TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Strand, sol, Duf bloggen

Danske Barer i Ayia Napa

11.10.2023 - Skrevet af Tobias H. 

Hvor tager Danskere i byen i Ayia Napa?

Danskere i Ayia Napa er der massere af. Fælles for alle sammen, så søger vi mod andre danskere når vi tager i byen på Cypern. Ayia Napa er begunstiget af at have hele 3 barer som er proppet med danskere. Hvad der er essentielt for at man kan kalde det en "Dansker-bar", er at man fyrer op for danske bangers hele natten lang. Nogle af barerne er selvfølgelig mere kontinuerlige i deres forbrug af danske hitmagere som Gilli, Topgunn, Tobias Rahim, Tessa og så gar gode gamle Rasmus Seebach, men det kan vi lige vende tilbage til. 

Vi vil give dig en grundig gennemgang af hvad de 3 forskellige barer kan og hvorfor de er et besøg værd. 

Ayia Napa Cypern

SOLSIDAN ayia napa

"Solsidan" er svensk for Solsiden. Det er en dansk/skandinavisk bar hvor man mixer det skandinaviske og floor er brændtvarmt.

Solsidan blev helt renoveret i 2023 og er derfor den nyeste og den lækreste af alle danske barer i Ayia Napa. Alle bartendere er skandinaviske og har været igennem barskolen og er derfor yderst kompetente og super hurtige til at få serveret din favorit drinks. De er altid rigeligt med bartendere på og det efterlader et indtryk af at man er på en professionel bar og med høj effektivitet. 

Det er varmt i Ayia Napa, også om aftenen! Hele sommeren søgte vores gæster "tilflugt" i den altid nedkølede bar. De sparer ikke på A/C'en og du kan nyde dine drinks indedøre hele aftenen. 

Vi har et stærkt samarbejde med Solsidan og de yder altid formidabel service overfor vores gæster. Dette er også den eneste danske bar, hvor der ikke betales entré, undtaget ved koncerter og særskilte begivenheder, men det kan du dog komme uden om med vores VIP-kort. Det er også den eneste danske bar hvor vores VIP-kort giver tilbud og rabatter i baren hele natten!

Så ligger tequilaen stadig og kilder lidt fra forfesten, men et floor er yderst tiltrængt til at forbrænde de tungeste procenter, så kan Solsidans bar holde dig kørende hele natten.

Ambassaden Ayia Napa

Ved Square, når man kommer direkte fra rundkørslen ved Hard Rock Café, så er en af de første barer du møder, Ambassaden. Det er dansk, det er 2 etager og det er super nice. Her kører festen D.A.U.D.A og det er med dansk musak i ud af de sorte kasser. Festen er lidt mere afdæmpet her og floor er ikke ligeså aktivt som på Solsidan, men stemningen er god og der fuld fart over fæltet. 

På Ambassaden kan du til gengæld få noget så genialt som Vandpibe på terrassen, noget som du ikke kan på nogen af de andre barer. Det er lækkert og gør også Ambassaden til den lidt mere chill bar den nu. Dog er det en stor bar med plads til lidt af det hele. 

Der er dog et par ting der taler imod Ambassaden. Man skal betale entré, der bliver mixet lidt flere nationaliteter ind i baren end på de andre danske barer og det vrimler med promoters op og ned af gaden. Desuden har vi ikke et samarbejde med ambassaden og du får derfor ikke noget ud af vores VIP-kort på denne bar. Det er en fed bar, 100%, men man skal også kunne abstrahere fra ovenstående.

Grabbarna grus Ayia napa

Selvom man godt kan finde danskere her, så er det nok mere en svensk en dansk bar. Der er gang i den, det er en lækker åben bar med stor aktivitet på floor. Det er ikke så ofte de danske vibes rammer her. Den ligger lidt afsides ift. de andre to barer og derfor skal man vide hvor den er. Tager man op i det område den ligger i, så er det kun for at tage på Grabbarna Grus, for der ligger absolut intet andet, som har åbent så sent.

Grabbarna Grus åbner lidt sent, først omkring 23:00 og lukker allerede 2:30. Det er kort åbningstid for en bar kun for skandinavere, men ikke desto mindre har den eksisteret i snart flere årtier og lever derfor godt på sit ry og rygte i skandinavien.

Ayia Napa Cypern strand

Danske Natklubber i Ayia Napa

Der er ingen decideret danske natklubber. Det er kun barerne du finder med danskere, som kun har åbent til 2:30, efterfølgende skal min finde sig i at dele natklubberne med alle de andre nationaliteter som også er på ferie i Ayia Napa. Skal man have dansk musik og dansk fest, så skal man på en af de 3 ovennævnte barer inden lukketid, for at få mest dansk for pengene.

Vi har også flere barer vi har et stærkt samarbejde med. De får en liste med danske bangers af vores guider og derfor vil det ikke være utænkeligt at Kesi brager igennem på anlægget på bl.a. Titanic og Hollywood.

Læs mere om Nattelivet i Ayia Napa Her

Om Tobias H.

Tobias Har haft 4 sæsoner som DUF-Guide. Den seneste sommer var han Destinationschef i Ayia Napa og er derfor mere end vel vidende om. hvad Ayia Napa er for en størrelse. Hvis du vil vide mere om Ayia Napa og hvad denne fantastiske festdestination kan, så tøv ikke med at kontakte os og Tobias vil gladeligt besvare alle jeres spørgsmål.