Vil du være DUF guide?

Vi er altid på udkig efter dygtige guider

Sommersæsonen er lige rundt om hjørnet, og vi er i fuld gang med at rekruttere guider til vores 3 destinationer: Sunny Beach, Golden Sands & Alanya til sommeren 2018!

JOBBET SOM DUF GUIDE

At arbejde som ungdomsguide for DUF-Rejser er spændende og sjovt, men også et meget krævende job hvor ingen dage er ens. Som DUF guide er du vores ansigt udadtil, og den person som gæsterne henvender sig til for at få hjælp eller svar på eventuelle spørgsmål. Dine arbejdsopgaver indebærer blandt andet at du skal tage imod gæsterne i lufthavnen, holde velkomstmøder, arrangere aktiviteter/udflugter og generelt bare sørge for at have det sjovt med gæsterne, så de får en ferie med DUF-Rejser de aldrig glemmer.

Det er et meget socialt krævende job, hvor man konstant omgås med mange forskellige mennesker og personligheder. Det betyder også at du får en masse bekendtskaber og venner for livet. Det er derfor vigtigt at man som DUF guide er udadvendt, ansvarsfuld og servideminded. Da jobbet som guide er ganske udfordrende, så kræver vi at alle vores guider har gennemfået en guideskole.

 

UTOPIA GUIDESKOLE

Vi stiller som et krav til vores guider, at de alle har gennemgået en guideuddannelse. Vi anbefaler Utopia Guideskole, som vi har tæt samarbejde med. Utopia Guideskole er en seriøs, uafhængig og intensiv 4 ugers guideuddannelse som afholdes på Mallorca. 

Vi ved fra erfaring at guider uddannet på Utopia Guideskole holder et højt niveau, og efter endt uddannelse har kompetencerne til at klare jobbet som DUF guide.

Vi kommer ned på Utopia Guideskole i slutningen af uddannelsen, hvor vi holder en virksomhedspræsentation med efterfølgende jobsamtaler. Vi ansætter ca. 80% af vores guider direkte fra Utopia Guideskole. 

BESØG UTOPIA GUIDESKOLE - KLIK HER

Så er du interesseret i at arbejde for DUF-Rejser og blive en del af vores engagaerede team af fantastiske unge? Så er det nu du skal slå til inden det er for sent!

Ved eventuelle spørgsmål er du/I hjertligt velkommen til at kontakte vores produktchef Andreas Andersen direkte på Andreas@duf-rejser.dk