AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

VIP-KORTET

Spar tusindvis af kroner og hold ferie som en VIP
DUF VIP-Kort
Pris fra 399,-
(besparelse op til 2.000,-)

ET "MUST HAVE" TIL FERIEN

Et DUF VIP-kort giver rigtig mange fordele, rabatter, specialtilbud, gratis entréer og meget andet. For de fleste kan besparelsen ved at have et VIP-kort nemt blive til flere tusinde kroner i løbet af ferien, og vi anbefaler det på det kraftigste til alle DUF-gæster.

Kortets pris varierer fra destination til destination og koster KUN 399 - 449 kr,- når du køber det hjemmefra sammen med din rejse.

Du tilkøber VIP-kortet som et tilvalg, når du booker din rejse. VIP-kortet og de fordele og rabatter som kortet giver, vil variere alt efter hvilken destination det drejer sig om. Men ens for alle for rejsemål, er at vi har forhandlet os frem til de bedste priser, rabatter og fordele hos en lang stribe samarbejdspartnere, som vi ved kan levere et produkt af den samme høje kvalitet som vi hos DUF altid stræber efter.

Nedenstående ses eksempler på fordele og rabatter med et VIP-kort fra sidste sommer:

KORTET BETALER SIG SELV HEJM

VIP-fordelene som ses ovenstående er baseret på sidste års sammensætning, og kan variere for sommerens program

VIP-kortet betaler lynhurtigt sig selv hjem, når du benytter det på byens forskellige restauranter, barer eller diskoteker. Med VIP-Kortet kan du opleve besparelser på op til 2.000 kr.

Bestil dit VIP-kort når du booker din rejse eller når du ankommer til destinationen. Og husk også at tage et kig på vores festpakker, hvis du vil have mest muligt ud af din ferie! Se festpakkerne til:

 Magaluf HER, Sunny Beach HER, og Ayia Napa HER.

 

Fester & events

Det ultimative event & festprogram

Hos DUF-Rejser har vi et fantastisk fest og eventprogram klar til dig på ferien. Der sker noget hver eneste dag, og med vores festpakker kan du spare masser af penge. Du sparer rigtig meget ved at købe en af vores festpakker hjemmefra, hvor du har mulighed for at sikre den ultimative DUF-oplevelse.