Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Ayia Napa
Cypern

Billige rejser til Aiya Napa

Rejser i sommerferien med All-Inclusive
Ayia Napa

AYIA NAPA PÅ CYPERN

Ayia Napa på Cypern er kendt i hele Europa for sine fine strande og helt ekstreme natteliv. Vi har i flere år forberedt os på at skulle arrangere ungdomsrejser til dette helt fantastiske rejsemål i middelhavet, og efter en fantastisk start i 2022, kan det meget nemt gå hen at blive vores største destination meget hurtigt. 

Her i Ayia Napa er alle forudsætningerne for den bedste og vildeste ungdomsferie på plads, og er et utroligt populært rejsemål for unge. Ayia Napa All-Inclusive rejser kan vi hos DUF-Rejser levere til markedets absolut billigste priser, så I både har noget lækkert at spise og drikke inkluderet på jeres ferie. Hvis i vil ud og prøve nogle af de mange lækre restauranter, så er priserne i Ayia Napa også utroligt billige.

FAKTA

Sæson:  Maj til September

Valuta: Euro €

Sprog:  Græsk

Strøm:  220/240 volt (samme som i UK husk derfor omformer)

Hav: Middelhavet

 

Ayia Napa har simpelthen det hele lige fra et heftigt natteliv, moderne hoteller til Europas fineste sandstrande. Vejret i Ayia Napa er også i særklasse, med temperaturer som i juli måned ligger godt over 30 grader. Flyvetiden til Ayia Napa tager ca. 4 timer og 15 minutter.

HOTELLER

Vi har i Ayia Napa nøje udvalgt de absolut mest populære ungdomshoteller, som feriestedet har at byde på. På ungdomshoteller i Ayia Napa oplever du udover en masse andre unge mennesker også en helt unik stemning, hvor man mødes på kryds og tværs og humøret er højt. I vil opleve at alle er åbne og imødekommende, og ligesom jer bare er taget på ferie for at nyde livet og slappe af uden bekymringer.

Hotellerne i Ayia Napa er moderne og generelt af rigtig høj standard. Vi har til sommeren 2024 i Ayia Napa udvalgt 3 hoteller, som alle selvfølgelig tilbyder all-inclusive.

Hotellerne er:

 

Pavlinia

Se hotellet her

 

All-Inclusive Ayia Napa

Vi ved at det for de fleste af vores gæster er et krav med All-inclusive på ferien. Det er nemt og bekvemt bare at kunne rejse afsted med sine bedste venner og veninder uden at skulle tænke for meget på dagens måltider - med all-inclusive er dette nemlig inkluderet i rejsens pris, og er nemt tilgængeligt.

Hos DUF-Rejser har vi i samarbejde med en række af de udvalgte hoteller udviklet et specielt light all-inclusive koncept, som vi tilbyder til alle vores gæster. Vi har håndplukket det vigtigste med fra det traditionelle all-inclusive, for at kunne tilbyde den absolut billigste pris på all-inclusive rejsen til Ayia Napa. I Light All-Inclusive har du en lækker morgenmad/brunch inkluderet (dagens vigtigste måltid) samt drikkevarer HELE dagen. Læs mere i hotelteksten for det enkelte hotel, for at se præcis hvad der er inkluderet i opholdet.

OM DAGEN I AYIA NAPA

I Ayia Napa får du fuld valuta for pengene både om natten, såvel som om dagen. Forlader du hotellet, og tager du en tur rundt i Ayia Napa under dagstid, så vil du blive overrasket over at nærmest uanset hvor du går, så vil du være omringet af et flot palmelandskab. Det er blandt andet noget af det som gør Ayia Napa til noget helt unikt. Det er ligeledes i Ayia Napa du finder det, som vel er Europas lækreste strand med det mest krystalklare blå band - Nissi Beach. Det er bestemt et besøg værd!

Det kan anbefales hvis du har et shopping-gen, at gå på opdagelse i Ayia Napas kæmpe udvalg af billige shoppingmuligheder. Du kommer virkelig langt for pengene. Det er helt det samme som gør sig gældende når det kommer til restauranter, idet du virkelig kan få noget lækker mad for ca. det halve af, hvad du ville betale for noget tilsvarende hjemme i Danmark. Velbekomme!

NATTELIV AYIA NAPA

Ikke mange andre steder i Europa finder du en større koncentration af store, vilde og eksklusive natklubber end i Ayia Napa på Cypern. Det er faktisk helt vildt så mange steder man kan gå ud og opleve nattelivet i Ayia Napa. Vi hos DUF-Rejser har selvfølgelig udforsket de fleste danske barer i Ayia Napa, og har vil her nævne et par af de absolut fedeste. 

På vores Partyhotel Pambos Napa Rocks finder du hotellets helt egen natklub, som hedder Aqua. Yes, du hørte rigtigt! Hotellet har sin HELT egen Natklub, som er det oplagte sted at enten starte eller slutte sin aften.

I Ayia Napa findes også diskotek Castle, som er et enormt kompleks med mere end 4 forskellige afdelinger og plads til mere end 3.000 gæster.

I en helt tredje kategori kan nævnes diskotek Grabbarna Grus, som er et lækkert og eksklusivt udendørsdiskotek med skandinavisk personale og en helt fantastisk stemning. Der vil selvfølgelig være rabatter at hente med dit DUF VIP Kort!

FESTPAKKER

Et must på din ferie med DUF-Rejser til Ayia Napa deltagelse i vores fester og aktiviteter. Vi tilbyder en fest- og aktivitetspakke som kan købes billigt hjemmefra, og som blandt andet kan inkluderer Velkomstfest, Pubcrawl, Fullmoon party m.m.

Vi tilbyder ligeledes en opgradering af denne festpakke ved ankomst til rejsemålet, til en større festpakke med flere fester og aktiviteter inkluderet. Denne kan foreksempel indeholde populære fester såsom Poolparty, Skumfest, Partybåd m.m. Vi offentliggør og gennemgår indholdet af eventuelle opgraderinger på velkomstmødet ved ankomst på rejsemålet.

Guiderne i Napa

"Skide søde og sjove guider i Ayia Napa. Vi var 3 afsted og endte med at være der i 2 uger fordi det var så hyggeligt og gang i den. Især Sarah var meget opmærksom på os gæster samt både hurtig og god til at svare på spørgsmål, hvis der var nogen. Sarah gav den også massere af gas på floor, hvor vi selvfølgelig hjalp med at hive niveauet op."

- Lonnie

6 drenge på tur

"Vi var en gruppe på 6 drenge på tur til Ayia Napa, og vi har haft den bedste tur nogensinde. Guiderne Jonas, Lasse, Jacob, Alberte, Caroline, Sofie og Josephine havde alle taget godt imod os fra starten og igennem hele turen sørget for at der har været gang i den, og de har altid været på. Vi har hvertfald aldrig kedet os. De sørgede for at arrangementerne og konkurrencerne altid var sjove og inkluderende for alle. Stor anbefalelse herfra, og klap på skulderen til teamet."

- Anes Crncevic

Jeg havde den bedste ferie i mit liv…

"Jeg havde den bedste ferie i mit liv til Ayia Napa sammen med mine veninder. Guiderne var allesammen møg grineren og altid på! Især Hardis var med til at give os den bedste oplevelse -3 Emma var også fkn varm på floor! Vi skal så meget afsted igen med DUF!"

- Frida Balling

Fedeste ferie i Ayia Napa!

"Mine gutter og jeg var i Ayia Napa og kan stolt sige, at aldrig har jeg oplevet så god service! Kæmpe cadeau til guiderne, især Jonas, som altid kunne få os i et godt festhumør. Hans omsorg var også i top, da han fyldte mig hjem, gav mig en flaske vand og puttede mig i seng, efter jeg gik under. Den service som man blev taget imod var ekstraordinær. Kæmpe tak til alle i Ayia Napa! Jeg regner stærkt med at se dem næste sommer igen!"

- Nicolai Rosendahl

Ayia napa guide holdet fra duf er geniale. Skide skønne.

"Vi er 5 gutter der har rejst med duf her i ayia napa. Guiderne er skide gode til at hive folk med til ting og passe på en om nødvendigt. De giver den gas med højt humør og generelt bare er skide søde. Klart en anbefaling."

- Thor Byrdal

Ayia Napa er fantastisk

"Var afsted i Ayia Napa og havde den bedste tur i mit liv, fantastiske guider som altid holdte en igang og sørgede for at man aldrig keder sig, og så havde vi bare den fedeste ferie, tak til guiderne i Ayia Napa, og tak til Duf!"

- Sarah Nielsen

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel Pavlinia var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 3-stjernet hotel med en fantastisk ungdommelig stemning og perfekt beliggenhed i AYIA NAPA...

Se hotellet her