VIL DU VÆRE GUIDE FOR DUF i 2020?
Vi er på udkig efter de bedste guider til sommeren 2020

 

JOBBET SOM DUF GUIDE

Dine arbejdsopgaver som ungdomsguide er alt fra at arrangere og afholde fester og events, samt mere traditionelle guideopgaver såsom at tage imod gæsterne i lufthavnen og holde velkomstmøder på en ungdommelig og festlig måde. Generelt er dine opgaver centreret om, at have det sjovt med gæsterne, så de får en ferie med DUF-Rejser de aldrig glemmer.

Det er et meget socialt og hårdt krævende job, hvor man stort set 24/7 omgås med mange forskellige mennesker og personligheder. Det betyder også at du får en masse bekendtskaber, oplevelser og venner for livet. Det er derfor vigtigt, at man som DUF guide er udadvendt, har et ekstra gear og interesserer sig for andre mennesker. Da jobbet som ungdomsguide er ganske udfordrende, foretrækker vi at vores guider har relevant erfaring, helst fra rejsebranchen, eller gennemgået en guideskole.

ANSØG OM JOB

Hvis du er interesseret i at arbejde for DUF-Rejser til sommer, og blive en del af vores engagerede team af fantastiske unge? Så tøv ikke med at kontakte os!

Send dit CV og ansøgning til vores HR ansvarlige Nicholas Holst på:

nh@bkm-travel.com

Ved spørgsmål eller andet kan Nicholas kontaktes på mail eller på tlf. +45 70 26 72 77 

UTOPIA GUIDESKOLE

Vi rekrutterer som udgangspunkt vores guider fra Utopia Guideskole. Vi anbefaler Utopia Guideskole, som vi har tæt samarbejde med. Utopia Guideskole er en seriøs, uafhængig og intensiv 5 ugers guideuddannelse som afholdes på Mallorca. 

Vi ved fra erfaring, at guider uddannet på Utopia Guideskole, som har været på ungdoms-modullet dernede holder et højt niveau, da vi hos DUF selv underviser dernede, og dermed er i stand til at klare jobbet som DUF-Guide hos os.

Drømmer du om at blive en af vores næste guider og komme på guideskole, har vi hos DUF sørger for at du kan spare yderligere 2000 kr på dit ophold, ved brug af rabatkoden: DUF2020.

 

 

"Din uddannelse på Utopia har en varighed af 4 til 5 uger, og afholdes enten på Mallorca, eller på vores skole i alperne

På Utopia Guideschool lærer vi dig blandt andet at slippe den nervøsitet som opstår hos mange, når man skal stå foran en større forsamling og præstere. Tiden på skolen handler meget om personlig udvikling, kropssprog, førstehåndsindtryk, personlig branding og meget mere. En stor del af undervisningen består naturligvis også af de mange forskellige praktiske arbejdsopgaver, du har som guide.

Tag din uddannelse fra Utopia og få de bedste forudsætninger for et spændende og udfordrende job i rejsebranchen".