Få besked når programmet for 2022 kommer online: Tilmeld nyhedsbrev

Hotel Pool

Pensionsformer

All-Inclusive eller kun morgenmad?

All-inclusive

All-inclusive indebærer morgenmad, frokost samt aftensmad på hotellet. Langt størstedelen af de hoteller DUF samarbejder med serverer maden i buffetanretninger. Flere af hotellerne hvor all-inclusive er inkluderet tilbyder også 'snacks' i løbet af dagen. Det kan eksempelvis være små sandwiches, pommes frites, kage, frugt mv. Har du All-inclusive, så har du også fri bar i hotellets bars åbningstider. Spiritus er i lokale mærker såsom: Vodka, gin, rom, whisky, vin og øl. Sodavand, juice, vand mv. er også inkluderet.

Alle dine måltider og drikkevarer er med all-inclusive dermed betalt hjemmefra, så der er mange penge at spare, samtidig med at det er super nemt på ferien.

Halvpension

Halvpension indebærer morgenmad samt aftensmad på hotellet. Derudover er der også drikkevarer med til måltiderne. På nogen af vores hoteller med halvpension kan du også vælge at tilkøbe all-inclusive i stedet, så du også har fri bar samt et måltid mere; frokost.

Morgenmad

Er din rejse med morgenmad får du morgenmad på hotellet under hele opholdet, som derudover også indebærer drikkevarer til måltidet. Har du kun morgenmad inkluderet på din rejse, så har vi på alle destinationer en rækker restauranter vi samarbejder med, hvor du kan få lækkert mad i løbet af din ferie.

DUF All-inclusive

På Chaika Beach kan man bestille DUF All-inclusive, hvor man får fri bar hele ugen, en stor morgenmadsbuffet samt snacks i poolbaren frem til 17.00, hver dag. Snacks består af mindre retter, i form af burgere, pommes fritter, pizza, salater mv. Det er en billig og rigtig god løsning, hvis man også ønsker at spise lidt ude i byen i løbet af ferien.