Information & overblik til rejsende: INDREJSEREGLER

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!
Gælder på ALLE nye bestillinger!

 

 

GRATIS PANDEMI-DÆKNING

VÆRDI 199 KR.
Med vores GRATIS pandemidækning er i beskyttet ved udbrud af en eventuel pandemi (f.eks. COVID19). Skulle Udenrigsministeriet fraråde ikke-nødvendige rejser rimelig tid før afrejse til dit rejsemål, så vil der ske FULD tilbagebetaling jer. Rimelig tid er 14 til 7 dage før afrejse. Skulle du blive smittet med COVID19 inden afrejse får du mulighed for bl.a. at ombooke din rejse til et senere tidspunkt. Har du tegnet en afbestillingsforsikring har du også mulighed for at få dine penge retur, hvis du kan fremvise en gyldig lægeerklæring. Vær opmærksom på at afbestillingsforsikring skal tilkøbes særskilt til din rejse.

 

STATSLIG REJSEGARANTI & KONKURSSIKRING

Vi er medlem af den Danmarks statslige rejsegarantiordning ved Rejsegarantifonden med registreringsnummer 3248. Det betyder at du som rejsende er dækket af pakkerejseloven,  og derfor er sikret tilbagebetaling på 100% af det indbetalte beløb ved en eventuel konkurs. Der er med andre ord tale om en statslig konkurssikring. 

 

GRATIS NAVNEÆNDRING

VÆRDI 299 KR.
Med vores GRATIS ændringsforsikring giver vi dig og dine medrejsende ekstra stor fleksibilitet med muligheden for at ændre navn på en af de medrejsende.Dette betyder at hvis en af de medrejsende er forhindret i at deltage på rejsen, kan en anden overtage rejsen. I skal blot tage kontakt til os i ændrings-vinduet som af praktiske årsager er i perioden fra den 01 – 31 Maj 2021. Ønsker i at fortage en navneændring kan i gøre det ved at ringe til os på 70 267 277, skrive en mail til info@duf-rejser.dk eller skrive til os på vores chat.

  

Se tilbud til 2021 her