AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Golden Sands
Bulgarien

Ungdomsrejser - Golden Sands

Et sandt ferieparadis!
Skumfest i Golden Sands

ET RIGTIGT FERIEPARADIS

Golden Sands er uden tvivl vores mest intime og personlige destination, hvor der er rig mulighed for at komme hinanden og guiderne rigtig nært under ferien. Her er afslapning, hygge og sammenhold i fokus i dagtimerne. Om natten er det selvfølgelig en masse fede fester, hvilket gør at Golden Sands har det hele. Derfor er der ingen tvivl om, at Golden Sands er den perfekte destinationen til dig, som ønsker en hyggelig og personlig ungdomsferie, men samtidig elsker at feste. Hos DUF-Rejser er vi eksperter i rejser til Golden Sands.

Golden Sands All Inclusive er også generelt muligt til en meget fordelagtig pris, hvor netop Golden Sands er kendt for deres overflod af drikkevarer. Rejser Golden Sands byder på fantastisk vejr, lækre omgivelser og kølige drinks - og er et fantastisk rejsemål for unge, der elsker fest og vildt natteliv.

FAKTA

Sæson:  Juni til August

Valuta: Bulgarske Leva eller €uro (€)

Sprog:  Bulgarsk

Strøm:  230 volt (Ens med DK)

Hav:  Sortehavet

 

Golden Sands har præcis som navnet antyder, en utrolig dejlig lang og bred strand med det lækreste sand. Her er der rig mulighed for, at slappe af og nyde kystens krystalblå vand eller bare slappe af i en af de mange liggestole. Stemningen oser simpelthen af sol, sommer og vaskeægte DUF afslapning.

Langs strandpromenaden ligger flere lækre barer og restauranter, som er indrettet i moderne europæisk stil. Guiderne arrangerer løbende forskellige events, så ingen dage ligner hinanden. En klassiker er beachvolley turneringer, som du kan lave sammen med de andre DUF-gæster. Er du mere til afslapning, kan du også bare nyde selskabet med alle de dejlige mennesker omkring dig.

 

HOTELLER

Vi har samlet en håndfuld virkelig gode hoteller i Golden Sands, der har det til fælles, at de alle ligger centralt placeret. Dermed er du sikret nem adgang til bargaden, og mindst lige så vigtigt, kan du hurtigt komme hjem sidst på natten. Hotellerne er 3 stjerner og opefter, så der er noget for enhver smag.

Alle hotellerne er udstyret med minimum et lækkert poolområde, hvor du kan koble af og samle energi til ugens fester. 

Hvis du primært er i Golden Sands for at feste, så har vi hotellet for dig. Party Hotel Golden Sands er bogstavelig talt placeret oven på Den Glade Viking lige midt på bargaden. Du kommer ganske enkelt ikke tættere på festens epicenter i Golden Sands. Hotellet er indrettet med hele to poolområder. Ét til afslapning og ét til at feste igennem dagen lang. Om dagen er der god stemning og lækkert musik!

Er du til selvforkælelse og 5-stjernet luksus, så har vi selvfølgelig også et overdrevet lækkert hotel til dig. Hotel Melia er byens bedst hotell og er placeret centralt i Golden Sands. Her er tale om et topmoderne hotel med virkelig flotte værelser og faciliteter for de gæster, som ønsker at opleve ekstra luksus på deres ferie. 

All-Inclusive Golden Sands

Vil du have alt inkluderet på din ferie? Intet problem! Vi har selvfølgelig et stort og bredt udvalg af all-inclusive rejser til Golden Sands. Og husk, selv afbudsrejser Magaluf kan ofte være med All Inclusive inkluderet i prisen, så der er mulighed for masser af gratis drinks og måltider. For mange af vores rejsende er det vigtigt, bare at kunne tage på ferie uden at skulle tænke på andet end at have det sjovt. Derfor har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af All-Inclusive rejser til Golden Sands.

Party Hotel Golden Sands

Se hotellet her

OM DAGEN I GOLDEN SANDS

Kort fortalt, så byder Golden Sands på en masse sjove oplevelser og aktiviteter. For mange kan det dog hurtigt virke lidt uoverskueligt, at skulle finde de bedste tilbud, for derefter at skulle vælge i mellem dem.

Golden Sands er berømt for deres 4 km lange strand. Stranden er dækket af finkornet gyldent sand og vandet er lunt, rent og lækker uden nogen sten. På stranden finder du et stort udvalg af vand- og strandsport, hvor man kan spille volleyball, tennis og mod betaling prøve kræfter med både jetski, bananbåd, vandski og para-sailing.

Langs med den imponerende strand finder du byens kendte strandpromenade. Hvis du er på udkig efter en café, en restaurant eller nogle gode shoppingmuligheder, så er strandpromenaden absolut ikke det værste sted at starte. Det er også her, du finder et imponerende kasino og et væld af flotte bygninger og moderne luksushoteller.

OM NATTEN I GOLDEN SANDS 

Golden Sands forvandles til et sandt festparadis med masser af muligheder og et hav af fester. Nattelivet er samlet i to områder. Den ene er strandpromenaden og den anden er den berømte bargade (Party Street), som løber parallelt med strandpromenaden i områdets sydlige ende. Den festlige og kulørte del af bargaden starter ved Den Glade Viking. I bargaden finder du mange forskellige diskoteker og barer, der lokker med hver sin stil og atmosfære. Her er virkelig noget for enhver smag, så uanset om du er til traditionelle diskoteker, trendy natklubber, chill-out steder eller måske en sjov karaokebar, så er Golden Sands det perfekte sted at feste. Når sommeren er på sit højeste, varer festerne hele natten, og de store diskoteker slukker og lukker først, når de sidste gæster er gået kolde eller gået hjem.

I Golden Sands er det mest populære diskotek Den Glade Viking, som ligger centralt i den samme bygning som vores Party Hotel Golden Sands. Dette er samtidig stamdiskoteket for DUF, så det er her, du får de maksimale fordele med dit VIP-kort, og det er her festen fortsætter til den lyse morgen.

FESTPAKKER

Hvis du vil have den perfekte ungdomsferieoplevelse, så anbefaler vi at du vælger en af vores festpakker i Golden Sands. Du kan vælge imellem vores basispakke eller luksuspakkes med endnu flere arrangementer. Pakkerne består bl. a. af skumparty, poolparty og pubcrawl. Du får virkelig meget for pengene og bestiller du allerede inden afrejse, så kan du spare helt op til 20 % i forhold til prisen, når du er ankommet til destinationen. Nogle gange bliver der i perioder også tilbudt endnu større pakker, men disse kan kun købes på selve destinationen. Hvis du har en mindre pakke hjemmefra, og ønsker at deltage i endnu flere af vores mange arrangementer, så er det altid muligt at opgradere festpakken til en større på destination, til en meget fordelagtig pris!

Lær mere om vores festpakker her

I det hele taget er vi hos DUF-rejser igen i år, stolte af at byde dig velkommen til Golden Sands. Det er blevet en klassiker for DUF, og der er garanti for, at du får en uge med minder, oplevelser og fester du aldrig glemmer! Ungdomsferie til Golden Sands, eller faktisk alle rejser Bulgarien, er tæt på en garanti for en uforglemmelig ferieoplevelse. Golden Sands har nemlig ALT hvad du som ung feriegæst måtte efterlyse! Og top den så med All Inclusive i Golden Sands så er rammerne sat for en hel fantastisk uge i solen.

 

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere