Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

VIL DU VÆRE GUIDE FOR DUF i 2024?
Vi er på udkig efter de bedste guider til sommeren 2024

 

 

JOBBET SOM DUF GUIDE

Dine arbejdsopgaver som ungdomsguide er alt fra at arrangere og afholde fester og events, samt mere traditionelle guideopgaver såsom at tage imod gæsterne i lufthavnen og holde velkomstmøder på en ungdommelig og festlig måde. Generelt er dine opgaver centreret om, at have det sjovt med gæsterne, så de får en ferie med DUF-Rejser de aldrig glemmer.

Det er et meget socialt og hårdt krævende job, hvor man stort set 24/7 omgås med mange forskellige mennesker og personligheder. Det betyder også at du får en masse bekendtskaber, oplevelser og venner for livet. Det er derfor vigtigt, at man som DUF guide er udadvendt, har et ekstra gear og interesserer sig for andre mennesker. Da jobbet som ungdomsguide er ganske udfordrende, foretrækker vi at vores guider har relevant erfaring, helst fra rejsebranchen, eller gennemgået en guideskole.

ANSØG OM JOB

Hvis du er interesseret i at arbejde for DUF-Rejser til sommer, og blive en del af vores engagerede team af fantastiske unge? Så tøv ikke med at kontakte os!

Send dit CV og ansøgning til vores HR ansvarlige Lukas Holst på:

lh@mltravel.dk

Ved spørgsmål eller andet kan Lukas kontaktes på mail eller på tlf. +45 70 26 72 77 

UTOPIA GUIDESKOLE

Vi rekrutterer som udgangspunkt alle vores guider fra Utopia Guideskole. Vi anbefaler Utopia Guideskole, som vi har tæt samarbejde med. Utopia Guideskole er en seriøs, uafhængig og intensiv 5 ugers guideuddannelse som afholdes på Mallorca. 

Vi ved fra erfaring, at guider uddannet på Utopia Guideskole, som har været på ungdoms-modullet dernede holder et højt niveau, da vi hos DUF selv underviser dernede, og dermed er i stand til at klare jobbet som DUF-Guide hos os.

Drømmer du om at blive en af vores næste guider og komme på guideskole, har vi hos DUF sørger for at du kan spare yderligere 2000 kr på dit ophold, ved brug af rabatkoden: DUF2024.

 

 

"Din uddannelse på Utopia har en varighed af 4 til 5 uger, og afholdes enten på Mallorca, eller på deres skole på alperne

På Utopia Guideschool lærer vi dig blandt andet at slippe den nervøsitet som opstår hos mange, når man skal stå foran en større forsamling og præstere. Tiden på skolen handler meget om personlig udvikling, kropssprog, førstehåndsindtryk, personlig branding og meget mere. En stor del af undervisningen består naturligvis også af de mange forskellige praktiske arbejdsopgaver, du har som guide.

Tag din uddannelse fra Utopia og få de bedste forudsætninger for et spændende og udfordrende job i rejsebranchen".

 

Det siger tidligere guider om jobbet som ungdomsguide

 

Celine W - Guide Sunny Beach 2019, Sunny Beach 2020

Jeg elsker livet som guide hos DUF-Rejser! Alle de oplevelser og mennesker man møder på sin vej, gør det til den mest fantastiske oplevelse. Jeg vil derfor klart anbefale til alle jeg kender at blive guide hos DUF-Rejser og få sit livs fedeste sommer som rejseguide!

 

Nicholas H - Guide Alanya 2017, Alanya 2018, Golden Sands 2019 Sunny Beach 2020

At blive duf-guide hos DUF-Rejser er en af de bedste beslutninger jeg har taget i mit liv! Ikke nok med at man får oplevelser og venskaber får livet, så har man altså også muligheden for at få en fod inde i verdens fedeste branche, nemlig rejsebranchen og starte karriere. Jeg vil derfor anbefale alle som drømmer om at blive guide og efterfølgende rejsebranchen, at tage på Utopia Guideskole og efterfølgende ud for DUF-Rejser! Det kommer du ALDRIG til at fortryde! 

 

Cathrine H - Guide Magaluf 2019

En drøm blev til virkelighed, da jeg endelig træk i DUF uniformen og blev ungdomsguide hos verdens fedeste rejseselskab. Jeg havde efter at rejst med DUF-Rejser adskillige gange, endelig taget mig sammen og taget på Utopia Guideskole for at blive guide hos DUF. Guideskolen var over alle mine forventninger, og efter 5 ugers forløb, kunne jeg brændende sige ja tak til at blive guide hos DUF-Rejser, hvilket VAR OG ER MIN BEDSTE BESLUTNING TIL DATO! Vi ses til sommer!

 

Charlie – Guide 2016, 2017, 2018, 2019 Golden Sands.

Arbejdet som guide for DUF-Rejser er virkelig en oplevelse for livet. Arbejdet som rejseguide er ikke et arbejde men en livsstil, det er derfor jeg har været afsted 4 gange, af den simple årsag jeg ikke kan undvære det. Jeg har igennem mine år som guide opbygget et særligt forhold til mange gæster, som efterfølgende er blevet rigtige gode venner.

Derfor vil jeg anbefalede alle, der går med en drøm om at blive guide at springe ud i det. Utopia guideskole har været en vigtigt del af min guide uddannelse. Det var her jeg virkelig fik smag for jobbet som guide. Derudover så giver det også masser af personlig udvikling!

 

Dennis – Guide 2019 Golden Sands

Jeg har tidligere rejst med DUF-Rejser 3 gange. Det har virkeligt været en ferie hvor jeg har lært alle guiderne at kende. Derfor efter min 3 ferie, besluttede jeg mig for at det var tid til selv at blive guide. Jeg ville nemlig gerne give alle de gode oplevelser jeg selv havde fået videre.
Hvis du som jeg ønsker at give den bedste service, så vil jeg anbefale jer Utopia guideskole, således at du er klar til at yde den bedste service.

 

Andreas – Guide 2019 Golden Sands

 Jobbet som DUF guide giver dig mulighed for at yde noget udover det sædvanlige. Det er her at du har mulighed for at lære dine gæster på en helt anderledes måde. Jobbet som rejseguide er både sjovt, spædende og udfordrerne. Det er det som gør jobbet som rejseguide helt speciel. Det er også årsagen til at jeg endnu en gang har besluttet at tage af sted til sommer.