GRATIS TRYGHEDSPAKKE!
Gælder på ALLE nye bestillinger!

 

 

GRATIS PANDEMI-DÆKNING

VÆRDI 199 KR.
Med vores GRATIS pandemidækning er i beskyttet ved udbrud af en eventuel pandemi (f.eks. COVID19). Skulle Udenrigsministeriet fraråde ikke-nødvendige rejser rimelig tid før afrejse til dit rejsemål, så vil der ske FULD tilbagebetaling jer. Rimelig tid er 14 til 7 dage før afrejse. I tillæg hertil sker FULD tilbagebetaling til og med også, for den eller de personer som tester positivt for COVID19 eller andre sygdomme der er kategoriseret som en pandemi i perioden fra 10 dage før og frem til dagen før afrejse. 

 

STATSLIG REJSEGARANTI & KONKURSSIKRING

Vi er medlem af den Danmarks statslige rejsegarantiordning ved Rejsegarantifonden med registreringsnummer 3248. Det betyder at du som rejsende er dækket af pakkerejseloven,  og derfor er sikret tilbagebetaling på 100% af det indbetalte beløb ved en eventuel konkurs. Der er med andre ord tale om en statslig konkurssikring. 

 

GRATIS NAVNEÆNDRING

VÆRDI 299 KR.
Med vores GRATIS ændringsforsikring giver vi dig og dine medrejsende ekstra stor fleksibilitet med muligheden for at ændre navn på en af de medrejsende.Dette betyder at hvis en af de medrejsende er forhindret i at deltage på rejsen, kan en anden overtage rejsen. I skal blot tage kontakt til os i ændrings-vinduet som af praktiske årsager er i perioden fra den 01 – 30 April 2021. Ønsker i at fortage en navneændring kan i gøre det ved at ringe til os på 70 267 277, skrive en mail til info@duf-rejser.dk eller skrive til os på vores chat.

  

Se tilbud til 2021 her