Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Ungdomshotel
Hotel 415
Tilkøb All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Velkommen til Hotel 415 - Din garanti for et skønt og uforglemmeligt ophold i det pulserende Sunny Beach!

Mulighed for at tilvælge All-Inclusive for KUN 999 kr.

Placeret på en førsteklasses beliggenhed tilbyder dette hotel en række ekstraordinære faciliteter, komfortable værelser, et fantastisk hyggeligt lille poolområde og en helt utrolig værdi for pengene. Dit ophold på Hotel 415 er som udgangspunkt uden måltider, men det er muligt at tilvælge All-Inclusive (som serveres på nabohotellet Palma) til KUN 999 kr per person for hele ugen.

Fine værelser

Du indlogeres i fine simple værelser, hvor du oplever ægte komfort som sætter rammerne for en afslappende og behagelig ferieoplevelse. Hvert værelse på Hotel 415 er simpelt indrettet og kombinerer den moderne stil med en hyggelig atmosfære. Med plyssenge, og rigelig plads fremstår værelserne som et fredeligt tilflugtssted efter en dag ved poolen eller ved stranden. Alle værelserne har eget badeværelse, gratis aircondition, tv og mulighed for Wi-Fi, som sikrer at du kan nyde opholdet.

Beliggenhed

Med en fantastisk beliggenhed i Sunny Beach tilbyder Hotel 415 en helt igennem enestående bekvemmelighed. Inden for gåafstand finder du massevis af lokale attraktioner, herunder de gyldne sandstrande, livlige barer og fantastiske shoppingmuligheder. I nærområdet kan du virkelig fordybe dig i den livlige atmosfære som dette kystparadis tilbyder.

Skønt poolområde

Når solen står på himlen og det er tid til at slappe af, så kan man smide sig ved det poolområde, hvor der er gratis liggestole til fri afbenyttelse. Omgivet af frodige grønne områder fremstår den funklende pool en som en fredfyldt oase, hvor du kan nyde solen og en forfriskende svømmetur. Her kan du forkæle dig selv med en kold drink fra poolbaren, og lade alle dine bekymringer forsvinde.

OBS. Husk at du ved tilkøb af All-inclusive kan pooloplevelsen opgraderes, da du så vil kunne anvende det store og lækre Poolområde på Hotel Palma, som er der hvor måltider og drikkevarer serveres. Forudsætningen herfor er tilkøb af All-Inclusive tilvalget.

Værdi for pengene

På Hotel 415 får du virkelig ”værdi for pengene”. Vi er hos DUF-Rejser derfor virkelig stolte af at kunne tilbyde dette skønne hotel i vores udbud.

Afslutningsvis vil vi blot understrege at Hotel 415 virkelig er det perfekte valg for dig, som søger en dejlig oplevelse i Sunny Beach. Her kan du slappe af i de komfortable værelser, forkæle dig selv ved det rolige poolområde og samtidig få enestående værdi for pengene, så hotellet er for dig der gerne ville billigt afsted, og bare ønsker et billigt hotel.

Tilkøb All-Inclusive

Det er muligt at tilvælge All-Inclusive under dit ophold på Hotel 415 for KUN 999 kr per person. All-Inclusive serveres på nabohotellet Palma, som er et rigtig fint 3+ stjernet hotel, der ligger ca. 2-4 minutters gå gang fra hotellet (cirka 200 meter). Her vil du også kunne anvende poolområdet i løbet af dagen.

Måltiderne serveres som buffet, og der vil være et bredt udvalg af forskellige retter, såvel lokale som internationale samt salater.

All Inclusive skemaet

 • Morgenmad: 08.00 – 10.00
  Serveres fra en stor, lækker og indbydende buffet! Morgenmadsbuffeten består af forskelligt brød, pålæg, diverse morgenmadsprodukter samt det klassiske æg og bacon, som hører sig til på ferien. Blot for at nævne det mest populære. Der er også MASSER af andet lækkert at gå på opdagelse i. Udvalget er enormt! Hertil naturligvis kaffe, the, juice m.m.

 • Frokost: 12.00 - 14.00
  Serveres fra en stor, lækker og indbydende buffet med et stort udvalg af lækre internationale såvel som lokale retter! Her finder du et stort udvalg af pastaretter, risretter, pizza, lækre salater samt frisk frugt og lidt til den søde tand.

 • Formiddags- og Eftermiddagssnacks (10.30 - 11.00 & 15.30 - 16.30)
  Serveres fra en stor og indbydende buffet, med et udvalg af lettere internationale og lokale retter! Her finder du klassiske snacks som f.eks pommesfrites, sandwiches, pizza og meeeeget mere.

 • Aftensmad: 18.45 - 20.45
  Serveres fra en stor og indbydende buffet, med et udvalg af lækre og internationale og lokale retter. Aftensmaden er for mange dagens højdepunkt, da der altid findes noget rigtig lækkert i buffeten. Buffeten byder på alt fra delikate lokale retter til det mere mainstream internationale køkken, som appellerer til det lidt bredere publikum. Derfor finder du i buffeten hver dag et super stort udvalg af lækre salater, forskelligt kød, frisk og brød - samt naturligvis - velsmagende desserter i form af kage, frisk frugt m.m.

 • Fri bar: 10.00 - 21.00
  11 timers fri bar HVER dag, så tørster man ikke! Den Fri Bar serveres fra hotellets pool bar eller i restauranten i løbet af dagen, og inkluderer vin, vand og øl samt spiritus i lokale mærker. Her kan du helt frit tanke op og slukke din tørst ubegrænset i løbet af dagen - om det er i lækre cocktails, en kold cola/juice eller i en iskold øl, ja så er det altså bare at gå i baren og hente.
Der findes altid et udvalg vegetariske retter.

For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.
Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
3 stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster.

OBS - All-Inclusive tilkøb
Der gøres udtrykkeligt opmærksom på, at All-Inclusive indholdet serveres på det nærliggende Hotel Palma (samme ejere). Hotel Palma ligger cirka 200 meter fra Hotel 415, og er et officielt 3-stjernet hotel. Ved tilkøb af All-Inclusive kan poolområdet på Hotel Palma også anvendes.

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Der gøres opmærksom på at nogle af billederne af poolen/buffet, er fra Hotel Palma, da man ved All-Inclusive tilkøb kan anvende disse faciliteter.

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 3 stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 2 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Depositum:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at hotellet ved check-in opkræver et depositum på mellem 20 - 50 € per person ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses tilbageleveres intakt og uden skader og mangler. Vi anbefaler, at man kan lægge depositummet i kontanter ved indcheckning.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her