AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Strand, sol, Duf bloggen

NATTELIVET I Magaluf

17.10.2023 - Skrevet af Johanne B. 

Magaluf natteliv i verdensklasse

Er du klar til at male byen rød og danse natten lang under den stjerneklare himmel? Magaluf, det ultimative festparadis på solskinsøen Mallorca, er hvor hjertet af nattelivet banker højest og vildest. Hvis du er ung, energisk og leder efter en uforglemmelig aften i byen, så er dette destinationen! Så tag dit hotteste outfit på(Men ikke for hot, for på Mallorca er det altid varmt), og lad os bestige Magalufs episke natteliv.

Viking Magaluf

Først på vores liste er den legendariske vikingeklub. Forbered dig på en sublim aften, der er intet mindre end fremragende. Forestil dig dette: Neonlys, drinks i lange baner, pumpende musik og en flok festivrige mennesker. Det er en oplevelse, der får dig til at råbe ”SALUT”.
Viking er kendt for sin hyggelige atmosfære med mulighed for drinks og musik på terrassen hele natten lang. Dj’s der holder dansegulvet i live til morgensolen, kaster lys i Magalufs gader.

Pepes Bodega Magaluf

Hvis du leder efter noget lidt mere intimt, er Pepes Bodega den skjulte perle, du har ledt længe efter. Gemt væk fra hovedgaden tilbyder dette charmerende sted fest i Abestemning, der er perfekt til at smide trøjen og få nye venner i svedige omgivelser.
Personalet fyrer op for den vildeste fest! Hvis du ikke kommer til at kende Pepes Bodega på baggrund af omgivelserne, så gør du det hvert fald på grund af personalet. De er ikke blege for at sætte gang i den vilde stemning. Bliv ikke overrasket, hvis baren er fyldt med gæster der danser frem for drinks. Her må og kan du ALT!

Oceans  - Fest i hjertet af Magaluf

Magaluf handler ikke kun om at køre ”cervesas” ned natten lang, det handler også om at omfavne den fantastiske Middelhavskyst. Mens solen går ned over horisonten, forvandler Oceans sig til et fængslende dansegulv under stjernerne. DJ’en læser crowded og holder energiniveauet skyhøjt. Og hvis du nogensinde har brug for et pusterum, så skal du bare gå udenfor og mærke den kølige havbrise mod din hud. Det er en oplevelse, der er svær at sætte ord på, du skal være der.

BCM Magaluf

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi BCM, den største af alle i Magalufs natteliv. Denne superklub er et atomkræftværk af af fabelagtige fester. BCM er så massiv, at den kan rumme over 4.000 festdeltagere, og den kan prale af et af verdens mest avanceret lyd- og lyssystemer, der vil blæse dig bagover.
Internationale gigantiske DJ's besøger BCM ugentligt, hvilket gør det obligatorisk for elskere af EDM-house at besøge dette gigantium. Energien indeni er elektrisk, og festen stopper aldrig. Uanset om du pumper basarmen til de nyeste EDM-hits eller nipper til en cocktail med paraply, så leverer BCM en uforglemmelig aften, der får dig til at gå til instagram og dele hver eneste manøvre på klubben.

Magalufs natteliv er en hvirvelvind af spænding, musik og lækre cocktails. Uanset om du fester i ”Bar-kass”, nipper til cocktails ved stranden eller viber natten lang på BCM, tilbyder Magaluf natlige udflugter som ingen anden. Så pak din indre festabe ned i kufferten og gør dig klar til en utrolig rejse ind i hjertet af Magalufs summende natteliv. Det er et sted, hvor minder skabes, venskabelige bånd knyttes, og festen holder døgnåbent! Hæv dit glas, råb ”Salut” og tag på ferien du aldrig vil hjem fra! Læs mere om hvordan du kommer med til alle festerne her

Om Johanne B.

Johanne har været guide for Duf-rejser i Magaluf og er mere end kendt i området. Johanne har over en hel sommer haft gæster med rundt på de forskellige barer og klubber og ved derfor lige præcis hvad vores gæster vil have når du tager på ferie i Magaluf. Hvis du vil vide mere om klubberne og have gode råd til hvordan man får det maximale ud af sin ferie i Magaluf, så er hun guiden du skal have fat i.