Vil du være DUF guide?

Vi er altid på udkig efter dygtige guider

JOBBET SOM DUF GUIDE

At arbejde som ungdomsguide for DUF-Rejser er en oplevelse for livet! Ikke nok med at det er spændende og sjovt, så er det også et meget krævende job hvor ingen dage er ens. Som DUF Guide er du vores ansigt udadtil, og den person som sørger for, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse. Du vil som guide hos DUF være den som gæsterne henvender sig til for at få hjælp eller svar på eventuelle spørgsmål.

Dine arbejdsopgaver som ungdomsguide indebærer blandt andet, at du skal arrangere og afholde fester og events, samt mere traditionellle opgaver såsom at tage imod gæsterne i lufthavnen og holde velkomstmøder. Generelt er dine opgaver centreret om, at have det sjovt med gæsterne, så de får en ferie med DUF-Rejser de aldrig glemmer.

Det er et meget socialt og hårdt krævende job, hvor man stort set 24/7 omgås med mange forskellige mennesker og personligheder. Det betyder også at du får en masse bekendtskaber, oplevelser og venner for livet. Det er derfor vigtigt, at man som DUF guide er udadvendt, har et ekstra gear og er servideminded. Da jobbet som ungdomsguide er ganske udfordrende, anbefaler vi at vores guider har gennemfået en guideskole eller har erfaring fra rejsebranchen eller lignende stillinger.

DUF guider i vandkanten

 

UTOPIA GUIDESKOLE

Vi rekrutterer som udgangspunkt vores guider fra Utopia Guideskole. Vi anbefaler Utopia Guideskole, som vi har tæt samarbejde med. Utopia Guideskole er en seriøs, uafhængig og intensiv 5 ugers guideuddannelse som afholdes på Mallorca. 

Vi ved fra erfaring, at guider uddannet på Utopia Guideskole, som har været på ungdomsmodullet holder et højt niveau, og efter endt uddannelse har kompetencerne til at klare jobbet som DUF guide.

BESØG UTOPIA GUIDESKOLE - KLIK HER

Så er du interesseret i at arbejde for DUF-Rejser til sommer, og blive en del af vores engagaerede team af fantastiske unge? Så tøv ikke med at kontakte os!

Send dit CV og ansøgning til vores HR ansvarlig Nicholas Holst på nh@bkm-travel.com

- Ved spørgsmål eller andet kan Nicholas kontaktes på mail eller på tlf. +45 70 267 277