AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Festerne

DUF sørger for de fedeste fester

POOLPARTY

SKA' DER VÆRE FEST - SÅ LA' DER VÆRE FEST!

DUF-Rejser poolparty er den ultimative fest. Kølige drinks ved poolkanten, DJ der spiller masser af lækker musik og så selvfølgelig en helt unik stemning, som kun en fest omkring en pool kan skabe... 

Ligemeget om du skal gå helt amok med diverse udspring eller nyde en drink ved poolkanten, så er dette pool party uden tvivl årets bedste.

UV FESTEN

FEST OG NEONFARVER!

Har du et kreativt sind? Ellers kan du altid forsøge at finde det frem til denne fest - hvor dine gæster og dig selv skal males med selvlysende UV-maling over hele kroppen. Store tegn, sjove citater eller en sød scorereplik kan skrives og tegnes på en hvid T-shirt eller på en bar overkrop, alt efter hvor frisk du er! Derefter er du ellers klar til en fuldstændig vanvittig aften, som du ikke vil gå glip af!

BOATPARTY

PARTY AND CHILLIN' 

Partybåden SKAL du opleve på din ferie med DUF-Rejser. Vi sejler ud og nyder vandet, tager en dukkert og holder en fest du sent vil glemme. Partybåden er altid et kæmpe hit blandt vores gæster.

På sejlturen spiller vi sprød musik, alt imens vi kaster anker, så alle kan blive kølet ned, inden den lækre frokost serveres.

PUBCRAWL

FESTEN DER SKAL OPLEVES!

Ta’ med på DUF’s pubcrawl som er kendt i hele Bulgarien og Tyrkiet! Vi kommer til at tage på de vildeste og fedeste barer og natklubber.. Der kommer til at være velkomstshots, kampråb, konkurrencer og ikke mindst MASSER af overraskelser. Pubcrawlen med DUF-Rejser SKAL opleves!

Velkomstfest i Golden Sands

VELKOMSTFESTEN

Feriens startskud og ugens første fest!

På feriens første dag skal vi selvfølgelig alle lære hinanden at kende, og danne et godt udgangspunkt for resten af ugen. Det gør vi med vores kæmpe velkomstfest! Til denne fest vil der være et bestemt tema, som vil betyde, at I vil lære hinanden endnu bedre at kende. Velkomstfesten er oplagt til at skabe den første relation til den pige eller dreng, man har haft øje på i flyet, eller på hotellet!

Glæd jer til at starte ferien med et BRAG!

SKUMFESTEN

LET'S GO F***ING CRAZY!

Skumfesten er en klassiker, og er altid et hit. Masser af kølige drinks, en lækker pool, skumkanon og DJ's der spiller masser af lækker musik! En fest du ikke må gå glip af på din ferie. Skumfesten er den absolut fedeste dagsfest.

BEACH GAMES

GUIDERNE MED GÆSTERNE!

Beach Games er altid hyggeligt - og hvad er bedre, end en tur på stranden med de bedste guider? Volleyball turnering er i løbet af årene blevet en fast tradition hos DUF-Rejser. Her kan gæsterne få lavet et hold, et fedt kampråb og så kan du dyste imod de andre DUF-gæster og selvfølgelig se om du er så heldig og god, at du kan slå DUF-guiderne!