AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

Hotel 415
Ingen
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Velkommen til Hotel 415 - Din garanti for et skønt og uforglemmeligt ophold i det pulserende Sunny Beach!

Placeret på en førsteklasses beliggenhed tilbyder dette hotel en række ekstraordinære faciliteter, komfortable værelser, et fantastisk poolområde og en helt utrolig værdi for pengene.

Lækre værelser

Du indlogeres i omhyggeligt designede værelser, hvor du oplever ægte komfort som sætter rammerne for en afslappende og behagelig ferieoplevelse. Hvert værelse på Hotel 415 er smagfuldt indrettet og kombinerer den moderne stil med en hyggelig atmosfære. Med plyssenge, og rigelig plads fremstår værelserne som et fredeligt tilflugtssted efter en dag ved poolen eller ved stranden. Alle værelserne har eget badeværelse, gratis aircondition, et fladskærms-tv og mulighed for Wi-Fi, som sikrer at du kan nyde opholdet.

Beliggenhed

Med en fantastisk beliggenhed i hjertet af Sunny Beach tilbyder Hotel 415 en helt igennem enestående bekvemmelighed. Inden for gåafstand finder du massevis af lokale attraktioner, herunder de gyldne sandstrande, livlige barer og fantastiske shoppingmuligheder. I nærområdet kan du virkelig fordybe dig i den livlige atmosfære som dette kystparadis tilbyder.

Skønt poolområde

Når solen står på himlen og det er tid til at slappe af, så kan man smide sig ved det storslåede poolområde, hvor der er gratis liggestole til fri afbenyttelse. Omgivet af frodige grønne områder fremstår den funklende pool en som en fredfyldt oase, hvor du kan nyde solen og en forfriskende svømmetur. Her kan du forkæle dig selv med en kold drink fra poolbaren, og lade alle dine bekymringer forsvinde.

Værdi for pengene

På Hotel 415 får du virkelig ”værdi for pengene”. Vi er hos DUF-Rejser derfor virkelig stolte af at kunne tilbyde dette helt exceptionelle hotel og med moderne faciliteter til overkommelige priser.

Afslutningsvis vil vi blot understrege at Hotel 415 virkelig er det perfekte valg for dig, som søger en dejlig oplevelse i Sunny Beach. Her kan du slappe af i de komfortable værelser, forkæle dig selv ved det rolige poolområde og samtidig få enestående værdi for pengene. Din drømmeferie venter på Hotel 415 - hvor luksus, bekvemmelighed og overkommelighed mødes.

Der skal lægges et depositum på 20€ per person ved indcheckning, som refunderes ved udcheckning såfremt værelset leveres tilbage uden skader eller mangler.

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere