Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Ungdomshotel Azurro
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL AZURRO

Et stilfuldt 3-stjernet hotel indenfor gåafstand til det hele! På hotellet vil du opleve en aftmosfære af elegance og komfort. På hotellet har du adgang til en lækker pool, hvortil der er liggestole til fri afbenyttelse. I direkte forlængelse af poolområdet er der en lækker snackbar, hvor du med dit medfølgende All-Inclusive kan tanke op i mad og drikke under hele dagen.

FACILITETER

Hos DUF-Rejser forstår vi, at en ferie handler om at skabe minder sammen med dine kære, og derfor tilbyder Hotel Azurro et væld af faciliteter, der gør jeres ferie endnu mere speciel. 

Hotellet har er stort lækkert og indbydende poolområde med mulighed for at lave en masse aktiviteter. Der er naturligvis i tilslutning til poolområdet også en poolbar, som serverer en masse lækre friske drinks og kolde øl. 

Derudover er det også muligt at holde formen ved lige under ferien i hotellets mindre, men absolut gode fitnesscenter, som er udstyret med de vigtigste træningsmaskiner. 

Er du konkurrencemenneske, så kan du udfordre dine venner i en omgang minigolf på banen, som ligger i tilslutning til hotellet (mod betaling). 

Beliggenhed

Hotel Azurro ligger i hjertet af Sunny Beach og lige ved stranden, hvilket betyder, at du har alt inden for rækkevidde.  Hotellets beliggenhed giver dig nem adgang til en sand perlerække af muligheder - i kort afstand fra hotellet finder du alt fra supermarkeder, restuaranter, shopping og natteliv.

VÆRELSERNE

Værelserne på Hotel Azurro er rummelige og indrettet med elegance og i en enkel stil, som skaber en afslappet afmosfære. På Hotel Azurro bor du og dine medrejsende i dobbeltværelser, hvor i kan bo 2 eller 3 personer sammen i et værelse. Til alle værelserne er der egen balkon, ligesom der naturligvis også er eget toilet/bad og samt gratis aircondition. 

ALL-INCLUSIVE

På Hotel Azurro er din ferie komplet med hotellets All-Inclusive Pakke, som er inklusive i prisen. Dette betyder, at alle dine måltider er inkluderet iu prisen, så du kan nyde en problemfri ferieoplevelse. Hotellets All-Inclusive program byder på en velsmagende måltider og snacks samt, selvfølgelig, fri bar.

All Inclusive skemaet: 

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Middagsmad: 12:00 - 14:00
  • Kaffe, te og kage: 16.00 - 17.300 
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30
  • Fri bar i lokal alkohol og alkoholfrie drikkevarer: 10.00 - 21.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Når du vælger Hotel Azurro i Sunny Beach, Bulgarien, vælger du mere end blot et hotel. Du vælger en uforglemmelig ferieoplevelse fyldt med luksus, komfort og bekvemmeligehder. Vi glæder os til at byde dig velkommen og skabe minder sammen med dig!Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel, 3+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 3+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 3 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her