TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Ungdomshotel
Ungdomshotel Izola Paradise
Tilkøb All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL IZOLA PARADISE

Ungdomshotel Izola Paradise er til dig, som ønsker den ubetinget bedste ungdomsferie. Hotellet ligger få minutters gang fra bar gaden Flower street og er placeret centralt i Sunny Beach. På hotellet bor der hver uge mange unge mennesker, hvilket giver en unik ungdommelig stemning. Hotellet ligger ca. 5-10 minutters gang fra Flower Street(centrum, bargarden red.) og stranden/strandpromenaden, hvor der findes utallige strandbarer, restauranter og sidst men ikke mindst, det danske diskotek Den Glade Viking. 

FACILITETER

Izola Paradise har et stort poolområde, hvor du har mulighed for at blive afkølet, når den stærke sol har bagt dig godt og grundigt varm. Ved Poolområdet er der liggestole til fri afbenyttelse, og der spilles også lækre sommerbeats i et afdæmpet lydniveau. Det er her alle vores gæster mødes i løbet af dagen, imens der nydes kolde drinks, afholdes sjove konkurrencer og skabes uforglemmelige ferieminder. Lobbybaren ligger lige ud til poolområdet.

Derudover så finder du også et mindre fitnessrum på hotellet, som har de mest nødvendige ting til at holde formen på ferien.

VÆRELSERNE

Værelserme på Ungdomshotel er på en og samme tid både enkelt og moderne indrettede dobbeltværelser, hvor man kan bo to eller tre personer sammen. Alle værelser har desuden eget bad, toilet og balkon samt gratis aircondition.

Tilvælg All-Inclusive

Dit ophold på Izola Paradise er som udgangspunkt uden måltider. MEN fortvivl ikke, for du har selvfølgelig mulighed for at tilvælge All-inclusive, som 99% af alle vores gæster tilvælger, da det simpelthen er klart det nemmeste , Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

Dette helt oplagte tilvalg koster KUN 1.099 kr for en hel uge. Dette tilvælges nemt og enkelt til under bestillingen af rejsen.

All Inclusive skemaet

 • Morgenmad: 07.30 – 10.00
  Serveres fra en stor, lækker og indbydende buffet! Morgenmadsbuffeten består af forskelligt brød, pålæg, diverse morgenmadsprodukter samt det klassiske æg og bacon, som hører sig til på ferien. Blot for at nævne det mest populære. Der er også MASSER af andet lækkert at gå på opdagelse i. Udvalget er enormt! Hertil naturligvis kaffe, the, juice m.m.

 • Frokost: 12.00 - 14.00
  Serveres fra en stor, lækker og indbydende buffet med et stort udvalg af lækre internationale såvel som lokale retter! Her finder du et stort udvalg af pastaretter, risretter, pizza, lækre salater samt frisk frugt og lidt til den søde tand.

 • Eftermiddagssnacks er inkluderet
  Serveres fra en stor og indbydende buffet, med et udvalg af lettere internationale og lokale retter! Her finder du klassiske snacks som f.eks pommesfrites, sandwiches, pizza og meeeeget mere.

 • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  Serveres fra en stor og indbydende buffet, med et udvalg af lækre og internationale og lokale retter. Aftensmaden er for mange dagens højdepunkt, da der altid findes noget rigtig lækkert i buffeten. Buffeten byder på alt fra delikate lokale retter til det mere mainstream internationale køkken, som appellerer til det lidt bredere publikum. Derfor finder du i buffeten hver dag et super stort udvalg af lækre salater, forskelligt kød, frisk og brød - samt naturligvis - velsmagende desserter i form af kage, frisk frugt m.m.

 • Fri bar: 10.00 - 20.00
  10 timers fri bar HVER dag, så tørster man ikke! Den Fri Bar serveres fra hotellets pool bar eller i restauranten i løbet af dagen, og inkluderer vin, vand og øl samt spiritus i lokale mærker. Her kan du helt frit tanke op og slukke din tørst ubegrænset i løbet af dagen - om det er i lækre cocktails, en kold cola/juice eller i en iskold øl, ja så er det altså bare at gå i baren og hente.
Der findes altid et udvalg vegetariske retter.

For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Ungdomshotellet Izola Paradise er til dig, som elsker fest, farver og sjove dage. Det er vores mest populære hotel i Sunny Beach, og vi glæder os igen i år til, at byde vores gæster velkommen til et hotel med fuld fart på.Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel, 4+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller strand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 4 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Depositum:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at hotellet ved check-in opkræver et depositum på mellem 20 - 50 € per person ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses tilbageleveres intakt og uden skader og mangler. Vi anbefaler, at man kan lægge depositummet i kontanter ved indcheckning.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her