Magnolia

Sunny Beach, Bulgarien

Magnolia

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 800 m
NATTELIVNATTELIV: 400 m
BARBAR: Ja

Magnolia

Hotellet er af rigtig fin stand og egner sig perfekt til en ferie direkte i centrum af Sunny Beach, men stadig tilbagetrukket fra alt larm og støj. Du bor på simple dobbeltværelser, hvor i kan bo 2 eller 3 personer. Værelserne er af rigtig fin stand og nogle er med en lækker udsigt til poolen.

Hotellet ligger med næsten direkte adgang til Flower Street, hvilket betyder at både natteliv og strand er inden for kort afstand. Du har kort fortalt alt inden for gåafstand, når du bor på Magnolia.

Hotellet

Magnolia er et dejligt hotel, hvor der både er mulighed for at slappe af ved poolen - eller  har du tilkøbt dit ophold med All-Incslusive eller fri-bar, ja så har du til og med mulighed for at feste med de andre unge danskere på Ungdomshotel Svejest, hvorfra måltider og drikke serveres.

Poolområdet er samlingspunkt på hotellet, hvor alle på hotellet mødes i dagstimerne. Her er der mulighed for at spille, lave aktiviteter i poolen og generelt bare hygge sig med de andre danskere på hotellet. Det er det perfekte valg for dig, som ønsker at kombinere en ungdomsferie med vilde byture og afslapning omkring poolen. 

Beliggenhed

Magnolia er beliggende centralt i Sunny Beach med gåafstand til alt, men dog tilbagetrukket fra larm og støj. Den nærmeste kiosk er lige rundt om hjørnet, og skal man opleve det vilde natteliv, så er der alt kun en kort gåtur hertil. Hotellet ligger med næsten direkte adgang til Flower Street, hvilket betyder at både natteliv og strand er inden for kort afstand. Du har kort fortalt alt inden for gåafstand, når du bor på Magnolia.

Værelserne

På Magnolia bor du på pæne, velindrettede og simple dobbeltværelser. Værelserne er som standard til 2 personer, men det er muligt at få en ekstra opredning således i kan bo 3 personer på værelset.

All-Inclusive & Fri Bar

Når du bor på Magnolia har du mulighed for at tilvælge Fri-bar eller All-Inclusive til dit ophold.
Når du tilvælger All-Inclusive eller Fri-bar, så serveres det på Ungdomshotellet Svejest, hvor vi har de fleste af vores gæster til sommer.
I All-Inclusive betyder at morgenmad, aftensmad og fri-bar er inkluderet under opholdet. Det serveres på følgende tider:

  • Fri-Bar serveres i tidsrummet 10.00 - 20.00
  • Morgenmaden serveres fra kl.07.00 - 10.00
  • Aftensmaden serveres fra kl. 19.00 - 21.00

Ungdomshotel Svejest ligger kun kort afstand fra Hotel Magnolia, ca. 5-10 minutters gågang. Dette er for jer som vil bo lækkert, have alt inkluderet og få det til den billigst mulige pris!

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.