Vores rejsemål

Rejs med DUF og få oplevelser for livet!

Sunny Beach (Bulgarien)

Oplev det vilde Sunny Beach! Sunny Beach er stedet, der på rekordtid er blevet berømt for sine fantastiske strande, det altid gode vejr og sidst, men ikke mindst, det pulserende natteliv. DUF-Rejser velkommen til en fantastisk ungdomsrejse, som vil passe helt perfekt til vores mange gæster! 

Læs om Sunny Beach

Se hoteller & priser

Alanya (Tyrkiet)

Alanya er et af de absolut største ferieparadiser for unge i nyere tid. Med verdenskendte strande, garanti for sol og varme samt et helt fantastisk natteliv, er Alanya et sikkert hit til den vildeste ungdomsferie med DUF.

 

Læs om Alanya

Se hoteller & priser

Golden Sands (Bulgarien)

Golden Sands er vores mest intime destination, hvor man kommer helt tæt på både hinanden og guiderne, og hvor afslapning om dagen og fest om natten er opskriften på ferien! Golden Sands er ganske enkelt den perfekte destination til en ungdomsrejse!

 

Læs om Golden Sands

Se hoteller & priser

Få et tilbud

Lad os gøre arbejdet - og få en skarp pris!

Vores rejsekonsulenter har mange års erfaring med at skræddersy den perfekte ungdomsferie, så lad os gøre arbejdet for jer! Vi sammensætter et lækkert og unikt tilbud ud fra netop jeres ønsker. Er i en større gruppe der vil rejse sammen, kan i også få nogle super attraktive rabatter afhængig af hvor mange i rejser sammen. 

 

Få et tilbud

Fester & events

Det ultimative event & festprogram