Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Luksushotel #lååågsus
Melia Grand Hotel
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL MELIA GRAND

Hotel Melia Grand Hermitage er det absolut mest luksuriøse hotel i hele Golden Sands. Det er 5-stjernet luksus når det er allerbedst! Allerede når man træder ind ad det store indgangsparti bliver man mødt med en storslået følelse af luksus. Det smilende og professionelle personale står klar til at hjælpe dig med at komme godt på plads på hotellet - receptionisten udleverer nøglen, og piccoloen viser vejen til det rigtige værelse. Bagagen skal I ikke tænke på - den sørger hotellet for kommer op på værelset med stil.

Hotellet ligger centralt i Golden Sands, lige ud til Goldens Sands lækre sandstrand og ud til den livlige strandpromenade der er fyldt med massere af restauranter, diskoteker og shoppemuligheder. Kun 400 meter derfra ligger det kendte diskotek Den Glade Viking.

FACILITETER

På Melia Grand finder man alt hvad hjertet begærer - lige fra fitness-centre, spa og swimmingpools til flere forskellige restauranter, hvor man kan nyde sin All-Inclusive. Fra hotellet er der en privat sti hele vejen ned til stranden, hvor man kan bade i det sommervarme Sortehav.

Der er desuden et fuldt udstyret fitnesscenter på hotellet, som har åbent hver dag fra kl.08.30 - 20.30. Den indendørs pool er åbent i samme tidsrum. 

VÆRELSERNE

Værelserne er indrettet i ren luksusstil. Der er luksusklasse over det hele! Alle værelserne har balkon, air condition, mini køleskab og tv. Er du kræsen eller på ferie med kæresten, så er Melia Grand det perfekte valg.

All-Inclusive

På Melia Grand Hotel er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.30 - 14.00
  • Snacks: 10.00 - 18.00
  • Aftensmad: 18.00 - 21.30
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere