Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Skumfest i Golden Sands

Om Duf Rejser

Vi er de unges foretrukne rejsebureau

Mere end 20 års erfaring indenfor ungdomsferier!

DUF-Rejser eller Dansk Ungdoms Ferie er Danmarks største arrangør af ungdomsferier. Selskabet har eksisteret i mere end 20 år, men har igennem de seneste år gennemgået en stor udvikling, både i forhold til antal rejsende samt ejerskab. I dag er DUF-Rejser at finde under koncernen ML Travel Group.

Poolparty I Golden Sands

VISION

At være Danmarks førende leverandør af ungdomsrejser.
Dette indebærer en løbende evaluering af produktet, for hele tiden at kunne tilbyde unge danskere markedets bedste ungdomsrejser.

MISSION

DUF-Rejser stræber efter at skabe rammerne for den perfekte ungdomsrejse.

KERNEVÆRDIER

Sikkerhed, sammenhold, højt humør.

VI ER I STOR VÆKST

DUF-Rejser har siden 2014 oplevet stor vækst på ungdomsmarkedet, og har udbygget sin position, som det førende rejseselskab for unge danskere. Endvidere er DUF-Rejser at finde øverst på Trustpilot på listen over charterselskaber i Danmark med en score på 9,3. Denne position er vi utrolig stolte af, og er noget vi bruger i vores kommunikation til de unge mennesker og især forældrene, da det vidner om stor kvalitet, tilfreds og sikkerhed på destinationen.  

Det overordnede mål er at bevare positionen, som den foretrukne arrangør af ungdomsferier i Danmark, og skabe en kultur hvor det er en nødvendighed at tage på ungdomsferie med sine venner/veninder i sommeren.

Hos DUF-Rejser stiller vi i henhold til loven om pakkerejser rejsegaranti, hvilket betyder at du som konsument altid er sikret.

Vi er medlem af rejsegarantifonden med registreringsnummer 3248.

Fester & events

Det ultimative event & festprogram

Hos DUF-Rejser har vi et fantastisk fest og eventprogram klar til dig på ferien. Der sker noget hver eneste dag, og med vores festpakker kan du spare masser af penge. Du sparer rigtig meget ved at købe en af vores festpakker hjemmefra, hvor du har mulighed for at sikre den ultimative DUF-oplevelse.