TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Strand, sol, Duf bloggen

Vores betalingsbetingelser

07.11.2018 -  Skrevet af Camilla V.

Betal rejse i rater

Her på DUF-kontoret sidder vi selv og er nogle friske, unge mennesker, som sagtens kan huske, hvordan livet er på SU og at det ikke er altid, at man har penge på lager. Derfor føler vi selv, at vi har skabt den perfekte betalingsmåde, så du ikke skal af med hele beløbet på én gang. Vi får ofte spørgsmål fra gæster, om hvordan vores betaling foregår - derfor har vi lavet dette indlæg til jer! Så vil du vide mere, om hvordan du betaler din ferie hos DUF, så læs med her!

Vi har opdelt vores betaling i 3 stadier, så du nemt og bekvemt kan betale for din ferie. På denne måde kan du altså hver måned ligge lidt penge til side, så du kan betale i de 3 rater - så vil der altid være råd til en ekstra øl hver måned :-)

Poolparty i Alanya

Betalingen foreløber på følgende måde:

1 Rate er 1.000 kr. pr. person. Dette skal betales 2 dage efter din ferie er blevet booket.

2 Rate er ligeledes 1.000 kr. pr. person. Dette skal betales seneste 90 dage før din afrejse. 


3 Rate er restbeløbet. Dette skal betales seneste 60 dage før afrejse.

Dejligt, ikke? Du kan altså selv bestemme, hvor ofte og hvor mange gange du betaler undervejs, på dit rejsebevis vil der bare stå nogle datoer for, hvornår betalingerne seneste skal frafalde. Derfor kan du altså sende fx 500 kr. hver måned, hvis du hellere vil det - så længe raten er betalt, når den skal være det.

Sol og strand

Sådan betaler du rejsen

Når du har booket din rejse, får du tilsendt rejsebeviset til din mail. Her er alt den information, som du skal bruge på din ferie, såsom: bookingsnummmer, de rejsende, eventuelle tilkøb og betalingsinformation. Derudover får du også et log-in til vores online kundecenter. Her kan du gå ind og betale og hele tiden følge med i din rejse, hvis noget ændres. Her følger du blot instrukserne og så er betalingen nemt klaret! Du kan betale enten via Giro-indbetalingskort eller med din kreditkort i dette kundecenter.

Snip, snap, snude, så er der ikke andet for, end at læne dig tilbage og glæde dig til at sidde med en øl under palmer!