Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Byhotel #tætpåbyen
Hotel Veris
Ingen pension
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Velkommen til Hotel Veris i hjertet af Sunny Beach

Hotel Veris tilbyder en uforglemmelig ferieoplevelse i Sunny Beach med en perfekt beliggenhed kun 500 meter fra stranden og 100 meter fra byens centrum. Dette charmerende hotel, bygget i 2006 og nyrenoveret i 2021, kombinerer moderne komfort med en varm og indbydende atmosfære.

Overnatning

Hotel Veris har en kapacitet på 56 værelser fordelt på 5 etager, herunder 42 dobbeltværelser og 14 tripleværelser. Hvert værelse er designet til at tilbyde maksimal komfort med faciliteter såsom:

  • Klimakontrol: Central air-condition
  • Badeværelse: Eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler
  • Service: Daglig rengøring, sengetøjsskift en gang om ugen og håndklædeskift hver fjerde dag

Værelserne har enten parkudsigt, og der er mulighed for ekstra senge for større grupper..

Faciliteter og Service

Hotellet tilbyder en bred vifte af faciliteter, der sikrer en behagelig og bekvem oplevelse:
  • Mad og Drikke**: Restaurant der servere a la carte samt en lobbybar samt poolbar og natbar
  • Gratis Wi-Fi i lobbyen, air-condition i fællesområder og roomservice
  • Sikkerhed og Komfort: Safetyboks (mod ekstra gebyr), veksle valuta og vaskeriservice (mod ekstra gebyr)

Sport og Fritid

For de aktive gæster tilbyder Hotel Veris en udendørs swimmingpool samt en børnepool. Der er også mulighed for vandsport på stranden (mod ekstra gebyr).

Beliggenhed

Med en placering i centrum af Sunny Beach er Hotel Veris tæt på byens bedste shoppingmuligheder, spændende natteliv og et væld af restauranter. Uanset om du er til afslapning på stranden eller udforskning af byens puls, har du det hele lige uden for døren.

Kom og oplev en mindeværdig ferie på Hotel Veris, hvor komfort, bekvemmelighed og en central beliggenhed går hånd i hånd. Book dit ophold i dag og se frem til en ferie fyldt med oplevelser og afslapning.

Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
3 stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster.

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen.

Om kategoriseringen "byhotel":
Hoteller i kategorien b yhotel er blandt andet er kendetegnet ved, hotellet ligger placeret i "lokalt centrum". Det vil sige mindre end 800 meter fra Flowerstreet i Sunny Beach.

Da der bor mange unge festende mennesker på Byhotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 3 stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 3 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Depositum:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at hotellet ved check-in opkræver et depositum på mellem 20 - 50 € per person ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses tilbageleveres intakt og uden skader og mangler. Vi anbefaler, at man kan lægge depositummet i kontanter ved indcheckning.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her