Ofte stillede spørgsmål / FAQ

Her er en oversigt over de spørgsmål, som vores gæster ofte stiller os i forbindelse med deres rejse. Hvis du ikke finder dit svar her på siden skal du være velkommen til at ringe til os, skrive på online-chatten eller på info@duf-rejser.dk.

Hvordan foregår betalingen?

Når du bestiller din rejse med DUF-Rejser kan du enten betale hele beløbet på en gang eller dele betalingen op i tre dele. Du behøver altså ikke at betale hele beløbet direkte efter din bestilling. Når du bestiller din ferie med DUF-Rejser, kan du betale enten online via kreditkort, eller du kan betale via et elektronisk girokort (FI-kort).

VORES BETALINGSORDNING

1. rate. Første indbetaling, også kaldet 1. rate. Fra du/i har foretaget bestillingen, har i 5 dage til at indbetale et depositum på KUN 1.000 kr. per person. 

2. rate. Anden indbetaling, også kaldet 2. rate betales senest 90 dage inden afrejsen og er på yderligere kun 1.000 kr. per person.

3. rate. Tredje indbetaling også kaldet 3. rate betales senest 60 dage inden afrejsen, og er restbeløbet.

BETALINGEN

Når du/I har foretaget bestillingen får i direkte et rejsebevis tilsendt på den opgivne mail. Her står al information om rejsen, de rejsende, eventuelle tilvalg, samt bookingnummer og betalingsinformation. I får til og med et login til jeres eget kundecenter online, hvor I kan betale og se rejsen. 

I kan betale via det vedhæftede Giro-Indbetalingskort på rejsebeviset, eller med kreditkort online i jeres personlige kundecenter. 

Vi ser frem imod at byde jer velkommen til sommer!

Poolparty Alanya

Flybilletten

Du får ikke andre flybilletter end det rejsebevis(E-Ticket) som du modtager på mail efter bestilling. Dette gælder som jeres flybillet. 

Du modtager altså ikke nogle seperate flybilletter, men bruger dit/jeres rejsebevis til at checke-in i lufthavnen. Alt foregår nemlig elektronisk, og du tjekker derfor ind i lufthavnen med dit gyldige pas og dit booking nummer, som står anført på rejsebeviset.

Bemærk, at det ikke er muligt at checke in hjemmefra - det kan kun gøres i lufthavnen ved check-in skranken. 

Hvor meget bagage må jeg tage?

Hos DUF-Rejser er bagage ikke inkluderet i prisen. Ved køb af bagage må du medbringe mellem 20 og 23 kg. i din kuffert, og mellem 7 til 10 kg i håndbagagen. Præcis hvor meget du må medbringe på netop din rejse står angivet på jeres rejsebevis, som I får i forbindelse med bestilling af rejsen.

Kan man købe VIP-Kort og Festpakkerne på destinationen?

Ja, det er absolut muligt, men i skal være opmærksomme på at prisen vil være noget højere på destinationen. I sparer ca. 20-30% ved at tilkøbe det hjemmefra. 

Hvornår skal man være i lufthavnen?

I skal altid være i Lufthavnen til check-in 2 timer før afgang. Altså 2 timer før det tidspunkt, som står på dit rejsebevis (gælder både udrejse og hjemrejse).

Hvis I har tilkøbt transfer, så vil vores guider informere jer om opsamlingstidspunktet på hotellet ca. 1 dag inden hjemrejsen.Har i ikke tilkøbt transfer, så er det jeres eget ansvar at indfinde jer på lufthavnen 2 timer før afrejse. 

Kan man få grupperabat?

Ja, det kan i. Hvis I er en gruppe på mindst 8 personer. Hvis i er over 8 personer så specialsyer vi et gruppetilbud til jer, som passer til jeres ønsker. Udfyld formularen under "tilbud", så får i et unikt tilbud baseret på jeres ønsker til rejsen.

Hvor gammel skal man være?

For at rejse med DUF-rejser skal du som minimum være fyldt 16 år. Er du under 18 år skal du dog sammen med dine forældre udfylde en "under 18 erklæring". Denne skal scannes ind og sendes til os på e-mail til addressen info@duf-rejser.dk