AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Ungdomshotel
Hotel Kamchia
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL KAMCHIA

Hotel Kamchia i Golden Sands er til dig, som ønsker at bo på et lækkert hotel fyldt med DUF-gæster og i gå-afstand til det hele. Hotellet har et lækkert poolområde, hvor der altid er garanti for god stemning.

Hotel Kamchia ligger centralt i Golden Sands og med gå-afstand til både stranden og bylivet, heriblandt det eftertragtede diskotek Den Glade Viking. Det tager kun 2-3 minutter at komme til stranden og til Den Glade Viking. Hotellet er et kæmpe hit blandt vores unge gæster, og der er mange gengangere bl.a. fordi hotellet ligger så godt placeret.

FACILITETER

Poolområdet fungerer som samlingspunktet for de mange DUF-gæster, som bor på hotellet. Til poolområdet er der selvfølgelig tilknyttet en poolbar, hvorfra der serveres kolde drinks. Der er derfor mulighed for en rigtig god forfest inden aftenernes fester. 

VÆRELSERNE

Værelserne på hotellet er rummelige og er enkelt indrettede. På hotellet findes dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer sammen. Et dobbeltværelse til enebrug er for dig, som ønsker at have et værelse helt for dig selv. Til alle værelserne er der egen balkon. På værelserne er der desuden køleskab, eget bad og toilet samt aircondition. 

All-Inclusive

På Hotel Kamchia er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.00 - 14.00
  • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere