Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Luksushotel #lååågsus
Nicholas Color Hotel Ayia Napa
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Nicholas Color Hotel Ayia Napa

Hotel Nicholas Color er til jer som værdsætter kvalitet, luksus og All-Inclusive. Det helt oplagte valg for den kvalitetsbevidste gæst i Ayia Napa.

Beliggenheden

På dette herlige ungdomshotel bor du centralt, og blot 300 meter fra Grecian Bay – Grecian Bay er navnet på den nærliggende strand, som er kendt i hele Europa for at have noget af middelhavets fineste blå band og mest finkornede sandstrand.

I tillæg hertil bor du ligeledes utrolig tæt på nattelivet, shopping og en masse af de spændende oplevelser, som Ayia Napa har at byde på.

Værelserne

Hotel Nicholas Color har for nylig gennemgået en større renovering af såvel fællesområder, restauranten og værelserne. Det betyder at hotellet som helhed, og værelserne i særdeleshed fremstår som nyt, lækkert og moderne.

Alle værelser er udstyret med gratis airconditon, hårtørrer og balkon. Safetybox kan lejes i receptionen for blot 2 € per dag.

Poolområdet

Poolområdet på Nicholas Color er som tidligere nævnt blevet gennemgående moderniseret for nylig i den flotteste eksotiske middelhavsstil. Rundt om poolen finder du massevis af palmer, massevis med behagelige liggestole til fri afbenyttelse og en ekstremt velfungerende poolbar.

I poolbaren kan du i løbet af dagen frit hente kolde og forfriskende drikkevarer. På hotellet har du nemlig All-Inclusive inkluderet i dit ophold.

All-Inclusive

Dit ophold på Nicholas Color Hotel Ayia Napa er naturligvis med All-Inclusive. Og hvad betyder så det? Jo nu skal du høre! Alt dette er inkluderet!

  • Morgenmad fra kl.07.00 – 10.00
  • Frokost fra kl.12.30 – 14.00
  • AFtenmad fra kl. 18.30 – 21.00
  • Fri bar med vin, vand, øl og drinks/lokal spiritus fra kl.10.00 – 23.00
  • Snacks i Poolbaren fra kl.11.00 – 12.00 & fra kl. 15.00 – 17.00

For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at tiderne kan ændre sig inden ankomst til hotellet. De præcise tider udleveres af receptionen ved ankomst til hotellet.Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel, 4+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 4 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel Pavlinia var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 3-stjernet hotel med en fantastisk ungdommelig stemning og perfekt beliggenhed i AYIA NAPA...

Se hotellet her