AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Ungdomshotel
Ungdomshotel Yavor Palace
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Centralt beliggende All Inclusive hotel

Ungdomshotel Yavor Palace er et super lækkert 4-stjernet ungdomshotel i det absolutte centrum af Sunny Beach. Her bor du i stenkast-afstand til Stranden, barerne og natklubberne, og på hotellet bor der stort set kun unge mennesker!

... Og så er dit ophold selvfølgelig med All-Inclusive!

Beliggenheden

Ungdomshotel Yavor Palace ligger fuldstændig vanvittig godt placeret nærmest direkte på Flowerstreet, som er den gade der definerer centrum i Sunny Beach. Det er blandt andet på Flowerstreet at Den Glade Viking ligger, samt de fleste andre natklubber i Sunny Beach.

Værelserne

Værelserne er store og af fineste 4-stjernede kvalitet med både balkon, køleskab og badeværelse. 
Værelserne har plads til op til 3 personer. Ren luksus!

Poolområdet

På Yavor Palace findes der en kæmpe stor pool, hvor der rundt om et palmelandskab massevis af liggestole til fri afbenyttelse. Der flyder god og stemningsfyldt lounge musik ud af højtalerne mens alle de unge menensker bader, soler og drikker kolde drinks. Drinks som iøvrigt frit kan tankes op i poolbaren da i har All-Inclusive.

All-Inclusive

Som nævnt er dit ophold på Ungdomshotel Yavor Palace naturligvis med All-Inclusive. Der er altså sørget for det hele, så I bare kan tænke på at nyde jeres ferie. Det betyder at følgende er inkluderet i jeres ophold:

  • Morgenmad fra kl.07.30 - 10.00
  • Frokost fra kl.12.30 - 14.30
  • Snacks fra kl.16.00 - 17.00
  • Aftensmad fra kl.18.30 - 20.00
  • Fri bar fra kl.10.00 - 21.00
    (vin, vand og øl samt lokal spiritus såsom rom, gin, vodka, whisky, m.v.)
* Vi gør opmærksom på at tiderne er vejledende og udvalget kan ændre sig fra uge til uge. All-Inclusive gælder først fra når i er checket ind.Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel, 4 stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
 Det kan ikke garantere at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garantere hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4 stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 4 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her