TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Strand, sol, Duf bloggen

PRISER I AYIA NAPA

10.10.2023 - Skrevet af Lasse B. 

Priserne i Ayia Napa

Når du rejser til Ayia Napa med DUF-Rejser, vil du utvivlsomt blive fristet af muligheden for at forkæle dig med lækre cypriotiske specialiteter og nyde de farverige forfriskende cocktails. For at hjælpe dig med at planlægge dine madoplevelser har vi sammensat en let overskuelig guide for priser på mad, drikkevarer, øl og restauranter i Ayia Napa. Hvad enten du ønsker en mere budgetvenlig rejse eller søger fine-dining, så har Ayia Napa alle muligheder.

Festen begynder allerede midt på dagen, ligegyldigt om det er ved poolen, på værelset eller til boat-party, men i stedet for at fortælle om dagsfesterne, så lad mig i stedet tage dig med ind i Ayia Napas uendelige og kodyle natteliv. Festen stopper først når du ikke kan mere.

Lokale restauranter og caféer i Ayia Napa

Ayia Napa er hjemsted for charmerende lokale restauranter og caféer, hvor du kan nyde ægte cypriotiske retter. Priserne variere ganske meget fra sted til sted og du kan typisk forvente prisniveauer på mellem 15 og €25 pr. person for et måltid på en restaurant.

Vi anbefaler altid at man prøver så mange af de skønne og lokale retter som moussaka, souvlaki eller frisk fisk og skaldyr som muligt, for at få det fulde udbytte af ferien.

Restauranter i Mellemprisklassen

Hvis du er i humør til international mad eller en varieret menu, tilbyder restauranter i mellemprisklassen et bredt udvalg af lækre kreationer. Forvent at betale omkring €30 til €50 for et måltid for to personer, eksklusive drikkevarer. Disse restauranter er altid med at skabe de bedste rammer, for jeres spise oplevelser.
Eksklusive Dining Oplevelser:

Ayia Napa har også luksuriøse spisesteder for dem, der ønsker at forkæle sig selv. Priser for eksklusive fine-dining oplevelser kan ligge på €80 eller mere pr. person, eksklusive drikkevarer. Når du besøger steder, som ligger i dette prisniveau kan du være helt sikker på at få udsøgte retter og en elegant atmosfære, hvilket gør dem perfekte til særlige lejligheder.

Priser på drinks i Ayia Napa

Ayia Napas barer serverer et dejligt udvalg af cocktails for at slukke din tørst. Priser for cocktails ligger generelt mellem 6€ og 10€ hver, og mange steder er der happy hour i bestemte tidsrum. Nyd klassiske mojitos, margaritas eller prøv en lokal specialitet.

Priser på øl i Ayia Napa

Når det kommer til øl, finder du lokale muligheder som Keo og Leon, som prissættes til omkring 3€ til 5€ for en halv liter. Mange barer og restauranter tilbyder også internationale ølvalg, hvis du foretrækker noget kendt.

Mange steder tilbyder specielle tilbud på spande med øl til grupper.

Priser på alkohol i Ayia Napa

Vinelskere kan nyde et glas lokal cypriotisk vin til cirka 4€ til 6€. der er også mulighed for at nyde internationale vine og spiritus, disse er dog ofte dyre end de lokale.

Et godt råd er også at holde øje med happy hour-tilbud på de mange barer og restauranter. Der er nemlig rigtig mange barer, klubber og restuaranter som tilbyder happy-hour (2 for 1), og dette gør at du ofte kan spare ret mange penge. 

Priser på mad i Ayia Napa

Nogle restauranter i Ayia Napa tilbyder faste menuer, der inkluderer forskellige retter til en fast pris, også kaldet Meze. Dette kan være en ret omkostningseffektiv måde at smage en række lokale og lækre retter på uden at sprænge budgettet.

For de prisbevidste rejsende er lokale markeder og boder med gadekøkken også en god mulighed for at få noget lækkert at spise til en billig pris. Du kan finde gyros, kebabs og andre overkommelige snacks for så lidt som €5.

Ayia Napa tilbyder en bred vifte af varierede kulinariske madoplevelser. Så om du er til foretrækker lokal mad eller er ude efter lækker 3-retters menu, så er der alt hvad hjertet begærer i Ayia Napa.

Med ovenstående guide, har du nu muligheden for at planlægge din ferie til Ayia Napa lidt bedre, så du får det meste ud af din middelhavsferie med DUF-Rejser.

Gør dig klar til at nyde smagene af Ayia Napa og forkæl dig med den lækre mad og drikke, denne smukke destination har at byde på. 

Om Lasse B.

Lasse Har haft 3 sæsoner som DUF-Guide, senest i Ayia Napa. Lasse har en stor passion for Cypern, kender Ayia Napa som sin egen bokselomme. Hvis du vil vide mere om Ayia Napa og hvad denne fantastiske festdestination kan, så tøv ikke med at tage kontakt til Lasse.