#Partyhotel #letsparty
Hotel Diamond
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL DIAMOND 

Diamond er et 4-stjernet All-inclusive hotel i Sunny Beach, som er meget populært blandt DUF-gæsterne! Hotellet er af høj standard og danner rammerne om en ferie i høj klasse. Hotellet ligger direkte i forlængelse af hovedgaden Flowerstreet, hvor alle diskoteker og barer er placeret. Diamond er beliggende i centrum af Sunny Beach, hvor du har mindre end 300 m til det pulserende natteliv. Herudover er der ganske kort afstand til stranden. Bor du på Hotel Diamond i Sunny Beach, har du alt hvad du skal bruge indenfor rækkevidde.

Faciliteter

Diamond er et hotel med rigtig høj standard, og udover den geniale beliggenhed hotellet har, så findes der et skønt poolområde, som er samlingspunkt for DUF gæsterne i dagtimerne. Alle faciliteterne på hotellet er idéelt for afslapning, nye bekendtskaber og danner alle rammer for en fantastisk ungdomsferie.

Værelserne

Værelserne på Hotel Diamond er nydelige og velindrettede, hvor I kan bo 2-4 personer. Du har alt hvad du skal bruge på din ungdomsferie på disse værelser. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, tv, aircondition og WIFI. Alle værelserne har desuden en lækker balkon, hvor der er rig mulighed for hygge, inden det går løs om aftenen.

All-Inclusive

På Hotel Diamond er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.00 - 14.00
  • Snacks, kaffe te og kage: 16.00 - 17.30
  • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin mv.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

NB: Vi gør opmærksom på, at Diamond under check-in opkræver et depositum på 20 euro pr. gæst. Dette refunderes hvis værelset er ubeskadiget ved check-out.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester og arrangementer med de andre gæster.

Læs mere