Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Byvandring

Tryghed og sikkerhed

Et højt serviceniveau og tryghed er nøgleord for DUF

TRYGHED

Vi ved at mange unge rejser med os for første gang uden sine forældre. Det kan føre til at mange slipper sine hæmninger en smule, hvilket vi som rejseselskab naturligvis er opmærksomme på. Det er vores job at opretholde en vis orden på rejsemålet, så alle vores rejsende betingelsesløst kan føle sig trygge og sikre. Vi har dog mere end 15 års erfaring med ungdomsrejser, hvoraf vi ved hvordan vi skaber de perfekte rammer for unge på ferie.

Vi samarbejder udelukkende med specielt sikkerhedsgodkendte bus- og flyselskaber. Alle vores guider har gennemgået en professionel guideskole, som har lært dem at tænke og agere instinktinvt i svære situationer. Alle vores guider er certificeret i førstehjælp, så de kan træde til hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Hertil kommer at flere af vores guider har mangeårig erfaring i rejsebranchen. 

SYGEHUSE

På alle vores destinationer har vi et tæt samarbejde med de lokale myndigheder, herunder læger og sygehuse. Vores gæster er derfor altid garanteret en hurtig og sikker hjælp. En erfaren guide følger altid, hvis en sådan situation skulle opstå, med vores gæster på sygehus eller lignende.  

For at sikre en generel følelse af tryghed hos vores gæster, ligger guiderne et stort arbejde i at være så synlige som muligt. Dette sker gennem daglige hoteltræf, tilstedeværelse i nattelivet, til festerne og på vores nødtelefon, som er tilgængelig 24 timer i døgnet. Hjælpen er altid nær! 

HOTELLERNE

Alle vores hoteller er udvalgt, så de ligger i kort afstand til både centrum, stranden og ikke mindst natklubberne. Dette betyder blandt andet at vores gæster kun har korte afstande, når de skal finde hjem om natten. 

GUIDETELEFON - 24 TIMER I DØGNET!

På destinationerne har vi en guidetelefon som er bemandet døgnet rundt. Via telefonen kan vores gæster døgnet rundt komme i kontakt med vores guider, og stille spørgsmål eller bede om hjælp hvis nødvendigt. Nummeret til guidetelefonen står I velkomstbrevet, som udleveres til vores gæster ved ankomst. Det er iøvrigt helt OK at videregive nummeret til familien derhjemme, hvis der er behov for at komme i kontakt med os. 

SPØRGSMÅL

Hvis I har yderligere spørgsmål, så hold jer endelig ikke tilbage og kontakt os på telefon 70 267 277 eller skriv till os på info@duf-rejser.dk