Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Strand, sol, Duf bloggen

Vejret i Sunny Beach

05.09.2023 - Skrevet af Jacob P

Vejret, stranden og Den Glade Viking i Bulgarien

Det er blevet forår - vejret bliver lunere og vi nærmer os sommeren 2023! Hos DUF-Rejser glæder vi os igen som små børn, til at give Danmarks ungdom den VILDESTE ferie i Sunny Beach, Ayia Napa og Magaluf

Vi har rigtige mange gæster, som rejser med os flere år i træk, men der kommer jo selvfølgelig nye til hvert år – hvoraf vi i ny og næ får spørgsmål ang. vejret, stranden og Den Glade Viking i Bulgarien og Magaluf. Det vil jeg derfor skrive lidt om her med fokus på Sunny Beach

Strand

Billedet er fra Sunny Beach.

Sunny Beach

Sunny Beach er Bulgariens største turistmål, og navnet er oversat direkte fra bulgarsk. Sunny Beach ligger direkte ud til Sortehavet, og har en finkornet sandstrand der er mere end 6 km lang. I forhold til vejret, så er den bedste periode at rejse til Sunny Beach i juni, juli og august. Temperaturene ligger i dagtimerne mellem 25 – 30 grader med masser af soltimer. Luftfugtigheden er højere end i Danmark, men det bliver aldrig uudholdeligt varmt, hvilket for mange unge er et perfekt klima og vejr, når den står på fest, farver, afslapning og solbadning i en hel uge.

Nogle rejsebureauer sælger rejser til Sunny Beach allerede fra maj og helt frem til september. I forhold til vejret i de måneder, så er der en gennemsnitstemperatur på omkring 20 grader. Foruden et køligere vejr, så bliver nattelivet først rigtigt vildt i slutningen af juni og frem til midt august. Taget bliver således først flået rigtigt af den Glade Viking, når flere tusinde Danske DUF-gæster for alvor rammer byen. I år har Den Glade Viking skiftet lokaler til en ny og bedre klub, så den glæder vi os meget til at feste løs på!! Den ligger selvfølgelig også lige i centrum – og tæt på alle vores hoteller :-).

 

Skumfest i Golden Sands

Vi har skrevet mere om nattelivet i Sunny Beach og  i tidligere blogs, som du kan læse mere om ved at trykke her og her.

Vejret, nattelivet og priserne i Bulgarien gør det til det perfekte valg for unge, hvis man ønsker en ferie, som man aldrig glemmer.

Vi har allerede udsolgt på flere afgange til Bulgarien og Magaluf, så hvis ikke du har booket endnu - så vent ej for længe!!