Rejserne til sommeren 2023 kommer snart

Ungdomshotel Izola Paradise
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL IZOLA

Ungdomshotel Izola er til dig, som ønsker den ubetinget bedste ungdomsferie. Hotellet ligger få minutterers gang fra bar gaden Flower street og er placeret centralt i Sunny Beach. På hotellet bor der hver uge mange unge mennesker, hvilket giver en unik ungdommelig stemning. Hotellet er ca. 10 minutters gang fra strandpromenaden, hvor der findes utallige strandbarer, restauranter, ferieshops og sidst men ikke mindst, det danske diskotek Den Glade Viking. 

FACILITETER

Izola har et stort poolområde med liggestole til fri afbenyttelse. Hver dag spilles lækker sommermusik. Det er her alle vores gæster mødes i løbet af dagen, imens der nydes kolde drinks. Lobbybaren ligger lige ud til poolområdet.

Derudover så finder du også et mindre fitnessrum på hotellet, som har de mest nødvendige ting til at holde formen på ferien.
Begge poolområder ligger i forlængelse af hotellets lobbybar, hvor der hver dag spilles lækker sommermusik. Det er her alle DUF-rejsers gæster mødes i løbet af dagen, imens der nydes kolde drinks.

VÆRELSERNE

Som et ægte ungdomshotel er hotellets værelser særdeles enkelt indrettet. Det er moderne dobbeltværelser, hvor man kan bo to eller tre personer sammen. Alle værelser har desuden eget bad, toilet og balkon. 

På de fleste værelser er 3. sengen en fold ud stol som man kender det fra en sovesofa. Den foldes ud som en ekstra opredning på værelset.

All-Inclusive

Dit ophold på Izola er med All-inclusive, Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 08.00 – 12.00
  • Frokost: 12.00 - 14.00
  • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  • Fri bar: 10.00 - 20.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.).

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Ungdomshotellet er til dig, som elsker fest, farver og sjove dage. Det er vores mest populære hotel i Sunny Beach, og vi glæder os igen i år til, at byde vores gæster velkommen til et hotel med fuld fart på!

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Hotellerne er oftest fuldt booket og mange gæster skal finde ind og ud af hotellet på en og samme dag. Vi beder jer derfor have tålmodighed.

 

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere