AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Strand, sol, Duf bloggen

Nattelivet i Sunny Beach

23.05.2022 - Skrevet af Kathrine S

Natteliv i Sunny Beach

Sunny Beach har med sit vilde natteliv sat sig på kortet, som stedet der huser det ultimative festunivers. Men hvor er de bedste og største diskoteker i Sunny Beach, og hvor er det fedeste at gå ud? Det får du svaret på her!

Er du i tvivl om, hvor din næste rejse skal gå til – og er du klar på fest og farver? Så er Sunny Beach uden tvivl det rette valg. I Sunny Beach danner hovedgaden Flower Street rammerne om det pulserende natteliv med dets mange barer og diskoteker. Som gæst hos DUF-Rejser er du garanteret kort gåafstand til nattelivet, da alle vores hoteller er placeret centralt i det lille fest mekka. 


Diskotek Den Glade Viking

Derudover er det verdenskendte diskotek Den Glade Viking i Sunny Beach (DGV) også placeret på denne gade. Et kæmpemæssigt diskotek, som er et must at ligge vejen forbi på din ferie. DGV er blandt andet kendt for sine legendariske Buckets, som sikrer dig en god brandert. Med alkohol svarende til 10 genstande kan du sammensætte din yndlings spand hos de altid festlige bartendere, og være sikker på at få en vild aften. Vi har selvfølgelig sørget for, at du får rabat på dem med DUF VIP-kortet. 
Entrepris på Den Glade Viking Diskoteket har den dyreste entrépris i Sunny Beach – men det ændrer ikke på, at stedet hver aften er pakket til bristepunktet når det fyldes med intet mindre end 1000 + gæster.

Rejseguide på diskotek

Man betaler 20 leva, svarende til 80 danske kroner, for at komme ind. Derfor kan det betale sig at tilkøbe DUF-Rejsers berømte VIP-Kort, som sikrer dig gratis entré samt store rabatter i baren. Med et DUF VIP-Kort sparer du hurtigt tusindvis af kroner på din ferie. På DGV er der rig mulighed for at få en masse nye bekendtskaber, eller måske en lille sommerflirt. Skandinavisk samlingspunkt i Sunny Beach


Den Glade Viking, er et skandinavisk diskotek, og derfor er vi så heldige at have en Scandinavian Lounge, hvor alle DUF-guider og gæster opholder sig. Her vil der også stå danske bartendere og lange kølige drinks over baren – måske en body tequila, hvis du er frisk på sådan noget? ;-)

 Du kan i hvert fald godt glæde dig til at få minder for livet i selskab med en masse andre festglade gæster. 
I Sunny Beach er der noget til enhver smag, om du er til store vilde diskoteker, hvor bass-armen kommer på prøve, eller om du vil sidde på en strandbar og hygge med lækre cocktails – eller måske noget helt tredje?

Med dine DUF-guider i front tager vi dig gennem hele Sunny Beach festgade, og viser dig de fedeste steder. Med DUF-Rejser sørger vi nemlig for at skabe rammerne for, at du får dit livs ferie. Vi har sørget for at sammensætte et sindssygt festprogram, hvor du får set alle de fede barer og diskoteker i Sunny Beach.

Rejseguide i Sunny Beach

Vi kan skrive under på at nattelivet er vildt, og det topper vi med vores arrangementer, som sætter prikken over i’et på din ferie med DUF-Rejser. Det er til arrangementerne, du får den fulde oplevelse af, hvad Sunny Beachs natteliv har at byde på. I selskab med dine guider og alle de andre danske DUF-gæster afholder vi Sunny Beachs vildeste fester, som bliver højdepunktet på din ferie

GLÆD DIG!

 

Om Kathrine S.

Kathrine har været destinationschef i Sunny Beach for DUF-rejser i 3 sæsoner, og har arbejdet som ungdomsguide i Sunny Beach i flere år inden da. Hvis der er nogen der kender til mulighederne i Sunny Beach, om det er nattelivet eller aktiviteter i dagstimerne, så er Kathrine den rette at spørge til råds!