Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

GRATIS All-Incl.
Rio Napa Hotel
Gratis Light All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Velkommen til Hotel Rio Napa ***

Hotel Rio Gardens er et fantastisk, nyligt renoveret lejlighedshotel i det skønne område af Ayia Napa, perfekt til dig, der ønsker at slappe af, nyde ferien og selvfølgelig feste.

Ideel beliggenhed

Du kommer til at bo centralt i moderne og stilfulde lejligheder, der alle er blevet flot renoveret. Her til sommeren i 2024 er vi hos DUF-Rejser heldige nok til at kunne tilbyde dette utroligt lækre hotel som ligger i kort afstand til shopping, restauranter og selvfølgelig nattelivet.

Indkvartering

På Hotel Rio Gardens bor du i rummelige, lyse lejligheder med plads til op til 4 personer (dog minimum 2 personer) - og som en ekstra bonus tilbyder vi en ekstraasengsrabat på person nummer 3+4, så I kan nyde ferien til en endnu mere fordelagtig pris.

Alle lejligheder på Hotel Rio Gardens er udstyret med et lille fint funktionelt te-køkken m. køleskab samt eget bad og toilet samt en møbleret balkon.

Poolområdet

På Hotel Rio Napa Gardens er der skabt et mindre, men utroligt hyggeligt poolområde, som blev renoveret for blot få år siden. Omgivet af smukke palmer får du her den ægte Cypriotiske oaseoplevelse. Så læn dig godt tilbage i solstolen, nyd solens stråler og lad feriestemningen tage over ved poolen. .

All-Inclusive Light

Dit ophold på Rio Napa Gardens med All-Inclusive LIGHT. Dette inkluderer en herlig morgenmad brunch, som serveres á la carte eller som buffet, samt fri adgang til baren fra klokken 11.00 - 20.00
  • Brunch (serveres som alá carte)
  • Fri bar med lokale drikkevarer fra kl. 11.00 til 20.00 (lokale mærker) såsom øl, vin, vand, spiritus (whisky, rom, gin, vodka, osv.).


Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering(DUF):
Ungdomshotel, 3 stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er DUF gæster, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ujngdomshotel, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet er mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 3 stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 3  stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset. Der gives rabat på de ekstra opredninger (3+4 seng) af denne årsag og fordi at der dermed også bliver mere trængt på værelserne.

Depositum:
Hotellet opkræver et depositum på mellem 30-50€ per person, som betales ved check-in. Disse penge refunderes ved udcheckning såfremt værelset afleveres uden skader og mangler

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel Pavlinia var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 3-stjernet hotel med en fantastisk ungdommelig stemning og perfekt beliggenhed i AYIA NAPA...

Se hotellet her