Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Strand, sol, Duf bloggen

Dagsaktiviteter i Sunny Beach

12.06.2018 -  Skrevet af Camilla V.

 Oplevelser i Sunny Beach

Når vi snakker om Sunny Beach, kommer vi ikke udenom, at det anses som festens mekka og det oftest er fest og farver man tænker på, når man hører ordene ”Sunny Beach”. Men kan det virkelig passe, at byen ikke har mere at byde på end diskoteker og alkohol i lange baner? NEJ! Det kan det bestemt ikke. Sunny Beach har meget mere at byde på – og hvis du læser videre her, vil jeg næsten garanterer, at du vil blive overrasker over, hvor meget der er at lave!
 

Vind i håret & rockstar-briller på  

Bulgarien er bl.a. kendt for deres smykke sandstrande langs det krystalblå hav og Sunny Beach er ingen undtagelse. Så det er selvfølgelig oplagt at bruge nogle timer under solen på stranden, hvor du får vind i håret og kan tage en dukkert, når det bliver for varmt. Derudover er der mulighed for at spille Volleyball på stranden, så du samtidig få forbrændt lidt kalorier, mens du har det sjovt.
Hvis du er til lidt mere vind i håret og rockstar-brillerne på, så er der oseaner af forskellige vandaktiviteter, som du kan kaste dig ud i, som med sikkerhed vil give grinekramper i maven.
Vil du kombinere vand, sjov og kilden i maven endnu mere, så kan du tage ud forbi et vandland. Der er både et lidt mindre vandland i udkanten af Sunny Beach og ellers kan man tage en gratis bus ud til et større vandland, som ligger ca. 15 minutters kørsel fra Sunny, hvor man snildt kan få en masse sjove timer til at gå – du kan altid spørger en af dine DUF-guider, så kan de være behjælpelig med dette.

Poolparty I Golden Sands
 

Kultur og hygge

Måske er du en af dem, som godt kan lide at være lidt kulturel på din ferie og (overraskende, I know!) kan den interesse også blive opfyldt i Sunny Beach – eller rettere i nabobyen Nesebar. Nesebar er verdens hyggeligst lille landsby, hvor der findes gamle bygninger, en fantastisk smuk havn og små gader og stræder hvor forskellige skatte gemmes. Midt i byen er der en gammel og yderst elegant lille kirke, som du kan komme ind og besøge, hvorefter det ville være oplagt at finde en is og gå en tur langs havnen.
Nesebar er helt klart også en oplevelse værd om aftenen, inden du skal med til vores fest og fyrer op for den lede bas-arm, hvor havnen er lyst op af månen og hvor du langs vandet kan finde de dejligste spisesteder, især hvis du er til skalddyr, er Nesebar stedet.
Det er samtidig en superhyggelig måde, hvorpå man kan komme til Nesebar. Selvfølgelig kan man tage en taxa, som ikke koster så meget (især hvis du er god til at forhandle lidt), men ellers kan jeg anbefale, at man finder et af de små toge, som kører fra Sunny Beach og får en skøn og flot køretur ud til Nesebar.
 

Restauranter 

Under varmens hede, skal man selvfølgelig huske at få mad og drikke, og hvorfor ikke vælge det lækre, når man er på ferie? I Sunny Beach er der næsten alt slags mad at finde. En kort gåtur fra Den Glade Viking, kan man finde den danske restaurant ”H.C. Andersen”, så hvis du savner mors frikadeller eller en lækker hakkebøf med sovs og kartofler – så frygt ej, det findes også her! Derudover kan du inde italiensk, mexicansk, græsk og meget andet dejligt mad, til næsten ingen penge. Især kan du her drage fordel af DUF VIP-kortet, hvis du vil spise lækkert og spare endnu flere penge. Derudover er der også verdenskendte kæder (som er perfekte imod eventuelle tømmermænd) såsom McDonald´s, Subway og KFC.
 

Skumfest/Bådtur 

Men hey, vi mangler da to af de vigtigste og bedste oplevelser, som man kan give sig selv i Sunny Beach. Vi har ikke kun vores famøse DUF-fester om aftenen, men vi har altså også to i løbet af dagene. Derfor kan du komme med på en bådtur, som jeg lover dig for, du aldrig vil glemme. Båden har flere etager, masser af alkohol, superdejlige mennesker og en masse lege og lækre ting der sker undervejs – og alt imens du flyder rundt på det smukkeste blå hav, hvor du også kan få en dukkert!
En anden vigtig ting, som man ikke må snyde sig selv for, er skumfesten. Det bliver afholdt helt nede ved stranden, i de vildeste og mest idylliske omgivelser, hvor der ikke mangler noget. Der er skum for alle pengene, en pool midt i det hele og barer med lækre drinks. I løbet af timerne vil der være skæg og ballade, så der vil ikke blive et kedeligt øjeblik!
 
Jeg håber, at du er blevet lidt klogere (og helt sikkert også overraskeret, ikke?) på hvor meget Sunny Beach egentlig har at byde på!
Så hvad venter du på? Afsted med dig ;-) Og rigtig god fornøjelse!

Skumfest i Golden Sands

Om Camilla V.

Camilla har været afsted med DUF-Rejser i 2 sæsoner og har arbejdet som ungdomsguide i Bulgarien i flere år inden da. Hvis der er nogen der kender til det at væreungdomsguide, så er Camilla den rette at spørge til råds!