TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Strand, sol, Duf bloggen

All-Inclusive rejser

07.03.2022 -  Skrevet af Anders M.

Hvad er All-Inclusive?

Hvad er all-Inclusive? Og hvad er egentlig inkluderet? Det er et spørgsmål vi får utrolig ofte, og som jeg her vil give svaret på. 

DUF Rejser All-Inclusive buffet

All-Inclusive er blevet en mega-trend, og langt de fleste af vores gæster vælger dette på deres ferie. Som navnet antyder, så betyder All Inclusive grundlæggende, at alt er betalt hjemmefra. Og kan det så være nemmere at være på ferie? :-)

Populært sagt kan man sige, at du på rejsen kun har brug for lommepenge til fester og aktivteter samt diverse fornøjelser.

Hos DUF-Rejser tilbyder vi et bredt udvalg af all-inclusive rejser til Sunny Beach, Ayia Napa og Magaluf

LIGHT ALL-INCLUSIVE

Light All-inclusive er et alternativ til den fulde All-inclusive, hvor du får dagens vigtigste måltid, nemlig morgenmad og der udover så er der også fribar inkluderet i dit ophold.
Derfor kan du forvente morgenmad, plus fri bar når du bestiller ligt All-inclusive.

På udvalgte hoteller kan der også være snack bar inkluderet, du kan læse mere om dette under selve hotelteksten.

Dette er inkluderet

Med all-inclusive har du samtlige måltider og drikkervarer på hotellet inkluderet under din rejse. På nogle hoteller er visse aktiviteter også inkluderet.

All-inclusive udbuddet varierer fra land til land og hotellerne imellem. De fleste steder vil maden blive serveret fra en buffet, hvor udvalget på buffeten som regel afhænger af prisen på hotellet. Du kan derfor ikke altid forvente at få det samme på et 2-3-stjernet hotel, som du kan på et 4-5-stjernet hotel.

DUF-Rejser coctail

Eksempel på all-inclusive

Nedenstående er et eksempel på et typisk all-inclusive program. 

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Middagsmad: 12:00 - 14:00
  • Eftermiddagssnacks: 16.00 - 17.30
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30
  • Fri bar fra kl: 10.00 - 22.00

Som udgangspunkt skal man regne med at samtlige måltider serveres fra en indbydende buffet. Den frie bar består i de fleste tilfælde af sodavand, øl, vand, vin, juice og lokal spiritus (f.eks vodka, whisky, gin, rom, vin og øl m.m)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

Tilbud på all-inclusive rejser

Hos DUF-Rejser er vi specialister i billige All-Inclusive rejser. Vi har noget for enhver smag, og til en pris hvor alle kan være med. Her kan du se en liste over vores aktuelle stærkt nedsatte rejser. Se tilbud på all-inclusive rejser her.

Om Anders M.

Anders har været produktchef i en række rejsebureauer, og har arbejdet i Sunny Beach i flere år inden da. Hvis der er nogen der kender til hvad All-inclusive indebærer, om det er maden i buffet eller hvilken slags alkohol der er i baren, så er Anders den rette at spørge til råds!