Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Strand, sol, Duf bloggen

Flyvetid til Magaluf

17.10.2023 - Skrevet af Christoffer L. 

Hvor lang tid tager det at flyve til Magaluf?

Flyvetiden til Magaluf fra de danske lufthavne er kun små 3 timer. Den relativt korte flyvetid er en af de helt store grunde til, at Magaluf er så populær. Når du flyver til Magaluf, lander du i den nærliggende Palma De Mallorca Lufthavn, som ligger kun ca. 30-45 minutter væk i bil eller bus.

I denne guide vil vi fokusere på, med et informativt afsæt, hvordan du får den mest den smidige og stressfri flyoplevelse, samt hvordan du nemt og enkelt kommer fra luft transfers og lufthavne, når du vælger DUF Rejser til din rejse til Magaluf. Det er helt vildt - KUN 3 timer med fly, og så er du ankommet i paradis!

DUF-Rejser Magaluf

DUF-Rejser forstår, at din rejse skal være så let som muligt. Derfor er det en leg at bestille din rejse hos os. På vores hjemmeside eller via kontakt med vores kundeservice, så får du adgang til en lang række flymuligheder med afgang fra både Billund og Københavns lufthavne.

Billund Lufthavn til Magaluf

Starter din rejse fra Billund Lufthavn? Denne velorganiserede og passagervenlige lufthavn tilbyder en smidig check-in-proces og effektive sikkerhedstjek. DUF-Rejser sørger for, at din tur fra det danske landskab til Magaluf er problemfri.

Københavns Lufthavn til Magaluf

Hvis du rejser fra Københavns Lufthavn, så forvent intet mindre end ekspertise. Som en af Europas bedste lufthavne giver den en rejseoplevelse i verdensklasse. Med DUF-Rejser kan du få mest muligt ud af din tid her, uanset om du forkæler dig med en kold fadøl, shopper det nødvendige til rejsen eller blot slapper af inden boarding.

Ubesværet ankomst til Palma Lufthavn

Ved landing i Palma Lufthavn fortsætter DUF-Rejser med at prioritere din komfort og bekvemmelighed. Palma Lufthavn er et moderne anlæg, og DUF-Rejser sørger for, at din transfer til Magaluf forløber smidigt og hurtigt.

Transport til Magaluf

DUF-Rejser tager sig af din transfer fra Palma Lufthavn til Magaluf og sørger for, at din rejse er så nem og bekvem som muligt. Du kan slappe helt af, velvidende at din transport til hotellet er koordineret, pålidelig og komfortabel. Derudover så starter ferien og festen allerede i bussen med dine guider, som vil oplyse dig om en masse praktiske informationer, og ugens program.

Velkommen til Magaluf

Når du ankommer til Magaluf, vil du blive mødt af en super lækker by, hvor massevis af unge mennesker vandrer omkring i gadebilledet. DUF-Rejser kender denne ddestination som vores egen bukselomme, og vi sørger for, at din rejse forløber problemfrit. 

Hjemrejse med DUF-Rejser

Efter dit uforglemmelige ophold i Magaluf sørger DUF-Rejser for, at din hjemrejse bliver lige så gnidningsfri som din ankomst. Vi koordinerer alle de nødvendige detaljer, så du kan slappe af og nyde de sidste øjeblikke på stranden, ved poolen eller på den lokale beach-bar. Et døgn inden hjemrejsen, kan du i gæsteappen se afhentningstidspunktet for jeres hjemrejse. Ellers modtager du en sms med afhentningstidspunktet.

At rejse fra Danmark til Magaluf med DUF-Rejser er lig med en rejse, du aldrig glemmer. Fra booking af dit fly til problemfri transfer og ankomst til Palma Lufthavn sørger DUF-Rejser for det hele. Så pak kufferten, og lad DUF-Rejser være foretrukne rejsemakker, når du begiver dig ud på et ubekymret eventyr til Magaluf. Din drømmeferie er kun en flyvetur væk! Det bedste ved det hele er, at uanset om du flyver fra Billund eller Kastrup, så er flyveturen aldrig mere end 3 timer, og ofte tager det kun 2,5 timer.