TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Skumfest i Golden Sands

Samarbejdspartnere

Masser af samarbejdspartnere for at sikre DIG den absolut fedeste ferieoplevelse!

Hos DUF-Rejser har vi en lang række samarbejdspartnere, og dem er vi utroligt stolte af. Det er takket være dem at vi er i stand til at levere den absolut bedste og fedeste ferieoplevelse til vores gæster. Vores samarbejdspartnere og samarbejdsaftaler spænder vidt fra alt fra virksomheder heri norden og på vores rejsemål i syden. Se nogle af dem her:

 

Nordic Invasion

 

Nordic Invasion er vores gode samarbejdspartner i Sverige, og er til og med Sveriges største arrangør af Studentresor og Ungdomsresor. Sammen forener vi hele Skandinaviens ungdom i de absolut bedste ferieoplevelser i Magaluf, Rhodos, Sunny Beach og Aiya Napa.

www.nordicinvasion.se

 

Scandinavian Bar Academy

 

Velkommen til Scandinavian Bar Academy, Middelhavets mest populære bartenderuddannelse i Aiya Napa.
Scandinavian har eksisteret siden 2004, og har uddannet hundredevis af bartendere til de mange barer og diskoteker som vi arbejder med på vores mange rejsemål.

 www.barskola.nu

 

Summerinvasion

 

Summer Invasion - Skandinaviens største Partykryssning. Til Summerinvasion genforenes unge fra hele Skandinavien tusindevis for at fejre de mange vilde stunder som sommeren har budt på. Læs mere om nordens fedeste partykryssning i bedste middelhavsstil med en lang række profiler og artister. Sammen begiver vi os ud på en 2 dages vanvittig sejlads!

www.summerinvasion.se

 

Ungdomsresan

 

Dit livs rejse begynder her. Gennem vores specieldesignede partyresor ungdomsresor, studentresor och festresor har vi skapt et koncept hvor vi tager din rejse til noget, som du aldrig har oplevet før. Med mere end 10 års erfaring i branchen tager vi ungdomsresan og festresan til et nyt niveau. 

www.ungdomsresan.se   

 

GUIDESCHOOL (DK)

 

Et job som guide/rejseleder i rejsebranchen er uden tvivl det mest spændende og udfordrende job der findes! At opleve andre lande og deres kultur, mens du bor og arbejder med lokalbefolkningen, er en oplevelse FOR LIVET! Et job som rejseleder kan ikke sammenlignes med noget som helst andet arbejde - og det er nok også derfor at mange guider, bliver ved med at være afsted år efter år, selvom der er andre ting derhjemme der også lokker. Så ta' ud og oplev verden (og få løn for det!). Hos DUF-Rejser ansætter vi alle vores guider gennem Utopia Guideschool.

Utopia afholder 3 skoler om året: Marts/april skolen på Mallorca eller Cypern, juli/august skolen i Østrig, samt september/oktober skolen på Mallorca eller Cypern. 

www.guideschool.dk | www.guideschool.se 

 

BARSCHOOL

 

SunnybeachDK

SunnyBeach.DK tilbyder billige rejser til Sunny Beach i Bulgarien. Her kan du både finde et stort udvalg af afbudsrejser all-inclusive samt få et masse god og nyttig information om Sunny Beach.

www.sunnybeach.dk

Fester & events

Det ultimative event & festprogram

Hos DUF-Rejser har vi et fantastisk fest og eventprogram klar til dig på ferien. Der sker noget hver eneste dag, og med vores festpakker kan du spare masser af penge. Du sparer rigtig meget ved at købe en af vores festpakker hjemmefra, hvor du har mulighed for at sikre den ultimative DUF-oplevelse.