AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

Ungdomshotel
Ungdomshotel Izola Paradise
Mulighed for All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL IZOLA PARADISE

Ungdomshotel Izola Paradise er til dig, som ønsker den ubetinget bedste ungdomsferie. Hotellet ligger få minutters gang fra bar gaden Flower street og er placeret centralt i Sunny Beach. På hotellet bor der hver uge mange unge mennesker, hvilket giver en unik ungdommelig stemning. Hotellet ligger ca. 5-10 minutters gang fra Flower Street og stranden, strandpromenaden, hvor der findes utallige strandbarer, restauranter og sidst men ikke mindst, det danske diskotek Den Glade Viking. 

FACILITETER

Izola Paradise har et stort poolområde, hvor du har mulighed for at blive afkølet. Ved Poolområdet er der liggestole til fri afbenyttelse, her spilles også lækre sommerbeats. Det er her alle vores gæster mødes i løbet af dagen, imens der nydes kolde drinks, afholdes sjove konkurrencer og skabes uforglemmelige ferieminder. Lobbybaren ligger lige ud til poolområdet.

Derudover så finder du også et mindre fitnessrum på hotellet, som har de mest nødvendige ting til at holde formen på ferien.

VÆRELSERNE

Som et ægte ungdomshotel er hotellets værelser særdeles enkelt indrettet. Det er moderne dobbeltværelser, hvor man kan bo to eller tre personer sammen. Alle værelser har desuden eget bad, toilet og balkon. 

På de fleste værelser er 3. sengen en fold ud stol som man kender det fra en sovesofa. Den foldes ud som en ekstra opredning på værelset.

Tilvælg All-Inclusive

Dit ophold på Izola Paradise er som udgangspunkt uden måltider. MEN fortvivl ikke, for du har selvfølgelig mulighed for at tilvælge All-inclusive, som 99% af alle vores gæster tilvælger, da det simpelthen er klart det nemmeste , Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

Dette helt oplagte tilvalg koster normalt 1.099 kr for en uge. Dette vælger du nemt og enkelt til under bestillingen af rejsen.

All Inclusive skemaet

 • Morgenmad: 07.30 – 10.00
  Serveres fra en stor, lækker og indbydende buffet! Morgenmadsbuffeten består af forskelligt brød, pålæg, diverse morgenmadsprodukter samt det klassiske æg og bacon, som hører sig til på ferien. Blot for at nævne det mest populære. Der er også MASSER af andet lækkert at gå på opdagelse i. Udvalget er enormt! Hertil naturligvis kaffe, the, juice m.m.

 • Frokost: 12.00 - 14.00
  Serveres fra en stor, lækker og indbydende buffet med et stort udvalg af lækre internationale såvel som lokale retter! Her finder du et stort udvalg af pastaretter, risretter, pizza, lækre salater samt frisk frugt og lidt til den søde tand.

 • Eftermiddagssnacks er inkluderet
  Serveres fra en stor og indbydende buffet, med et udvalg af lettere internationale og lokale retter! Her finder du klassiske snacks som f.eks pommesfrites, sandwiches, pizza og meeeeget mere.

 • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  Serveres fra en stor og indbydende buffet, med et udvalg af lækre og internationale og lokale retter. Aftensmaden er for mange dagens højdepunkt, da der altid findes noget rigtig lækkert i buffeten. Buffeten byder på alt fra delikate lokale retter til det mere mainstream internationale køkken, som appellerer til det lidt bredere publikum. Derfor finder du i buffeten hver dag et super stort udvalg af lækre salater, forskelligt kød, frisk og brød - samt naturligvis - velsmagende desserter i form af kage, frisk frugt m.m.

 • Fri bar: 10.00 - 20.00
  10 timers fri bar HVER dag, så tørster man ikke! Den Fri Bar serveres fra en eller flere af hotellets barer i løbet af dagen, og inkluderer vind, vand og øl samt spiritus i lokale mærker. Her kan du helt frit tanke op og slukke din tørst ubegrænset i løbet af dagen - om det er i lækre cocktails, en kold cola/juice eller i en iskold øl, ja så er det altså bare at gå i baren og hente.
Der findes altid et udvalg vegetariske retter.

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Ungdomshotellet er til dig, som elsker fest, farver og sjove dage. Det er vores mest populære hotel i Sunny Beach, og vi glæder os igen i år til, at byde vores gæster velkommen til et hotel med fuld fart på!

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Hotellerne er oftest fuldt booket og mange gæster skal finde ind og ud af hotellet på en og samme dag. Vi beder jer derfor have tålmodighed.

Hotellet er officielt 4-stjernet, men hos DUF-Rejser kategoriserer vi det 5-stjernet, da hotellet simpelthen har alt hvad man skal bruge på sin ungdomsferie!

Ved tidlige morgen fly kan man ofte check ind tidligere end kl 14:00. Så snart værelserne er klar, kan man check eind.


Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere