Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Strand, sol, Duf bloggen

Festarmbånd

21.09.2023 - Skrevet af Charlie, Rejserådgiver.   

Fester på ferien

Vi får løbende en hel spørgsmål i forhold til, hvordan det rent faktisk fungerer med køb og opgradering af vores populære festpakker og armbånd. Derfor vil i nedenstående blogindlæg gå lidt mere i dybden med det.

Basispakken

Af praktiske årsager er det desværre kun muligt at tilkøbe “Basispakken” hjemmefra i forbindelse med booking af din rejse (til 499 kr). Denne pakke inkluderer typisk 2-4 af ugens fester. Opgradering til en af de større pakker tilbydes først på destinationen.

Når du rejser med DUF-Rejser, har du mulighed for at tilkøbe vores VIP-Kort samt vores festarmbånd, som giver dig adgang til de mest fantastiske fester under din ferie i Sunny Beach, Magaluf og Ayia Napa.

festarmbånd

Opgradering af festpakke

Det er som nævnt ingen hemmelighed, at vi tilbyder et endnu mere indholdsrigt festarmbånd ved ankomst rejsemålet, som inkluderer endnu flere utroligt fantastiske og ekstremt vilde fester. Fester som Poolparty, Partyboat, Pubcrawl og meget mere, som du simpelthen ikke vil gå glip af under din ferie! Læs mere og se videoer fra de forskellige fester her: fester og aktiviteter

Vores fantastiske guider vil allerede under bussens rejse til hotellet fortælle mere om denne mulighed og gøre en ihærdig indsats for få jer tilmeldt til så mange arrangementer som muligt. Jo flere mennesker der deltager i festerne, desto sjovere bliver det for dig, guiderne og alle andre!

Det fuldt opdaterede festprogram for den uge, du er afsted, finder du i appen eller ved udlevering under velkomstmødet – men du kan roligt tage udgangspunkt i FAQ'en som tilsendes ved bestillingen af rejsen. Det er muligt at tilkøbe arrangementerne enkeltvis, men det vil altid være dyrere, end hvis du tilkøber en pakkeløsning. Du kan orientere dig hos din guide om prisen for enkelte events, såfremt dette ønskes.

Festpakkerne

Vi vil tilbyder 3-4 forskellige pakker (afhængigt af rejsemål), som kan tilkøbes direkte på rejsemålet:

  • Basispakken
  • Luksuspakken
  • Premiumpakken
  • Extremepakken

 

Priserne for disse pakker vil blive oplyst af vores guider på rejsemålet, både i transferbussen og ved velkomstmødet. Du kan forvente priser i omegnen af 499 til 2.499 kr. De præcise priser og eventuelt ændret ugeprogram vil også være tilgængeligt i appen inden afrejse. Vi tager derfor forbehold for ændringer i programmet, men garanterer altid fuld værdi i pakkerne.