Hotel 415
Tilkøb morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Velkommen til Hotel 415 - Din garanti for et skønt og uforglemmeligt ophold i det pulserende Sunny Beach!

Placeret på en førsteklasses beliggenhed tilbyder dette hotel en række ekstraordinære faciliteter, komfortable værelser, et fantastisk hyggeligt lille poolområde og en helt utrolig værdi for pengene.

Fine værelser

Du indlogeres i fine simple værelser, hvor du oplever ægte komfort som sætter rammerne for en afslappende og behagelig ferieoplevelse. Hvert værelse på Hotel 415 er simpelt indrettet og kombinerer den moderne stil med en hyggelig atmosfære. Med plyssenge, og rigelig plads fremstår værelserne som et fredeligt tilflugtssted efter en dag ved poolen eller ved stranden. Alle værelserne har eget badeværelse, gratis aircondition, tv og mulighed for Wi-Fi, som sikrer at du kan nyde opholdet.

Beliggenhed

Med en fantastisk beliggenhed i Sunny Beach tilbyder Hotel 415 en helt igennem enestående bekvemmelighed. Inden for gåafstand finder du massevis af lokale attraktioner, herunder de gyldne sandstrande, livlige barer og fantastiske shoppingmuligheder. I nærområdet kan du virkelig fordybe dig i den livlige atmosfære som dette kystparadis tilbyder.

Skønt poolområde

Når solen står på himlen og det er tid til at slappe af, så kan man smide sig ved det poolområde, hvor der er gratis liggestole til fri afbenyttelse. Omgivet af frodige grønne områder fremstår den funklende pool en som en fredfyldt oase, hvor du kan nyde solen og en forfriskende svømmetur. Her kan du forkæle dig selv med en kold drink fra poolbaren, og lade alle dine bekymringer forsvinde.

Værdi for pengene

På Hotel 415 får du virkelig ”værdi for pengene”. Vi er hos DUF-Rejser derfor virkelig stolte af at kunne tilbyde dette helt exceptionelle hotel og med moderne faciliteter til overkommelige priser.

Afslutningsvis vil vi blot understrege at Hotel 415 virkelig er det perfekte valg for dig, som søger en dejlig oplevelse i Sunny Beach. Her kan du slappe af i de komfortable værelser, forkæle dig selv ved det rolige poolområde og samtidig få enestående værdi for pengene, så hotellet er for dig der gerne ville billigt afsted, og bare ønsker et billigt hotel.

Tilkøb morgenmad

Det er muligt at tilkøbe morgenmad hele ugen for KUN 499 kr.

Morgenmaden serveres som buffet, og der vil være et bredt udvalg af forskellige emner, som for eksempel brød, æg, pålæg, pølser, yughurt, morgenmadsprodukter m.m.Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
3 stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 2 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Depositum:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at hotellet ved check-in opkræver et depositum på mellem 20 - 50 € per person ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses tilbageleveres intakt og uden skader og mangler. Vi anbefaler, at man kan lægge depositummet i kontanter ved indcheckning.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her