Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Strand, sol, Duf bloggen

Skal turen gå til Sunny Beach?

28.11.2022 -  Skrevet af Camilla V.

Hvorfor lige Bulgarien? Her er svaret!

Er du skeptisk overfor Bulgarien som rejsemål? I tidens løb har vi hørt forskellig fordomme om Bulgarien som rejsemål, men vi vil her slå et slag for, hvorfor vi synes, at Bulgarien er et af de bedste rejsemål - uanset hvilken rejsetype du ønsker! Så følg med her, hvis du har lyst til at vide, hvad der gør Bulgarien perfekt som dit næste rejsemål!

1. Mega SU-venligt ferie sted!

Du vidste det måske ikke, men Bulgarien er et af de absolut billigste ferielande i Europa. Det er nok også grunden til, at det er et af de 10 lande i verden, hvor du får allermest for pengene, hvis du kigger på hotellernes standard og pris - og det er ikke bare ferie, som er billig, det er nemlig også mega billigt at leve dernede! Hvis du vil ud og flotte dig med en 2 retters middag en aften på en restaurant, så kan du gøre det for under 100 kr! Derfor kommer dine feriepenge til at række meget længere og kan bruges på en masse andre sjove ting, end hvis du har i andre lande. Vil du vide mere om prisen i Bulgarien, kan du med fordel læse vores blogindlæg om priserne i Bulgarien.

2. Fuldstændig vanvittige sandstrande!

Sunny Beach er omringet af det turkisblå Sortehav, hvor der er, så langt øjet rækker også er de smukkeste sandstrande - som faktisk anses for at være en af de bedste i Europa! Ferieparadiset Sunny Beach henvender sig til alle ferietyper, alt efter om du ønsker en hyggelig, stille og rolig ferie til om du ønsker at komme ud og feste til langt ud på natten! Strandene indbyder til en masse aktiviteter. Så om du ønsker at ride på hesteryg på stranden eller prøve kræfter med en af de mange vandsportsaktiviter, så kan du regne med det i Sunny Beach!
Ligeledes byder Golden Sands også på mange muligheder! Her indbyder den kilometer lange strand til ren afslapning og hygge med vennerne. Derudover har byen også skønne grønne områder, den lange strand promade indbyder til en hyggelig gåtur og ellers kan du altid tjekke den festlige bargade ud, hvis du har brug for højere gear!
Har du brug for gode ideer til en dag på stranden? Så hop ind og tjek vores blogindlæg om dagsaktiviter i Sunny Beach og bliv inspireret!

Sunny Beach, Strand

3. Mad, mad og atter mad!

Bulgarien er kendt for deres mange muligheder for mad og du vil bestemt ikke blive skuffet! Ligegyldig hvor kræsen du end måtte være, er det helt sikkert, at du vil finde noget lækkert, som tilfredsstiller dine smagsløg. Bulgarien har nemlig restauranter, som serverer mad fra næsten alle verdens forskellige køkkener. Der er lidt for en hver smag: italiensk, amerikansk, mexikansk og listen bliver ved!
En ting du med sikkerhed finder på næsten alle menukort i Bulgarien er deres shopska-salat, som er en bulgarsk version af den græske salat, som bla. består af tomat, agurk, peberfrugt og løg med lokal revet fetaost over - klare anbefalinger herfra, det er SÅ LÆKKERT!

4. God historie og spændende kultur!

Hvis du elsker historie og kultur, så har Bulgarien også meget at byde på indenfor det! Smukke Nesebar er fx et oplagt sted at besøge, mens du er i Bulgarien. Byen har masser af historie, smukke bygningsværkere, som er en naturlig del af byens miljø. Byen har også den fineste gammeldages strandpromenade, hvor man kan få lækker mad og en hyggelig gåtur i skønne omgivelser. Derudover er der også mulighed for at tage på tur i bjergene, hvor du bla kan se klippeklostre, som er udhugget direkte i klippevægge, hvor udsigten er helt fantastisk. Vil du gerne opleve et andet land på din ferie - bare for en dag? Så er det altså også muligt at tage til nabolandet Rumænien og til den tyrkiske storby Istanbul.

5. Den Glade Viking (DGV)

Vi kommer selvfølgelig ikke uden om vores aller bedste og aller største skandinaviske diskotek, Den Glade Viking! DGV ligger både i Sunny Beach, som rummer op til 1000+ mennesker hver nat. Skandinaviske bartender og gæster som mødes og fester, som kun skandinaverne kan!

Som du kan læse, har Bulgarien virkelig meget at byde på og vi er slet ikke i tvivl om, at du vil blive positivt overraskede, hvis du planlægger din næste ferie til Bulgarien! Så hvad venter du på? Afsted til Bulgarien og få dit livs bedste ferie, vi glæder os til at byde dig velkommen :-)