Få All Inclusive til KUN 10KR -  Se tilbuddet her!

GRATIS HALVPENSION
Ungdomshotel Vistasol Apts.
Halvpension inkl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

DUF-Rejser byder velkommen til Ungdomshotel Vistasol Apts.***+, et skandinavisk paradis i Magalufs pulserende centrum, designet til den unge målgruppe med massevis af aktiviteter..

Beliggenheden

Hotellet er placeret lidt oppe på en bakke, som giver hotellet en betagende panoramaudsigt ud over det azurblå hav og de kridhvide sandstrand. En kort spadseretur tager dig til både direkte til den store bargade eller den skandinaviske bargade, hvor nattelivet er intenst og pågår hele natten.

Poolområdet

Forestil dig et lækkert eksotisk indrettet poolområde sprængfyldt med ungdommelig energi og liv. Under dagti merne er fyldt med aktiviteter; fra spontane vandkampe til organiserede beachvolley eller poolvolley turneringer. På udvalgte dage finder du en DJ ved poolen, som sørger for den helt perfekte festlige loungestemning, mens du nyder solen på de talrige solstole.

Lejlighederne

Disse store, lyse lejligheder er en indbegrebet af rummelighed og ultimativ komfort. Lejlighederne/værelserne har et seperat indrettet soveværelse samt en opholdsstue, som indbyder til hyggelige stunder. Nichekøkkenerne er udstyret med det mest nødvendige, så du kan tilberede simple retter både morgen, middag og aften. Hotellet tilbyder standardlejligheder med og uden havudsigt (merbetaling).

Måltider

Som gæst på Ungdomshotel Vistasol kan du får du lige nu GRATIS halvpension med (normalpris 1.299 kr per person). Det betyder, at du både har mogenmad og aftensmad inkluderet. Måltiderne serveres fra en stor velassorteret buffet, der afspejler den lokale gastronomi, samt internationale favoritter. Der er noget for enhver smag, og det er virkelig lækkert.

  • Morgenmad GRATIS lige nu.
  • Aftensmad GRATIS lige nu.

    (NORMALPRIS 1.299 kr)
Bliver automatisk lige nu, under dette tilbud, lagt til automatisk på din bestilling.

Faciliteter

På hotellets eget lille træningscenter kan du holde dig i form under dit ferie i Magaluf. Gratis WiFi er tilgængelig overalt, så du altid kan være forbundet med venner, kærester og familie. Safety bokse på værelserne, kan lejes direkte i receptionen mod en meromkostning.

Vistasol er ikke bare et hotel; det er et sammensurium af uforglemmelige oplevelser, som udgør den perfekte balance mellem hygge, fællesskab, fest og afslapning. 

Her kan du virkelig nyde livet og skabe minder, som varer livet ud. 

Med sin kombination af kvalitet, stemning og enestående beliggenhed, så er Ungdomshotel Vista Sol det ideelle valg for dem, der søger det bedste inden for ungdomsrejser.

NB: På Mallorca skal alle turister betale en obligatorisk turistskat til hotellet under check-in. I 2023 udgjorde skatten 3,5€ pr. person pr. nat.

Vi gør opmærksom på at i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og mange gæster skal ud og ind på samme dag, kan der forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed
Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering (DUF's egen):
Ungdomshotel, 4 stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4 stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 3 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel TRH Magaluf var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4-stjernet hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk beliggenhed...

Se hotellet her