Vil du være DUF guide i 2020?

Vi er nemlig på udkig efter de bedste guider til sommeren

JOBBET SOM DUF GUIDE

At arbejde som ungdomsguide for DUF-Rejser er en oplevelse for livet! Ikke nok med at det er spændende og sjovt, så er det også et job hvor ingen dage er ens. Som ungdomsguide hos DUF er du vores ansigt udadtil, og den person som sørger for, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse.  

Dine arbejdsopgaver som ungdomsguide er alt fra at arrangere og afholde fester og events, samt mere traditionelle guideopgaver såsom at tage imod gæsterne i lufthavnen og holde velkomstmøder på en ungdommelig og festlig måde. Generelt er dine opgaver centreret om, at have det sjovt med gæsterne, så de får en ferie med DUF-Rejser de aldrig glemmer.

Det er et meget socialt og hårdt krævende job, hvor man stort set 24/7 omgås med mange forskellige mennesker og personligheder. Det betyder også at du får en masse bekendtskaber, oplevelser og venner for livet. Det er derfor vigtigt, at man som DUF guide er udadvendt, har et ekstra gear og interesserer sig for andre mennesker. Da jobbet som ungdomsguide er ganske udfordrende, foretrækker vi at vores guider har relevant erfaring, helst fra rejsebranchen, eller gennemgået en guideskole.

DUF guider i vandkanten

 

UTOPIA GUIDESKOLE

Vi rekrutterer som udgangspunkt vores guider fra Utopia Guideskole. Vi anbefaler Utopia Guideskole, som vi har tæt samarbejde med. Utopia Guideskole er en seriøs, uafhængig og intensiv 5 ugers guideuddannelse som afholdes på Mallorca. 

Vi ved fra erfaring, at guider uddannet på Utopia Guideskole, som har været på ungdoms-modullet dernede holder et højt niveau, da vi hos DUF selv underviser dernede, og dermed er i stand til at klare jobbet som DUF-Guide hos os.

Drømmer du om at blive en af vores næste guider og komme på guideskole, har vi hos DUF sørger for at du kan spare yderligere 2000 kr på dit ophold, ved brug af rabatkoden DUF2020

BESØG UTOPIA GUIDESKOLE - KLIK HER

Hvis du er interesseret i at arbejde for DUF-Rejser til sommer, og blive en del af vores engagerede team af fantastiske unge? Så tøv ikke med at kontakte os!

Send dit CV og ansøgning til vores HR ansvarlige Nicholas Holst på nh@bkm-travel.com

- Ved spørgsmål eller andet kan Nicholas kontaktes på mail eller på tlf. +45 70 26 72 77