Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Strand, sol, Duf bloggen

FERIEN - TRIN FOR TRIN

07.09.2022 - Skrevet af Camilla V

Sådan bestiller du din ferie! 

For mange af vores gæster er det for første gang de skal ud og rejse uden sine forældre, og derfor kan der være mange spørgsmål som man brænder inde med, eller ting som man kan være lidt usikker på. Her på DUF-kontoret får vi ofte spørgsmål omkring check-in i lufthavnen, flyselskaber, bagage m.m. Derfor tænkte vi at det var oplagt, at vi skrev et indlæg, hvor vi trin for trin gennemgår hele proceduren fra start til slut så alt bare spiller på din ferie!

Beach Volley i Alanya

1. Trin:

I bestiller ferien. Det kan gøres direkte på vores hjemmeside og ellers kan I altid skrive på chatten eller ringe til os, så skal vi nok hjælpe jer med at booke jer ind! (I kan ringe på TLF: +45 70 267 277)

2. Trin:

Kontaktpersonen modtager direkte på mail inden for 20 minutter efter bestilling jeres bestillingsbekræftelse og jeres rejsebevis (husk at tjekke om den kan være havnet spam/uønsket post, det sker sommetider). Dette rejsebevis er også jeres flybillet, og er alt hvad I skal bruge i lufthavnen. I behøver kun at printe ét rejsebevis ud for jeres gruppe.
OBS. Husk, at rejsebeviset også fungerer som jeres flybillet.

3. Trin:

Afrejse! Så har I printet jeres rejsebevis ud, og i har læst vores blogindlæg om pakning af kufferteren og har det hele med i lufthavnen. Her kan i IKKE checke-in hjemmefra og i kan IKKE checke-in ved hjælp af maskinerne derude. I skal orientere jer på infoskærmerne i afgangshallen om hvilken skranke i skal checke-in ved. Her viser fremviser i blot jeres rejsebevis + pas, og så får i udleveret jeres boardingkort. 
OBS. Checker i ind sammen/samtidigt i lufthavnen, så vil i også oftest få pladser ved siden af hinanden. 

4. Trin:

I har nu fået jeres boadingkort, hvor det står angivet hvor det står angivet hvor i flyet i skal sidde (dette er ikke noget, som vi kan hjælpe med at tilvælge hjemmefra). Herefter går gennem sikkerhedskontrol og til gaten, hvorfra flyet afgår (hvilken gate i skal gå til står på informationsskærmene og på jeres boardingkort).

5. Trin:

I flyver… (husk et spil kort, det kan gøre turen lidt kortere) 
Ca. 2 timer og 40 minutter til Bulgarian 
Ca. 3 timer og 35 minutter til Alanya.

6. Trin:

I ankommer til destinationen, og skal igennem en paskontrol før i kan opsamle jeres bagage på bagagebåndet. Efter i har fået jeres bagage går i ud i ankomsthallen, hvor i vil blive mødt af vores utroligt søde og servidemindede DUF-Guider som står klar til at tage imod jer med et stort DUF-Skilt. I kan ikke undgå at se dem. Hvis i har tilkøbt transfer hjemmefra, så vil i hos guiderne i få information om hvilken bus i skal med til hotellet. Der følger selvfølgelig altid en DUF-Guide med på bussen, som hjælper jer med at checke-in på hotellet, så i får den bedste start på ferien.

7. Trin:

I ankommer til hotellet. I klæder om til badetøj. I bader. I drikker. I fester. I hygger jer. Alt er godt :-)
(OBS. oftest vil der være et velkomstmøde umiddelbart efter ankomst, læs mere længere nede)

Rejseguider ved vandet

Undervejs på jeres ferie vil der selvfølgelig være guideservice 24 timer i døgnet. Guiderne kommer til at holde velkomstmøde, hurtigst muligt efter ankomst, hvor du får alt den nødvendige information inkl. information om ugens festprogram.

Derudover har vi på alle destinationer en service- og nødtelefon, hvor i kan få fat i guiderne 24/7, hvis uheldet skulle være ude. Ved ankomst modtager i en informationsbrochure hvor nummeret står - det er ALTID EN GOD IDE at kode nummeret ind på jeres telefon, hvis i skulle få brug for hjælp.

Når det er ved at være tid til at rejse hjem igen vil afrejsetiderne (pick-up fra hotellet) blive skrevet i info-mappen eller på info-tavlerne rundt på de forskellige hoteller. Pick-up tiderne med præcist tidspunkt for ophentning fra hotellet vil blive sat op ca 1-2 dage før hjemrejsen. 

Jeg håber at i efter at have læst dette indlæg nu føler jer godt klædt på til jeres rejse med DUF, så i bare kan slappe af, have styr på tingene og nyde jeres ferie :-)

 

Om Camilla V.

Camilla har været afsted med DUF-Rejser i 2 sæsoner og har arbejdet som ungdomsguide i Bulgarien i flere år inden da. Hvis der er nogen der kender til det at væreungdomsguide, så er Camilla den rette at spørge til råds!