Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Byhotel #tætpåbyen
HM Martinique
Morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HM Martinique

HM Martinique! Dette eksklusive hotel blandt skandinaviske unge i Magaluf. HM Martinique kombinerer en fantastisk beliggenhed med høj standard og enestående atmosfære. I 2020 gennemgik hotellet en omfattende renovering af hele hotellet og fremstår nu som et af Magalufs absolut bedste. Fra HM Martinique er der kun en kort gåtur til Magalufs berømte bar gade med hundredvis af barer og natklubber og den kilometerlange sandstrand. Hotellet anbefales til dig, der lægger stor vægt på en høj standard med nærhed til alt.

Faciliteter

Hotellet har 3 forskellige poolområder af højeste klasse. Her finder du masser af liggestole med tilhørende parasoller. Tørsten kan slukkes i hotellets pool bar med forfriskende drinks. Læn dig tilbage og nyd middelhavsvarmen, mens den nyeste musik spiller på højttalerne. Poolområde på HM Martinique byder altid på en atmosfære ud over det sædvanlige.

Har du lyst til at være aktiv og ikke ligge stille ved poolen, tilbyder HM Martinqiue en nybygget padelbane, tennisbane, minigolfbane og en fodboldbane. Der udover så finder du også et velfungerende fitnesscenter med alt det nødvendige udstyr.

Værelserne

Alle lejligheder er vildt lækre. Det er muligt at bo mellem to til fire personer i hver lejlighed. Der er rigeligt med plads, og god mulighed for at nyde kolde drinks på den tilhørende balkon. Alle lejligheder har et værelse og en stue. På værelset er der en dobbeltseng, og i stuen laves en evt. ekstra opredning, hvis I bor tre eller fire personer. Dette kan anbefales, da der er mange penge at spare på HM Martinique, når I bor flere sammen på et værelse. Alle badeværelserne er rummelige og selvfølgelig også nyrenoveret.

Morgenmad eller All-Inclusive

På HM Martinique er morgenmad inkluderet med i prisen. For kun 1.199 kr / 1.499 kr. er det muligt at opgradere til All-Inclusive, og du får alle måltider og drikkevarer inkluderet hele ugen. Det er nemt, bekvemt og lækkert! Standarden og niveauet på HM Martinique er rigtig høj, så dette anbefales. På alle rejser frem til og med 30 juni er prisen 1.199 kr, herefter stiger prisen til 1.499 kr. Uanset hvornår du rejser, så vil du bestemt ikke fortryde dette tilkøb!
 
All-Inclusive skemaet 
  • Morgenmad: 08.00 - 10.30
  • Morgensnacks: 11.30 - 12.03
  • Frokost: 13.15 - 15.15
  • Eftermiddagssnacks: 16.30 - 17.30
  • Aftensmad: 19.00 - 21.00
  • Fri bar i samtlige softdrinks: 11.00 - 19.00
I tillæg hertil serveres der totalt 6 lækre cocktails med alkohol per dag til frokosten og aftensmaden. 3 til hvert måltid.(Dette er reguleret og styret af Mallorcansk lovgivning.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning. 

NB: På Mallorca skal alle turister betale en obligatorisk turistskat til hotellet under check-in. I 2023 udgjorde skatten 3,5€ pr. person pr. nat.Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Superior standardl, 4+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
 Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller strand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Luksus hotel ":

Hoteller i kategorien Luksus Hotel er karakteriseret ved deres ekstraordinære elegance og eksklusivitet, hvor der kun er et begrænset antal værelser til rådighed for særlige gæster, der ønsker en sublim oplevelse i privatlivets fred. Dette hotel tilbyder en intimitet, der sjældent findes andre steder, hvor du kan forvente at nyde en uforstyrret og luksuriøs atmosfære.

Med fokus på luksus og høj standard er dette Luksus Hotel designet til at opretholde en fornem standard og en rolig atmosfære. Forvent, at dine medgæster også værdsætter det elegante miljø og de eksklusive faciliteter. Vær venligst opmærksom på, at almindelige hensyn og respekt forventes, selvom antallet af gæster er begrænset, for at sikre en harmonisk oplevelse for alle.

På dette Luksus Hotel vil du opdage, at værelser og fællesområder er opretholdt i perfekt stand med ekstra opmærksomhed på detaljer. Støjniveauet holdes på et minimum, og atmosfæren er præget af ro og komfort. Her kan du forvente en fredfyldt og eksklusiv tilbagetrækning, hvor luksus og diskretion går hånd i hå

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4 stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 4 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en eller flere ekstra sovepladser på værelset.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel TRH Magaluf var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4-stjernet hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk beliggenhed...

Se hotellet her