Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Vores rejsemål

Rejs med DUF og få oplevelser for livet!
Beach Volley i Alanya

Sunny Beach (Bulgarien)

Oplev det vilde Sunny Beach! Sunny Beach er stedet, der på rekordtid er blevet berømt for sine fantastiske strande, det altid gode vejr og sidst, men ikke mindst, det pulserende natteliv. DUF-Rejser byder velkommen til en fantastisk ungdomsrejse, som vil passe helt perfekt til vores mange gæster! 

Læs om Sunny Beach

Se hoteller & priser

Magaluf (Mallorca)

Det er os en stor glæde at vi igen til sommeren 2024 har Magaluf som feriedestination. Magaluf ligger som bekendt på solskinsøen Mallorca, som i årtier har været et populært rejsemål for unge!

 

Læs om Magaluf

Se hoteller & priser

Ayia Napa (Cypern)

Cypern har ALT! Lækkert vejr, fantastiske strande og et natteliv der er kendt i hele verden. Cypern er vores nyeste destination, men med de tilbagemeldinger vi får fra vores gæster, kunne det meget vel gå hen at blive vores største destination meget hurtigt...

 

Læs om Cypern

Se hoteller & priser

Fester & events

Det ultimative event & festprogram

Hos DUF-Rejser har vi et fantastisk fest og eventprogram klar til dig på ferien. Der sker noget hver eneste dag, og med vores festpakker kan du spare masser af penge. Du sparer rigtig meget ved at købe en af vores festpakker hjemmefra, hvor du har mulighed for at sikre den ultimative DUF-oplevelse.