GRATIS TRYGHEDSPAKKE!
Gælder på ALLE nye bestillinger!

 

 

GRATIS PANDEMI-DÆKNING

VÆRDI 199 KR.
Med vores GRATIS pandemidækning er i beskyttet ved udbrud af en eventuel pandemi (f.eks. COVID19). Skulle Udenrigsministeriet fraråde ikke-nødvendige rejser i rimelig tid før afrejse til dit rejsemål, så vil der ske FULD tilbagebetaling jer. I tillæg hertil sker FULD tilbagebetaling til og med også, for den eller de personer som tester positivt for COVID19 eller andre sygdomme der er kategoriseret som en pandemi i perioden fra 10 dage før og frem til dagen før afrejse. 

 

STATSLIG REJSEGARANTI & KONKURSSIKRING

Vi er medlem af den Danmarks statslige rejsegarantiordning ved Rejsegarantifonden med registreringsnummer 3248. Det betyder at du som rejsende er dækket af pakkerejseloven,  og derfor er sikret tilbagebetaling på 100% af det indbetalte beløb ved en eventuel konkurs. Der er med andre ord tale om en statslig konkurssikring. 

 

GRATIS OMBOOKING

VÆRDI 299 KR.
Med vores GRATIS ændringsforsikring giver vi dig og dine medrejsende ekstra stor fleksibilitet med muligheden for at ændre dato på jeres rejse. Det kan være til en tidligere eller senere rejse, som passer jer bedre end den først bestilte. I skal blot tage kontakt til os i ændrings-vinduet som af praktiske årsager er i perioden fra den 15 – 29 marts 2021. Ønsker i at blive ombooket til en dyrere rejse betales differencen, vælger i ombooking til en billigere rejse tilbagebetales differencen dog ikke.

  

Se tilbud til 2021 her