AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Strand, sol, Duf bloggen

Flyvetid til Sunny Beach

09.10.2023 - Skrevet af Sandra V

Flyveturen til Sunny Beach

I dette blogpost vil gå gennem det rent praktiske i forhold til flyveturen til Sunny Beach, herunder flyvetid, check-in i lufthavnen, ankomst til rejsemålet samt transport til hotellet. Flyvetiden til Sunny Beach fra de danske lufthavne er kun 2 timer og 40 minutter. Den relative kort flyvetid er også en af de helt store grunde til at Sunny Beach er så populær.

 Når du flyver til Sunny Beach lander du i den nærliggende Burgas Lufthavn, som ligger kun ca. 30 minutter væk i bil eller bus.

I dette blogindlæg vil vi prøve at guide dig til, hvordan du får den mest den smidige og stressfri rejseoplevelse til Sunny Beach.

DUF-Rejser Sunny Beach

Hos DUF-Rejser forstår vi, at det er vigtigt at hele turen ned til Sunny Beach er behagelig og uden bekymringer. Vi har arrangeret rejser til Sunny Beach i mere end 15 år, så vi ved hvordan man sikrer en god rejseoplevelse for vores mange gæster, som hvert år rejser med os hertil. Husk de gode råd til kufferten inden du begiver dig afsted på dit livs bedste ferie! 

Billund lufthavn til Sunny Beach

Hos DUF-Rejser forstår vi, at det er vigtigt at hele turen ned til Sunny Beach er behagelig og uden bekymringsfri. Vi har arrangeret rejser til Sunny Beach i mere end 15 år, så vi ved hvordan man sikrer en god rejseoplevelse for vores mange gæster, som hvert år rejser med os hertil.

Københavns lufthavn til Sunny Beach

Hvis du rejser fra Københavns Lufthavn, også kaldet Kastrup Lufthavn, så er det også ca. 2 timer og 40 minutters flyvetid du skal forvente. Københavns lufthavn er internationalt set en Europas bedste lufthavne, og selvom der er lidt større afstande der skal tilbagelægges, så er det nemt, bekvemt og enkelt at rejse herfra.

I Københavns lufthavn findes flere terminaler. Rejser du med SAS, så vil du ofte skulle tjekke ind i Terminal 3, som er terminalen du træder ind i lige efter du ankommer med tog/bus/metro. Rejser du med andre flyselskaber, så skal du oftest til Terminal 2, som er noget større og ligger forbi Terminal 3.

Ankomst til Bourgas Lufthavn

Ved ankomst til Bourgas Lufthavn, så vil du sammen med de øvrige passagerer blive hentet af en bus, når du stiger ud af flyet. Bussen tager dig og dine medrejsende til en særlig ankomstterminal, hvor I skal forbi paskontrollen, inden I kommer ud til bagagebåndet.

Bourgas Lufthavn er blevet gennemgående renoveret for få år siden, og fremstår nu som et yderst moderne anlæg, som fungerer upåklageligt.

Når du har fået din bagage udleveret (hvis denne er tilkøbt) så vil DUF-Rejsers guider stå klar til at tage imod dig, så snart du træder ud i ankomsthallen.

Transport til Sunny Beach

Vi har hos DUF-Rejser arrangeret vores egne transferbusser, som tager dig og dine venner direkte fra lufthavnen til dit hotel i Sunny Beach. Vores guider som møder dig i ankomsthallen vil fortælle dig præcis, hvilken bus du skal med. Turen til hotellet i Sunny Beach kan du forvente tager ca. 30 minutter. 

En af vores dygtige guider vil selvfølgelig følge med på bussen, hvor der vil blive givet en masse nyttig og praktisk information. Når I er kommet frem til hotellet, så vil vores guide hjælpe jer med at checke ind på hotellet, så I kommer rigtig godt i gang med ferien.

Transport til Bourgas lufthavn

Efter din forhåbentlig fantastiske ferie i Sunny Beach og det er tid til at rejse hjem, så sørger vi hos DUF-Rejser for at din hjemrejse bliver lige så gnidningsfri som din ankomst. Vi koordinerer alle de nødvendige detaljer, så du kan slappe af og nyde de sidste øjeblikke på stranden, ved poolen eller på den lokale beach-bar.

På opslagstavlen i receptionen på hotellet, såvel som i DUF-Appen, vil det blive offentliggjort hvornår transferbussen kommer og afhenter dig på hotellet, og kører dig til hotellet, så du er fremme i rette tid til flyets afgang retur mod Danmark.

 OBS. Bustransfer fra lufthavnen til hotellet i Sunny Beach (og retur) er et tilkøb, som skal tilkøbes i forbindelse med bestilling af ferien.