Festerne

DUF sørger for de fedeste fester

POOLPARTY

SKA' DER VÆRE FEST - SÅ LA' DER VÆRE FEST!

DUF-Rejser poolparty er den ultimative fest. Kølige drinks ved poolkanten, DJ der spiller masser af lækker musik og så selvfølgelig en helt unik stemning, som kun en fest omkring en pool kan skabe... 

Ligemeget om du skal gå helt amok med diverse udspring eller nyde en drink ved poolkanten, så er dette pool party uden tvivl årets bedste.

UV FESTEN

FEST OG NEONFARVER!

Find din kreative side frem og mal dig selv og dine medrejsende med selvlysende UV-maling. Vi tager herefter på diskotek fyldt med UV-lamper og holder den ultimative UV-Fest...

En helt speciel aften, hvor der i en time vil være fri bar, så vi kommer i den helt rigtige stemning. Til denne episke fest maler vi os alle sammen og fester hele natten. Det er en uforglemmelig aften, som du ikke må glip af.

BOATPARTY

PARTY AND CHILLIN' 

Partybåden SKAL du opleve på din ferie med DUF-Rejser. Vi sejler ud og nyder vandet, tager en dukkert og holder en fest du sent vil glemme. Partybåden er altid et kæmpe hit blandt vores gæster.

På sejlturen spiller vi sprød musik, alt imens vi kaster anker, så alle kan blive kølet ned, inden den lækre frokost serveres.

PUBCRAWL

DEN VILDESTE FEST - ALLE SKAL PÅ PUBCRAWL!

5 barer – 5 drinks – 5 unikke muligheder for at vise, at det er os danskere, der er de vildeste i Europa! Pubcrawlen er den absolut vildeste måde at kickstarte ferien på! 

DUF-Rejser fyrer op for den vildeste pubcrawl! Sammen med dig skaber vi den helt unikke DUF-stemning i de festfyldte gader så ingen er i tvivl om, at det er DUF-Rejser som kommer! DUF-guiderne viser jer de 5 absolut fedeste barer/diskoteker i byen.

VELKOMSTFESTEN

Feriens startskud og ugens første vilde fest!

På feriens første dag skal vi selvfølgelig alle lære hinanden at kende, og danne et godt udgangspunkt for resten af ugen. Det gør vi med vores kæmpe velkomstfest! Til denne fest vil der være et bestemt tema, som vil betyde, at I vil lære hinanden endnu bedre at kende. Velkomstfesten er oplagt til at skabe den første relation til den pige eller dreng, man har haft øje på i flyet, eller på hotellet!

Glæd jer til at starte ferien med et BRAG!

SKUMFESTEN

LET'S GO F***ING CRAZY!

Skumfesten er en klassiker, og er altid et hit. Masser af kølige drinks, DJ der spiller det nyeste og fedeste musik, og masser af SKUM! En fest du ikke må gå glip af på din ferie. Skumfesten er den absolut fedeste dagsfest i hele resortet. Masser af unge skandinavier strømmer til, når skumkanonen tændes.

BEACH PARTY

DEN SJOVESTE FEST!

Et beach party er en klassiker på ungdomsferien, og et arrangement som du bare ikke må gå glip af. DUF-guiderne henter dig og de andre gæster på hotellet, og i samlet flok går vi til en eksotisk strandbar, hvor festen udfolder sig med dans i sandet og lækre drinks!