Nicholas Color Hotel Ayia Napa
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Nicholas Color Hotel Ayia Napa

Hotel Nicholas Color er til jer som værdsætter kvalitet, luksus og All-Inclusive. Det helt oplagte valg for den kvalitetsbevidste gæst i Ayia Napa.

Beliggenheden

På dette herlige ungdomshotel bor du centralt, og blot 300 meter fra Grecian Bay – Grecian Bay er navnet på den nærliggende strand, som er kendt i hele Europa for at have noget af middelhavets fineste blå band og mest finkornede sandstrand.

I tillæg hertil bor du ligeledes utrolig tæt på nattelivet, shopping og en masse af de spændende oplevelser, som Ayia Napa har at byde på.

 

Værelserne

Hotel Nicholas Color har for nylig gennemgået en større renovering af såvel fællesområder, restauranten og værelserne. Det betyder at hotellet som helhed, og værelserne i særdeleshed fremstår som nyt, lækkert og moderne.

Alle værelser er udstyret med gratis airconditon, hårtørrer og balkon. Safetybox kan lejes i receptionen for blot 2 € per dag.

Poolområdet

Poolområdet på Nicholas Color er som tidligere nævnt blevet gennemgående moderniseret for nylig i den flotteste eksotiske middelhavsstil. Rundt om poolen finder du massevis af palmer, massevis med behagelige liggestole til fri afbenyttelse og en ekstremt velfungerende poolbar.

I poolbaren kan du i løbet af dagen frit hente kolde og forfriskende drikkevarer. På hotellet har du nemlig All-Inclusive inkluderet i dit ophold.

All-Inclusive

Dit ophold på Nicholas Color Hotel Ayia Napa er naturligvis med All-Inclusive. Og hvad betyder så det? Jo nu skal du høre! Alt dette er inkluderet!

  • Morgenmad fra kl.07.00 – 10.00
  • Frokost fra kl.12.30 – 14.00
  • AFtenmad fra kl. 18.30 – 21.00
  • Fri bar med vin, vand, øl og drinks/lokal spiritus fra kl.10.00 – 23.00
  • Snacks i Poolbaren fra kl.11.00 – 12.00 & fra kl. 15.00 – 17.00

For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at tiderne kan ændre sig inden ankomst til hotellet. De præcise tider udleveres af receptionen ved ankomst til hotellet.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel Pavlinia var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 3-stjernet hotel med en fantastisk ungdommelig stemning og perfekt beliggenhed i AYIA NAPA...

Se hotellet her