Melia Grand Hotel

Golden Sands, Bulgarien

Melia Grand Hotel

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 30 m
NATTELIVNATTELIV: 400 m
BARBAR: Ja

Hotel Melia Grand Hermitage er det absolut bedste hotel i hele Golden Sands - ja, faktisk i hele Bulgarien. Det er 5-stjernet luksus når det er bedst!

Luksuriøst

Allerede når man træder ind ad det store indgangsparti bliver man mødt med en storslået følelse af luksus. Det smilende og professionelle personale står klar til at hjælpe dig med at komme godt på plads på hotellet - receptionisten udleverer nøglen, og piccoloen viser vejen til det rigtige værelse. Bagagen skal I ikke tænke på - den sørger hotellet for kommer op på værelset.

Faciliteter

På Melia Grand finder man alt hvad hjertet begærer - lige fra fitness-centre, spa og swimmingpools til flere forskellige restauranter, hvor man kan nyde sin All Inclusive. Fra hotellet er der en privat sti hele vejen ned til stranden, hvor man kan bade i det sommervarme sortehav.

Der er desuden et fuldt udstyret fitnesscenter på hotellet, som har åbent hver dag fra kl.08.30 - 20.30. Den indendørs pool er åbent i samme tidsrum.

All-Inclusive
Når du bor på 5-stjernede Hotel Melia Grand, så har du naturligvis All-Inclusive med i dit ophold.
  • Morgenmad fra kl. 07.30 - 10.00
  • Frokost fra kl.12.30 - 14.30
  • Aftensmad fra kl.18.00 - 21.00
  • Mellemmåltider fra kl.10.00 - 18.00
  • Fri bar fra kl.10.30  23.00 i lokale mærker (ikke importeret)
    F.eks øl, vand, vin, whisky, vodka, rum etc som kan blandes i forskellige drinks.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.