AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Strand, sol, Duf bloggen

EN DAG SOM DUF GUIDE

08.05.2018 - Skrevet af Camilla V

DER ER INGEN SOM DUF

Alle der har rejst med DUF-rejser har i løbet af deres ferie mødt de skønne DUF-guider. De står klar i lufthavnen med brede smil, åbne arm og klar til at tage imod dig. Måske er du en af dem, der har overvejet at tage på guideskole, for at blive DUF-guideeller har du måske bare tænkt over, hvad guiderne laver i løbet af en dag - og det kan du få svar på lige her!
 
At være guide er noget af det fedeste i verden. Du får lov til at komme sydpå, leve under sydens sol og arbejde side om side med palmerne - men det er ikke kun sjov og ballade, det er hårdt arbejde, som er helt vildt sjovt!

DUF GUIDE

DEN VIGTIGSTE OPGAVE

Guidernes vigtigste opgave er at sørge for, at gæsterne ikke mangler noget og får den bedste ferie i hele deres liv. Vi står klar på alle ankomst dage i lufthavnen, hvor der er sørget for busser, som skal transportere dig sikkert og hurtigt frem til hotellet. Her byder vi alle gæster velkommen og sikre os, at du kommer med den rigtige bus. På busturen vil guiden sidde forrest i bussen og give informationer omkring rejsedestinationen samt ugens vilde party-program.

Dernæst har guiderne til ansvar at afholde et velkomstmøde, hvor alle gæsterne kan møde hinanden og ikke mindst guiderne. Her vil alle guiderne blive præsenteret og de vil præsentere ugens program - Hvad du kan lave på din ferie, hvor de fede steder ligger og hvad du ikke må gå glip af, vil de kunne fortælle dig alt om.

OM DAGEN

Om morgenen er guidernes ypperste job at sørge for, at du er kommet godt hjem, kommer "tidligt" op og får noget ud af dagen på din ferie. Så ved formiddagstid kommer guiderne rundt på hotelværelserne, hvor de banker på og gerne vil komme et smut indenfor - lad dem, det er simpelthen så hyggeligt! Her tager de en snak om gårdagens fest og sikre sig, at alle er kommet godt hjem. Derudover kan snakken også falde på, hvad dagen kommer til at bringe af sjove oplevelser.
 
I løbet af dagens varmeste tider, når du helt sikkert ligger og flasker dig ved poolen og nyder solen og nogle kolde drinks, vil du altid kunne finde DUF-trøjen rundt omkring på hotellet. Guiderne står til rådighed for at hjælpe, hvis du skulle have problemer eller bare ønsker at hygge og lave noget sjovt!
 

DUF Guide

Arrangements

Derudover er DUF-guiderne også altid med på vores events og arrangementer i løbet af ugen. De vil være med på bådturen, til skumfesten og til alle festerne om aften. Her er deres største job, at sørger for, at alt går som nemt som muligt og sikre sig, at du har den vildeste aften af dit liv. Du vil kunne se dem på baren, danse "like there´s no tomorrow", synge af lungerens kraft og ellers lave lidt sjove indslag i løbet af aften. Når eventet er slutter, er natten stadig ung, så vi skriver videre, og ender altid tilbage på Den Glade Viking (i Sunny Beach) og på "Solsidan" (Ayia Napa),  Eller på BCM i (Magaluf) hvor du vil kunne feste med dem og andre festglade gæster hele natten.
 

DUF-guiderne er væk hjemmefra hele sommeren, hvor de arbejder benhårdt morgen til nat hver dag, for at sikre sig, at DU får dit livs bedste ferie. Vi har, uden tvivl, Danmarks bedste guider - og de glæder sig SÅ meget til at byde dig velkommen til en legendarisk sommer!

Om Camilla V.

Camilla har været afsted med DUF-Rejser i 2 sæsoner og har arbejdet som ungdomsguide i Bulgarien i flere år inden da. Hvis der er nogen der kender til det at væreungdomsguide, så er Camilla den rette at spørge til råds!