#Partyhotel #letsparty
Hotel Diamond
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL DIAMOND 

Diamond er et 4-stjernet all-inclusive hotel i Sunny Beach! Hotellet er af rigtig høj standard og danner rammerne om en ferie i høj klasse. Hotellet ligger desuden direkte i forlængelse af Flowerstreet, hvor alle diskoteker og barer er placeret i Sunny Beach.

Beliggenhed

Diamond er beliggende i centrum af Sunny Beach, hvor du har mindre end 300 m til det pulserende natteliv. Herudover er der ganske kort afstand til stranden, så du har altså alt inden for rækkevidde når du bor på Hotel Diamond i Sunny Beach.

Faciliteter

Som nævnt tidligere er Diamond et hotel med rigtig høj standard og udover de fantastiske omgivelser på hotellet, så findes der et skønt poolområde, som er samlingspunkt for DUF gæsterne i dagtimerne. Alle faciliteterne på hotellet er ideelt for afslapning, nye bekendtskaber og de danner alle rammer for en fantastisk ungdomsferie.

Værelserne

Værelserne på Hotel Diamond er nydelige og velindrettede, hvor i kan bo 2-4 personer. Du har alt hvad du skal bruge på din ungdomsferie på disse værelser. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, tv, aircondition og WIFI. Alle værelserne har desuden en lækker balkon.

PENSION

På Hotel Diamond er dit ophold med All Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet:

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Middagsmad: 12:00 - 14:00
  • Snacks, kaffe te og kage: 16.00 - 17.30
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar i lokal alkohol og alkoholfrie drikkevarer: 11.00 - 21.00

(Lokal spiritus såsom: vodka, whisky, gin, rom, vin og øl m.m)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere