Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Strand, sol, Duf bloggen

DUF bloggen

Tips til ferien, oplevelser, aktiviteter, sjove historier og meget mere...

Velkommen til bloggen!

En sommer med DUF på vores rejsemål til Sunny Beach, Magaluf eller Ayia Napa byder på masser af sjove oplevelser og historier, som vi synes vi vil dele med jer. Derfor har har vi lavet bloggen her, hvor du både kan finde masser af inspiration til ferien og følge nogle af guider og de mange ting de oplever i løbet af en sæson.

Vi vil også bruge bloggen her til at komme med foreslag til aktiviteter og oplevelser, som måske ikke lige er en del af vores faste fest- & aktivitetesprogram, men som du måske burde overveje, når du er afsted. Det kan f.eks. være forskellige kulturelle og historiske steder, eller måske nogle gemte små perler, som strandeområder, spisesteder og andet godt...

Tips og gode råd til ferien

Du vil også kunne finde masser af tips og tricks til selve rejsen, f.eks. hvad vi anbefaler at få smidt i kufferten, og hvad der skal til for at få den ultimative ungdomsferie. De hele starter selvfølgelig med din festpakke og dit VIP-kort, men når det er på plads, så er der mange ting du selv kan forberede, for at få mest muligt ud af ferien sydpå.

Vi vil altid gerne have tips og idéer til nye indlæg på bloggen, så endelig bare smid os en besked på info@duf-rejser, hvis du har et emne du synes vi skal tage op.

Vi glæder os til endnu en fantastisk sæson med jer alle sammen!

De bedste hilsner fra alle os hos DUF