All-Inclusive afbudsrejser!  Se alle tilbud her

Ungdomshotel
Ungdomshotel Azurro
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL AZURRO

Et stilfuldt 3-stjernet hotel indenfor gåafstand til det hele! På hotellet vil du have afgang til en lækker pool og liggestole til fri benyttelse. I forbindelse med poolen er der en lækker snackbar hvor du kan nyde en iskold drink under solen. På Azurro er der også et fitnesscenter og en minigolf bane.


Faciliteter

Hotellet har en stor lækker pool med mulighed for at lave en masse aktivitet og en lækker poolbar med en masse lækre friske drink og kolde øl. Der udover er det også muligt at holde formen vedlige i hotellets fitnesscenter. Er du konkurrence menneske kan du udfordre dine venner til en omgang minigolf

Azurro ligger centralt i Sunny Beach lige ud til stranden, så du skal ikke gå langt for at kunne nyde Sunny Beachs lækre sandstrand. På Azzuro er alt inden for gåafstand, bl.a Supermarked, strand og ikke mindst nattelivet i Sunny Beach.

Værelserne

Værelserne på hotellet er rummelige og er enkelt indrettede. På hotellet findes dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer sammen. Til alle værelserne er der egen balkon. På værelserne er der desuden køleskab, eget bad og toilet samt aircondition. 

PENSION

På Hotel Azurro er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet: 

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Middagsmad: 12:00 - 14:00
  • Kaffe, te og kage: 16.00 - 17.300 
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30
  • Fri bar i lokal alkohol og alkoholfrie drikkevarer: 10.00 - 21.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere