AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

Hotel pool

Hoteltyper

Hotel og værelsestyper

Kategoriseringen af hoteller skal ses som en vejledning til gæsten. På den måde er det muligt, at sammenligne hotellerne med hinanden for at finde fælles standarder og forskelligheder.

Vurderingen er lavet subjektivt, men ud fra hotellets egen kategorisering og ud fra DUF-Rejsers egen subjektive vurdering og kundetilfredshed. Kategoriseringen er vejledende.PARTYHOTEL

På vores Partyhoteller vil der være ekstra fokus på festglade unge skandinaver. Du vil her hver eneste dag opleve en fuldstændig fantastisk festlig stemning både blandt personalet og de andre gæster.

UNGDOMSHOTEL

På vores Ungdomshoteller får du muligheden for, at bo på et hotel med mange unge som søger den perfekte kombination af fest og afslapning. På disse hoteller er der en ungdommelig stemning, der udtrykkes ved de mange DUF gæster, der elsker at hygge og socialisere sig.

STRANDHOTEL

På vores Strandhoteller finder du en mere rolig og afslappende atmosfære, hvor der er plads til at ligge og hygge sig ved poolen. Hotellet er nøje udvalgt grundet dets fantastiske placering i forhold til stranden. Her er en oftest en god kombination af unge mennesker og familier, så det er et perfekt valg for dig, der foretrækker at holde ferie i et mere roligt og afslappet miljø. Skal du og vennerne på ren afslapningsferie, kan vi anbefale denne kategori.

BYHOTEL

På vores Byhoteller får du muligheden for at bo på hotel der er placeret centralt i byen. Hotellet er nøje udvalgt grundet dets fantastiske placering i forhold til shopping, nattelivet, restauranter m.m. Her er en god kombination af unge mennesker og familier, så det er et perfekt valg for dig der foretrækker at slappe af på din ferie på et centralt beliggende hotel.

LUKSUSHOTEL

På vores luksushoteller er forholdene helt i top. Hoteller har lækre poolområder, flotte værelser, god placering og god service. Alle vores luksus hoteller er med All-Inclusive, så hvis du booker en af disse hoteller, kommer du ikke til at mangle noget. Ønsker du og vennerne en rigtig luksus ferie, kan vi anbefale denne kategori.

DOBBELTVÆRELSE

Et sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt bad/toilet og oftest balkon eller terrasse

SUPERIOR DOBBELTVÆRELSE

Et sove-/opholdsrum en anelse større end alm. dobbeltværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset og oftest balkon eller terrasse. Værelset er beregnet til 2-3 personer, hvor den 3 person er på en ekstra opredning. 

DOBBELTVÆRELSE MED OPREDNING

Et sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge ,plus ekstra seng til tredje person(en ekstra opredning). Der er eget bad/toilet på værelset oftest balkon eller terrasse.

JUNIOR SUITE

Et større sove-/opholdsrum, god plads med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra senge, (soveplads til normalt to voksne + to-tre børn). Der er eget bad/toilet og som oftest balkon eller terasse.

STUDIO

Et sove-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, plus ekstra seng til evt. tredje person(som ekstra opredning). Der er eget bad/toilet og som oftest balkon eller terrasse.

 1 VÆRELSES LEJLIGHED

Stue-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og et separat soveværelse med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet og som oftest balkon eller terrasse. Normalt maksimalt soveplads til 4-5 personer, hvoraf det enten er tre ekstra senge eller tre opredninger.

2 VÆRELSERS LEJLIGHED

Stue-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og to separate soveværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet og som oftest balkon eller terrasse. Normalt maksimalt plads til seks personer med to opredninger i stuen.

EKSTRA OPREDNING

Det kan variere fra hotel til hotel hvordan en ekstra opredning fungerer. Det kan være en ekstra seng, en sovesofa, sovestol som slåes ud, eller lignende. 

Der tages forbehold for, at ovenstående beskrivelser kan variere fra rejsemål til rejsemål.