Få ALL INCLUSIVE TIL KUN 10 KR!  Tjek tilbuddet her

Partyhotel #letsparty
Ungdomshotel Yavor Palace
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Centralt beliggende All Inclusive hotel

Ungdomshotel Yavor Palace er et super lækkert 4-stjernet ungdomshotel i det absolutte centrum af Sunny Beach. Her bor du i stenkast-afstand til Stranden, barerne og natklubberne, og på hotellet bor der stort set kun unge mennesker!

... Og så er dit ophold selvfølgelig med All-Inclusive!

Beliggenheden

Ungdomshotel Yavor Palace ligger fuldstændig vanvittig godt placeret nærmest direkte på Flowerstreet, som er den gade der definerer centrum i Sunny Beach. Det er blandt andet på Flowerstreet at Den Glade Viking ligger, samt de fleste andre natklubber i Sunny Beach.

Værelserne

Værelserne er store og af fineste 4-stjernede kvalitet med både balkon, køleskab og badeværelse. 
Værelserne har plads til op til 3 personer. Ren luksus!

Poolområdet

På Yavor Palace findes der en kæmpe stor pool, hvor der rundt om et palmelandskab massevis af liggestole til fri afbenyttelse. Der flyder god og stemningsfyldt lounge musik ud af højtalerne mens alle de unge menensker bader, soler og drikker kolde drinks. Drinks som iøvrigt frit kan tankes op i poolbaren da i har All-Inclusive.

All-Inclusive

Som nævnt er dit ophold på Ungdomshotel Yavor Palace naturligvis med All-Inclusive. Der er altså sørget for det hele, så I bare kan tænke på at nyde jeres ferie. Det betyder at følgende er inkluderet i jeres ophold:

  • Morgenmad fra kl.07.30 - 10.00
  • Frokost fra kl.12.30 - 14.30
  • Snacks fra kl.16.00 - 17.00
  • Aftensmad fra kl.18.30 - 20.00
  • Fri bar fra kl.10.00 - 21.00
    (vin, vand og øl samt lokal spiritus såsom rom, gin, vodka, whisky, m.v.)
* Vi gør opmærksom på at tiderne er vejledende og udvalget kan ændre sig fra uge til uge. All-Inclusive gælder først fra når i er checket ind.

** OBS! Vi gør opmærksom på at hotellet opkrævet et depositum på 20 EUR per person ved indchekning, som gives tilbage ved udcheckning såfremt der ikke er sket nogle skader.

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed.Ved tidlige morgen fly kan man ofte check ind tidligere end kl 14:00. Så snart værelserne er klar, kan man check ind.


Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere