Golden Sands
Bulgarien

Ungdomsrejser - Golden Sands

Et sandt ferieparadis!

ET RIGTIGT FERIEPARADIS

Golden Sands er uden tvivl vores mest intime og personlige destination, hvor der er rig mulighed for at komme hinanden og guiderne rigtig nært under din ferie. Her er afslapning, hygge og sammenhold i fokus i dagtimerne og om natten er det selvfølgelig en masse fede fester, som er opskrifter på en god ferie! Derfor er der ingen tvivl om, at Golden Sands er den perfekte destinationen til dig, som ønsker en hyggelig og personlig ungdomsferie. Hos DUF-Rejser er vi eksperter i rejser til Golden Sands.

FAKTA

Sæson:  Juni til August

Valuta: Bulgarske Leva eller €uro (€)

Sprog:  Bulgarsk

Strøm:  230 volt (Ens med DK)

Hav:  Sortehavet

 

Golden Sands har, præcis som navnet antyder, en utrolig dejlig lang og bred strand med det lækreste sand. Her er der rig mulighed for at slappe af og nyde kystens krystalblå vand eller bare slappe af i en af de mange liggestole. Stemningen oser simpelthen af sol, sommer og vaskeægte DUF afslapning.

Langs strandpromenaden ligger flere lækre barer og restauranter, som er indrettet i moderne europæisk stil.Guiderne arrangerer løbende forskellige events, så ingen dage ligner hinanden. En klassiker er beachvolley turneringer, som du kan lave sammen med de andre DUF-gæster. Er du mere til afslapning, kan du også bare nyde selskabet med alle de dejlige mennesker omkring dig.

 

HOTELLER

Vi har samlet en håndfuld virkelig gode hoteller i Golden Sands, der har det til fælles, at de alle ligger centralt placeret. Dermed er du sikret nem adgang til bargaden, og mindst lige så vigtigt, kan du hurtigt komme hjem sidst på natten. Hotellerne er 3 stjerner og opefter, så der er noget for enhver smag.

Alle hotellerne udstyret med et lækkert poolområde, hvor du kan koble af og samle energi til den ugens fester. 

Hvis du primært er i Golden Sands for at feste, så har vi hotellet for dig. Party Hotel Golden Sands er bogstavelig talt placeret oven på Den Glade Viking lige midt på bargaden. Du kommer ganske enkelt ikke tættere på festens epicenter i Golden Sands. Hotellet er indrettet hele to poolområder. Ét til afslapning og ét til at feste igennem dagen lang.

Er du til selvforkælelse og 5-stjernet luksus, så har vi selvfølgelig også et overdrevet lækkert hoteller til dig - Hotel Melia er byens bedste hoteller og er placeret centralt i Golden Sands. Her er tale om et topmoderne hotel med virkelig flotte værelser og faciliteter for de gæster, som ønsker at opleve ekstra luksus på deres ferie. 

All-Inclusive Golden Sands

Vil du have alt inkluderet på din ferie? Intet problem! Vi har selvfølgelig også et stort og bredt udvalg af all-inclusive rejser til Golden Sands. 

Party Hotel Golden Sands

Se hotellet her

OM DAGEN I GOLDEN SANDS

Kort fortalt, så byder Golden Sands på en masse sjove oplevelser og aktiviteter. For mange kan det dog hurtigt virke lidt uoverskueligt at skulle finde de bedste tilbud og så derefter at skulle vælge imellem dem.

Golden Sands er berømt for deres 4 km lange strand. Stranden er dækket af finkornet gyldent sand og vandet er lunt, rent  og lækker uden nogen sten. På stranden inder du et stort udvalg af vand- og strandsport, hvor man kan spille volleyball, tennis og mod betaling prøve kræfter med både jetski, bananbåd, vandski og para-sailing.

Langs med den imponerende strand finder du byens kendte strandpromenade. Hvis du er på udkig efter en café, en restaurant eller nogle gode shoppingmuligheder, så er strandpromenaden absolut ikke det værste sted at starte. Det er også her, du finder det imponerende kasino og et væld af flotte bygninger og moderne luksushoteller.

OM NATTEN I GOLDEN SANDS 

Golden Sands forvandles til et sandt festparadis med masser af muligheder og et hav af fester. Nattelivet er samlet i to områder. Den ene er strandpromenaden & den anden er den berømte bargade (Party Street), som løber parallelt med strandpromenaden i områdets sydlige ende. Den festlige og kulørte del af bargaden starter ved Den Glade Viking. I bargaden finder du mange forskellige diskoteker og barer, der lokker med hver sin stil og atmosfære. Her er virkelig noget for enhver smag, så uanset om du er til traditionelle diskoteker, trendy natklubber, chill-out steder eller måske en sjov karaokebar, så er Golden Sands det ultimative sted at feste. Når sommeren er på sit højeste, varer festerne hele natten, og de store diskoteker slukker og lukker først, når de sidste gæster er gået kolde eller gået hjem.

I Golden Sands er det mest populære diskotek Den Glade Viking, som ligger centralt i den samme bygning som vores Party Hotel Golden Sands. Dette er samtidig stamdiskoteket for DUF, så det er her, du får de maksimale fordele med dit VIP-kort, og det er her, festen fortsætter til den lyse morgen.

FESTPAKKER

Hvis du vil have den perfekte ungdomsferieoplevelse, så anbefaler vi at du vælger en af vores festpakker i Golden Sands. Du kan vælge imellem en basispakke og en luksuspakke med endnu flere arrangementer. Pakkerne består bl. a. af skumparty, pool party eller en pubcrawl. Du får virkelig meget for pengene og bestiller du allerede inden afrejse, så kan du spare helt op til 30 % i forhold til prisen, når du er ankommet til destinationen.

Lær mere om vores festpakker her

I det hele taget er vi hos DUF-rejser stolte af at byde dig velkommen til den vildeste ungdomsferie og en uge du aldrig glemmer, hvor du på tværs af de skandinaviske lande vil få venner for livet.

 

 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere