er der et væld af muligheder som for eksempel tennis, fodbold og selvfølgelig beachvolley.

Alanya er et kæmpe område, der virkelig byder på mange aktiviteter. Med så mange muligheder kan det godt være lidt af en udfordring at finde de bedste tilbud og så derefter at skulle vælge imellem dem.

Derfor har vi sammensat to Party Pakker, hvor de altid veloplagte DUF-guider sørger for, at din ferie bliver et perfekt mix af fest, nye venner, oplevelser for livet og selvfølgelig masser af drinks og god mad.

Vi har valgt at kalde vores Party Pakker for et ”must have”, hvis man vil have hele DUF-oplevelsen. Vi er sikre på, at du giver os ret, når du kommer hjem fra din ferie i Alanya.

Læs mere om Party Pakkerne her

ALANYA - SJOVT OM DAGEN, SJOVERE OM NATTEN!

Når mørket falder på, og klubberne åbner, bliver de flotte strande og det turkisblå hav erstattet af et brag af en fest. Alanya er kendt for sit festlige natteliv med uendelige muligheder for at danse til den nyeste popmusik og smage en masse spændende drinks. Hele byen fester og danser, mens de mange lys og den  kendte middelalderborg er med til at forstærke oplevelsen af, at det her er noget helt andet end at feste i Danmark.

De fleste større barer og diskoteker er placeret i området omkring havnen, hvor bådene er fyldt med farverige lys og feststemte mennesker, der danser og hygger sig under månens lys. Det er omkring havnen, du finder den største fest imellem midnat og kl. 3. Herefter rykker festen ind til de diskoteker, der ligger længere fra vandet. I højsæsonen er alle dage i Alanya festdage, så uanset om du går i byen mandag eller fredag, så bliver du helt sikkert ikke skuffet.

FESTEN, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Hver uge afholdes der livekoncert med en populær dansk kunstner i DUF-Rejsers egen strandbar Palm Beach Club. Vi har tidligere haft besøg af navne som Kato, Kongsted, Christopher, Rasmus Seebach og Nik & Jay, så det er altså sværvægterne i dansk popmusik, der er tale om. Strandbaren er placeret midt på den skønne Kleopatra strand, og vi plejer at have hundredevis af besøgende, der fester under stjernerne.

Kort fortalt; hvis du kan lide god popmusik, og du elsker at gå til koncerter, så må du endelig ikke snyde dig selv for denne uforglemmelig og unikke intimkoncert midt på stranden i Alanya. Det vil helt sikkert være højdepunktet på din ferie!

Du kan allerede i juni måned følge med på vores hjemmeside og se, præcis hvem der spiller, når du besøger Alanya.

DUF-Rejsers hoteller ligger alle i gåafstand til centrum, nattelivet og stranden. Hvad mere kan man ønske sig?

Vi i DUF-Rejser glæder os til at byde jer velkommen i Alanya!

Fakta

  Sæson

Juni til August

  Valuta

Tyrkiske Lira (TRY) eller €uro (€)

  Sprog

Tyrkisk

  Strøm

230 volt (Ens med DK)

  Hav

Sortehavet, Det Ægæiske Hav og Middelhavet

KortDUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.