Pensionsformer

All Inclusive eller kun morgenmad?

All-inclusive

All-inclusive indebærer morgenmad, frokost samt aftensmad på hotellet. Derudover indebærer det også fri bar i hotellets bars åbningstider (Lokale spiritus såsom: vodka, gin, rom, vin og øl). På denne måde er alle dine måltider betalt hjemmefra, så der er mange penge at spare ved at tilvælge all-inclusive, samt det er super nemt, at du kan spise alle dine måltider på hotellet og have fri bar på hotellet det meste af dagen.

All-inclusive premium

All-inclusive premium indebærer morgenmad, snacks, frokost samt aftensmad på hotellet. Derudover indebærer der også fri bar i hotellets bars åbningstider, hvor også importeret alkohol er inkluderet. På denne måde er alle dine måltider betalt hjemmefra, så der er mange penge at spare ved at tilvælge all-inclusive premium, samt det er super nemt, at du kan spise alle dine måltider på hotellet og have fri bar på alverdens drinks (med og uden alkohol) det meste af dagen.

Halv pension

Halv pension indebærer morgenmad samt aftensmad på hotellet. Derudover er der også drikkevare med til måltiderne. På nogen af vores hoteller med halv pension kan du også vælge at tilkøbe all-inclusive i stedet, så du også har fri bar samt et måltid mere; frokost.

Morgenmad

Er din rejse med morgenmad får du morgenmad på hotellet under hele opholdet, som derudover også indebærer drikkevarer til måltidet. Har du bare tilvalgt morgenmad på din rejse, så har vi på alle destinationer en rækker restauranter vi samarbejder med, hvor du kan få lækkert mad i løbet af din ferie.