JANUARUDSALG MED RABATTER HELT OP TIL 60%:  SPAR MERE END 5.000,- PER PERSON

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!
Gælder på ALLE nye bestillinger!

GRATIS PANDEMI-DÆKNING

VÆRDI 199 KR
 Med vores GRATIS Pandemidækning er du beskyttet ved udbrud af en eventuel pandemi (f.eks. COVID19). Skulle Udenrigsministeriet fraråde ikke-nødvendige rejser i rimelig tid(14-7 dage) før afrejse til dit rejsemål, så vil der ske FULD tilbagebetaling. Vær opmærksom på om Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser også for vaccinerede eller kun for ikke-vaccinerede. Har du tegnet en afbestillingsforsikring har du også mulighed for at få dine penge retur, hvis du kan fremvise en gyldig lægeerklæring hvis du f.eks er testet positiv med COVID19 tæt op til afrejse. Vær opmærksom på at afbestillingsforsikring tilkøbes særskilt til din rejse.

STATSLIG REJSEGARANTI & KONKURSSIKRING

Vi er medlem af den Danmarks statslige rejsegarantiordning ved Rejsegarantifonden med registreringsnummer 3248. Det betyder at du som rejsende er dækket af pakkerejseloven,  og derfor er sikret tilbagebetaling på 100% af det indbetalte beløb ved en eventuel konkurs, hvilket dog skal siges er MEGET usandsynligt. Der er med andre ord tale om en statslig konkurssikring. Her vil du f.eks. også være dækket ind i forbindelse med en forhøjet sikkerhedsrisiko på et rejsemål, hvis Udenrigsministeriet skulle vurdere, at det ikke er sikkert og fraråder rejser til landet.

 

GRATIS NAVNEÆNDRING

VÆRDI 299 KR.
Med vores GRATIS ændringsforsikring giver vi dig og dine medrejsende ekstra stor fleksibilitet med muligheden for at ændre navn på en af de medrejsende.Dette betyder at hvis en af de medrejsende er forhindret i at deltage på rejsen, kan en anden overtage rejsen.Dette skal dog ske senest pr. 01.03.2022. Ønsker i at fortage en navneændring kan i gøre det ved at ringe til os på 70 267 277, skrive en mail til info@duf-rejser.dk eller skrive til os på vores chat.

  

Se tilbud til 2022 her