Byhotel #tætpåbyen
Hotel Kamchia
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL KAMCHIA

Hotel Kamchia i Golden Sands er til dig, som ønsker at bo på et lækkert hotel fyldt med DUF-gæster og i gåafstand til det hele. Hotellet har et lækkert poolområde, hvor der altid er garanti for en god stemning.

BELIGGENHED

Hotel Kamchia ligger centralt i Golden Sands og med gåafstand til både stranden og bylivet, heriblandt det eftertragtede diskotek Den Glade Viking. Det tager kun 2-3 minutter at komme til stranden og til Den Glade Viking. Hotellet er et kæmpe hit blandt vores unge gæster, og der er mange gengangere bl.a. fordi hotellet ligger så godt placeret.

FACILITETER

Poolområdet fungerer som samlingspunktet for de mange DUF-gæster, som bor på hotellet. Til poolområdet er der selvfølgelig tilknyttet en poolbar, hvorfra der serveres kolde drinks. Der er derfor mulighed for en rigtig god forfest inden aftenernes fester. 

VÆRELSERNE

Værelserne på hotellet er rummelige og er enkelt indrettede. På hotellet findes dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer sammen. Et dobbeltværelse til enebrug er for dig, som ønsker at have et værelse helt for dig selv. Til alle værelserne er der egen balkon. På værelserne er der desuden køleskab, eget bad og toilet samt aircondition. 

PENSION

På Hotel Kamchia er dit ophold med All Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive programmet for sommeren 2018:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere