Få ALL INCLUSIVE TIL KUN 10 KR!  Tjek tilbuddet her

HM Martinique
Morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HM Martinique

HM Martinique! Dette eksklusive hotel blandt skandinaviske unge i Magaluf. HM Martinique kombinerer en fantastisk beliggenhed med høj standard og enestående atmosfære. I 2020 gennemgik hotellet en omfattende renovering af hele hotellet og fremstår nu som et af Magalufs absolut bedste. Fra HM Martinique er der kun en kort gåtur til Magalufs berømte bar gade med hundredvis af barer og natklubber og den kilometerlange sandstrand. Hotellet anbefales til dig, der lægger stor vægt på en høj standard med nærhed til alt.

Faciliteter

Hotellet har 3 forskellige poolområder af højeste klasse. Her finder du masser af liggestole med tilhørende parasoller. Tørsten kan slukkes i hotellets pool bar med forfriskende drinks. Læn dig tilbage og nyd middelhavsvarmen, mens den nyeste musik spiller på højttalerne. Poolområde på HM Martinique byder altid på en atmosfære ud over det sædvanlige.

Har du lyst til at være aktiv og ikke ligge stille ved poolen, tilbyder HM Martinqiue en nybygget padelbane, tennisbane, minigolfbane og en fodboldbane. Der udover så finder du også et velfungerende fitnesscenter med alt det nødvendige udstyr.

Værelserne

Alle lejligheder er vildt lækre. Det er muligt at bo mellem to til fire personer i hver lejlighed. Der er rigeligt med plads, og god mulighed for at nyde kolde drinks på den tilhørende balkon. Alle lejligheder har et værelse og en stue. På værelset er der en dobbeltseng, og i stuen laves en evt. ekstra opredning, hvis I bor tre eller fire personer. Dette kan anbefales, da der er mange penge at spare på HM Martinique, når I bor flere sammen på et værelse. Alle badeværelserne er rummelige og selvfølgelig også nyrenoveret.

Morgenmad eller All-Inclusive

På HM Martinique er morgenmad inkluderet med i prisen. For kun 1.499 kr. er det muligt at opgradere til All-Inclusive, og du får alle måltider og drikkevarer inkluderet hele ugen. Det er nemt, bekvemt og lækkert! Standarden og niveauet på HM Martinique er rigtig høj, så dette anbefales. Du vil bestemt ikke fortryde det!
 
All-Inclusive skemaet
    •    Morgenmad: 08.00 - 10.30
    •    Morgensnacks: 11.30 - 12.03
    •    Frokost: 13.15 - 15.15
    •    Eftermiddagssnacks: 16.30 - 17.30
    •    Aftensmad: 19.00 - 21.00
    •    Fri bar i samtlige softdrinks: 11.00 - 19.00

I tillæg hertil serveres der totalt 6 lækre cocktails med alkohol per dag til frokosten og aftensmaden. 3 til hvert måltid.(Dette er reguleret og styret af Mallorcansk lovgivning.)


OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.
NB: På Mallorca skal alle turister betale en obligatorisk turistskat til hotellet under check-in. I 2021 udgjorde skatten 3,5€ pr. person pr. nat.
Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed
 

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere